2009 Ekim Anneleri

şekerim vantilatör gece yatarken açık bırakılırmı hiç ne kadar sana dönük olmasa bile onun sana etkisi oluyodur lmaz:

bizde seni seveyrukkk bacım opuyorumnanaktan

kuşumm gece yatarken açıyoz ama 45-50dk zamana ayarlıyoz kapanıyoyerimseniben

şimcik yasemin kocisine kızmış ya..ben de ööle ılımlı bi mesaj şeyetmiştim,o da bana cewap yasmış...ayhhh çık yukarı da oku kısıımmm:)))))

hahahahahaaaaa:roflol:
armut piş ağzıma düşlülülülülülü

kızlar aklıma geldi siz doğumu kolaylaştıran kegl egzersizi yapıyormusunuz ??? Cevap verin bakemmm

ay yok pempem yaa..benim de aklıma geldi geçen gün,doum için egzersize başlıyım die..hee bidee doktora sordum bisim masaj aletlerini bişiy olmas dedii

Elalım zaten hastasın :mymeka: birde vantilatörlemi yatıyorsun

en iyisi ben kocişi salona pastalayım, adam ateşli anacım ben napimm:sm_confused:
ajkımm yatarken açıyoz odayı serinletsin diye 45. dk sonra kapanıyo kendiliğinden, ve acıkkende duvara sabit yane bize gelmiyoyerimseniben

günaydın kızlar...yasemincim üzülme tatlım bu erkek milleti genelde hep aynı oluyo varsa yoksa anaları...

elacım bizde geceleri vantilatör açıyoduk sonra bi gece bi uyandımki alt dudağımın yarısı uyuşmuş...ödüm patladı az kalsın yüz felci oluyodum ki hamilelerde bu çok sık rastlanan bir durum..ogünden beri kesinlikle uyurken açmıyorum pişsem bile...

kızlar bu arada ela ve lali kıskandım göbişimi bende ekledim...isteyen bakabilir:)))))

zeynebim sizin vantilatör döner konumdamı duruyodu yafrumm:1shok:
hadi kocişe güle güle açtırmam bida bende

kıskançç kıskançç gördümde yorum bilem yaptımnaniknanik

ela şeker ölçümü almaya başladınmı canım...

yok cnm bu haftasonu izne çıkıyorumda, salı günüde kontrolüm var...
pazartesi günü evdeyken evin ordaki eczanede yaptırıp salı günü götürcem hastaneyeyerimseniben

Kegel Egzersizleri; Pelvis, vajina, mesane ve rektum çevresindeki kasların güçlendirilmesidir. Tuvalette idrar yaparken, durdurmaya çalışırken yaptığımız eylem şeklinde basitçe ifade edilebilir. Kegel egzersizleri günde birkaç kez, perine kaslarını kastıktan sonra 5-10 saniyede gevşeterek uygulanır. Ayakta, otururken, yatarken, her pozisyonda yapılabilir. Bu kasların güçlenmesi doğumu kolaylaştırdığı gibi epizyo ihtiyacını azaltır ve doğum sonrasında da uygulanarak, normal vajinal doğumda gelişen perine bölgesinde gevşeme yakınmasının giderilmesinde yardımcıdır

bende cahil kaldım diye araştırıcaktım bu nedir diye :kedi:
mercü cicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…