2009 Ekim Anneleri

benim özel durumum için böle oldu cnm :asigim:
çünkü ne yapsamda ne etsemde o su aç aç midemde hayatta kalmaz doktora baya ajıtasyon yaptım ben böle hastane hastane rezil olmak istermiyim diye almıyo midem napıyım falan dedim oda böle bakalım ozaman dedi, tabi böle sölemesinde değerimin sınırın az üstünde çıkmasının önemide büyüktüryerimseniben

haklısın cücüm bu konuya anca uzaktan bakmak lazımki adamın sinirleri zıplamasınkaydirigubbakcemile3
midenin nesi var cicim bulanıyomuCADIARZU

yanıyo,bulanıoo

Zuzumm çok merak ettim şaldan başka gelecek örgü birşeyler olacakmı anam kadını köşeye sıkıştırmış bunlar karı koca kaydirigubbakcemile3

hırka örmüş bitane,şapka örcekmiş bide takım..saolsun eli yawaştır biraz..annem 10 takım ördü kaynanam daha bi hırkakaydirigubbakcemile3 hatta 1 pike takımı bi newresim dikti annem..kaynanama da bi newresim yıktım:) ayy yetişirmi dedi yetiştiremessen hazır alırsın anne önemli diil dedim kaydirigubbakcemile3

kadının paçaları tutuşmuştur kesin kaydirigubbakcemile3

hahahah süpersin zuzukaydirigubbakcemile3 ay ben kaynanamla konuşmamak için kırk film çeviriom aslında konuşmak lazım bunlarıda araya sıkıştırmakCADIARZU

ela senin kaynanadan haber yokmu görüşüyonuzmu hiç sizden kaçıp gittiğinden beri :)

yok kıs ne görüşmesiikafamçokkarıştı
eşimin hatrı için geçen kandilde eşim konuştuktan sonra elaya veriyom dedi, bende hayırlı kandiller nasılsın dedim oda sanada hayırlı kandiller dedi bu kadar 3 kelime sonra kapadık:1closedeyes:

kızlar örmek deyince kaynananalarınıza söyleyin de örsünler,bi tane daha var dur onu da koyayım..

çok güzel dimi handancım bak bitane daha var

.............

Son düzenleme:
buda çok güsel ahh ahh nerde bunları yapacak kaynana

benim garip annem bi sürü şey ördü yaptırdı kıyamıom dedim yeter sende yapma artık 2 kızına yapa yapa tükendi kadınkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…