kızlar ben bugün çok sinirliyim eşimlede küsüm akşam hırsımdan ağladım salonda ağlaya ağlaya uyumuşummafoldumben
kızlar ben bugün çok sinirliyim eşimlede küsüm akşam hırsımdan ağladım salonda ağlaya ağlaya uyumuşummafoldumben
günaydın kuzulaarr...sıcaakk çok sıcakk..sıcakk daha da sıcak olucaakk..yanıyorum ayhhh
oyy yasemincim nolduda sinirlerin bozuldu eşinle tartıştıysan boşver takma...
of be güselimm herneyse mesele değermiydi geceni zehir etmeye,bebikini üzmeye?? güsel şeyler düşün,sakinleş kuzumm...
Yasemin inş. önemli birşey değildir canım üzme kendini canım bebeğini düşün.
hayırdır cicim ya noldu
yasemincim hayırdır cnmm lütfen moralini bozma ne kaldı şunun şurasında Allah'ın izniyle 2-3 daha gayret.
umarım önemli bişi değildir..
günaydın zuzummopuyorumnanaktan
zaten ateşli hatunsun çekemiyon demii sıcağıılülülülülülü
günaydın fıstıklarrrrrrrrrryerimseniben
yasemincim onun biraz empati yapmaması senin de biraz hassas olman tüm gecene mal olmuş..okadar ağlıyıp kendini harap etcek bişiy yok aslında ortada..gün içinde doldurma kendiniisakinleş...mutlaka hatasını anlıyıp alttan alıcaktır,ozaman da uzatma tatlı tatlı anlat derdini e mi kuzum..
ayy kızlarr yatak demişken bende kocişle yatakları ayırcam nerdeyse...
yaa eşim kilolu biraz çok terliyo, yatmadan önce vantilatörü açıyo tabi bize vurmuyo ortamı serinletiyo ama bende terliyom gece ortamda soğuk olunca hasta oluyorum galiba...
dün gece gene takır takır öksürdüm, bitirdi bu öksürük beni geçmedi hala((
sağolun kızlar iyi ki varsınız hepinizi çok seveyrummmopuyorumnanaktan
canım mesele kayınvaldemde değil çünkü kadınla hiç bir problemim yok ama her çağırdığı yere de fino köpeği değilim yaaa hemen gideyim biraz hayır gelmicez demesini bilsin istiyorum geçen hafta annemi ektim arkadaşlarla gezcez dedi ne arkadaşı geldi ne aradı bende kızdım kendine göre plan yapıyorsun bu evde bende yaşıyorum dedim böyle yani ben evden işe zor gidiyom sıcakta bide o kalabalıkta ben kendimden sakınıyorum yolalrda karınıma dokunmasınlar bide o kalabalıkta düşün yani bu haftada anneme gelme dersem kadın yanlış anlamaz mı kendi annesi gelip bi kap yemek mi yapıyor bana kız hamile deyip de herkesin annesi kendine kıymetliyse benim kide bana kıymetliklava:
sağolun kızlar iyiki varsınız meseleyi anlatayım cumartesi akşam annem kalmaya gelicek kadın pazar günü camlarını sileyim yemeğini falan yaparım dedi hatta geçen hafta gelicekti eşim arkadaşlarla gezmeye gideriz dedi ve bende annemi ekmek zorunda kaldım bu hafta da kayınvalde akp kadın kollarına üye olmuş hafta sonu pazar günü uladağa pikniğe gidilcekmiş bende o akdar kalabalığa giremem dedim sıcak zaten dayanamam dedim vayy efendim ben herkese veto çekiyomuşum çevremde kimse kalmayacakmış en sonun ablan sen annen kalırsınız dedi çok sinirlendim kırıldım üzüldüm ve çok kötüyüm anlatamam yani mesele buuu mafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?