şaştıydı hayretim vallakaydirigubbakcemile3
şimdi benim de 50 lik ölçümüm 137 çıkmıştı,100 lükle tekrarla dedi doktorum,ben de mi senin gibi yapıcam acabafisfisfisYani 50lik uygulamasısyla 100lük uygulaması farklı mı,yoksa senin özel durumun dolayısıyla mı bu yönteme döndünüz
haklısın cücüm bu konuya anca uzaktan bakmak lazımki adamın sinirleri zıplamasınkaydirigubbakcemile3
midenin nesi var cicim bulanıyomuCADIARZU
Zuzumm çok merak ettim şaldan başka gelecek örgü birşeyler olacakmı anam kadını köşeye sıkıştırmış bunlar karı koca kaydirigubbakcemile3
delümmkaydirigubbakcemile3 geriliyorum böle konularda cücüm..benimkisi de napcek ne etcek bilmiorum..bana bi şal ördü onu biliorum,douruncak üzerime alıym die..pek başka bişiye niyeti yoktu ay yetiştirebilirmiyim die geweliodu ağzında..5 ay wardı ozaman doğuma..anne dedimm 5 ay war yrn doğurmuyorum yetişir tabe yap sen napıcaksan..sonrada her fırsatta ananesiyle babanesi ciciler yapcak kızıma diyip durdum..annemin yaptıklarından bahsettim,kocimi de dürttüm biras..geçen yine telde kocim dioduki anne sen yaptıklarını getir de zuzuu yıkayıp yerleştirsin diodu..önümüsdeki ay gelcekler de...
valla almadım zaten bende dedim bunalr pembe al birine hediye verirsin dedim kaydirigubbakcemile3
ela senin kaynanadan haber yokmu görüşüyonuzmu hiç sizden kaçıp gittiğinden beri :)
kadının paçaları tutuşmuştur kesin kaydirigubbakcemile3
hahahah süpersin zuzukaydirigubbakcemile3 ay ben kaynanamla konuşmamak için kırk film çeviriom aslında konuşmak lazım bunlarıda araya sıkıştırmakCADIARZU
Allah iyiliğini versin kız kadın alınmasın birde
benimkine yün parası göndermek lazım örmesi için havalemi yapsam adanaya:roflol:
benimkine yün parası göndermek lazım örmesi için havalemi yapsam adanaya:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?