şimcik yasemin kocisine kızmış ya..ben de ööle ılımlı bi mesaj şeyetmiştim,o da bana cewap yasmış...ayhhh çık yukarı da oku kısıımmm:)))))
tamam bea bağırmaaaaaaaaaaaa
pempemm yani şeyimizimi sıkıcaz anlamadım yaa ben biraz daha açık ol please...
ben bazen yapıom canan wcde çişimi bi tutuom bi yapıom bi tutuom bi yapıomkaydirigubbakcemile3
muhahahahaaaa:roflol: ozaman bende farkında olmadan yapıyom, burda alafıranga tuvalet oturmuyom, üstüme işemim diyee taksit taksit yapıyom bendeesırnaşık şey
pempemm yani şeyimizimi sıkıcaz anlamadım yaa ben biraz daha açık ol please...
günaydın fatoşummmmmmopuyorumnanaktan:asigim:
ben bazen yapıom canan wcde çişimi bi tutuom bi yapıom bi tutuom bi yapıomkaydirigubbakcemile3
herkese günaydin... nasilsiniz ekimin en güzel anneleri
hep ebnim yüzümden demi aşkımmşakkıdıbenim yatak olayı gümbürtüye gitti:asigim:
sırnaşık şeysırnaşık şeyheee diğer egzersizleri yaptımda kegeli eksik kaldıı:1closedeyes:
yasemin canım üzme kendiniii.....:teselli:
günaydın kızlar...yasemincim üzülme tatlım bu erkek milleti genelde hep aynı oluyo varsa yoksa anaları...
yok canım üzlmedimde kzıdım sadece bende bundan sonra ona göre davrancam iyi gelin gitti artık kötü gelinim
kötükedihüso
elacım bizde geceleri vantilatör açıyoduk sonra bi gece bi uyandımki alt dudağımın yarısı uyuşmuş...ödüm patladı az kalsın yüz felci oluyodum ki hamilelerde bu çok sık rastlanan bir durum..ogünden beri kesinlikle uyurken açmıyorum pişsem bile...
kızlar bu arada ela ve lali kıskandım göbişimi bende ekledim...isteyen bakabilir:)))))
vereliniortak evet tatlım şeyimizi tutup taksit taksit yapcaz sengözlerimebaksanabpempemm yani şeyimizimi sıkıcaz anlamadım yaa ben biraz daha açık ol please...
herkese günaydin... nasilsiniz ekimin en güzel anneleri
hehh fatoşta geldi..kegeli en ii fatoş yaparr...yoksa en zor muCADIARZU ama yapmalı mutlaka,tutabilmesi için şeyini kaydirigubbakcemile3günaydın fatoşuumm...Şeniz
günaydın fatoşummopuyorumnanaktan
hep ebnim yüzümden demi aşkımmşakkıdı
sırnaşık şeysırnaşık şey
vereliniortak evet tatlım şeyimizi tutup taksit taksit yapcaz sengözlerimebaksanab
fatoşum konu tam senlik sen çiş egzersizi yapıyon mu bakayım söyle bizeee :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?