2009 Ekim Anneleri

pempemm yani şeyimizimi sıkıcaz anlamadım yaa ben biraz daha açık ol please...

ben bazen yapıom canan wcde çişimi bi tutuom bi yapıom bi tutuom bi yapıomkaydirigubbakcemile3

muhahahahaaaa:roflol: ozaman bende farkında olmadan yapıyom, burda alafıranga tuvalet oturmuyom, üstüme işemim diyee taksit taksit yapıyom bendeesırnaşık şey

Evet tatlım doğum sancısını kontrol altında tutabilirmişiz ihamal etmeyin günde 15 kere tuvalete gidiyoss zaten çişimizi yaparken tutup bir süre sonra tekrar yapacağız bu kadar basittt...
Bence detaylı okuyun derim. yerimseniben

herkese günaydin... nasilsiniz ekimin en güzel anneleri

hehh fatoşta geldi..kegeli en ii fatoş yaparr...yoksa en zor muCADIARZU ama yapmalı mutlaka,tutabilmesi için şeyini kaydirigubbakcemile3günaydın fatoşuumm...Şeniz

benim yatak olayı gümbürtüye gitti:asigim:
hep ebnim yüzümden demi aşkımmşakkıdı
heee diğer egzersizleri yaptımda kegeli eksik kaldıı:1closedeyes:
sırnaşık şeysırnaşık şey
yasemin canım üzme kendiniii.....:teselli:

vereliniortak evet tatlım şeyimizi tutup taksit taksit yapcaz sengözlerimebaksanab
herkese günaydin... nasilsiniz ekimin en güzel anneleri

fatoşum konu tam senlik sen çiş egzersizi yapıyon mu bakayım söyle bizeee :roflol::roflol::roflol:

günaydın fatoşummopuyorumnanaktan

günaydin askiiiim

nan pis gacilar siizin dilinize düsenin vay halineee beee yapmiyom nasil yapiliyor, ben öyle tuvaletde tutup tutup yapamiyom biraktimmi gidiyo dahada tutamiyom

ya ben hiç tutamıyom..geldiği gibi koşa koşa tuvalete gidiyom eğer dışardaysam halim berbat yamula yumula yürüyom...neyseki normal doğum yapmıycam...yoksam halim harap galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…