ama elam bebegi sallanmamaya alıştırasak daha ii degilmi özellikle sallanmayan alacaktımda ben hiç sallamamayı düşünüom ama
bende sallamamayı düşünüyom ama yaa üstesinden gelemessek...
sallananı sallamassın olur biter, bebek durmadı diyelim sallanmayını sallada görüm senii
sallananı sallamassın olur biter, bebek durmadı diyelim sallanmayını sallada görüm senii
üfff haklısın
valla benim yeğenim deli gibi ağlıyodu sallamyınca morarana kadar bide erken doğdu 2,300 gr ödünü patlatıodu insanın artık beşik çözüm değildi mecburen etekebezinde sallıyolardı etek bezi kolalrını bacaklarını sıkıştırıyo ya o hoşuna gidiyodu ama şimdi 1,5 yaşında kendi uykusu gelince yatıyo uyyo
Günaydinnnnnnnnnnnnnnn kizlarrrrrrrr nasilsiniz sekerler ??
kizlar ben hic uyuyamiyorum uyku nedir unuttum sanki yatakta gozume uyku girmiyor:sinifsinif: gece nobet tutuyorum sanki uykusuzluktan ölecem tam sabaha karsi dalayim diyorum bu defa da minik kipirdamaya basliyor tik tik sanki sen yatma uyuma kalk der gibi ne yapmam lazim uyuyabilmem icin siz uyuyormusunuz duzeniniz nasil ?
bende öle yapıcam bulcukummm
çok güselmiş aybike bu araba
naaper ilkayımmm...ben de ööleydim de 2 gündür de uykuya doyamıyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?