2009 Ekim Anneleri

kaydirigubbakcemile3hahaha bende bi ara öleydim hepsinin markasına bakıodum ama sonra almamaya karar verdik kış bebesi olacak die artık bakmıom rahatladım

allahtann azmış yaaa:roflol:

:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:

Canım yapmıyorsan yap tatlım normal doğumda çok faydalıymış çişini yaparken bir süre tutup sonra devam ediyorsun bence dr gidince detaylı bilgi alın bu konuda okiş..

hmmm kurslardada gösteriyorlar hatta sanirim.. denemek lazim ay eglenceli geliyor kulaga muhahahaha

Kaç bir kere var bu cümlede sayamadım lülülülülülü lülülülülülü

:1closedeyes:

Slm kızlar ŞÜkÜr yaa dÜn geceden berı yazdıklarınızı okuyorum anca bıttı ne kadar Çok konuŞuyorsunuz yaa zor yetıŞtım walla
neyse nasılsınız kızlar ne var ne yok...

dandan bende yaaa hala kararsızım model konusunda...
aybikee bende arabayı aldıktan sonra ahaa bu bizimkinden, ahaa bunun burası böle demeye başladım :))))

Slm kızlar ŞÜkÜr yaa dÜn geceden berİ yazdıklarınızı okuyorum anca bİttİ ne kadar Çok konuŞuyorsunuz yaa zor yetİŞtİm walla
neyse nasılsınız kızlar ne var ne yok...

eee sende zamanında gelip muhabbete katılmassan olacağı bu işteelülülülülülü

elam bende kararsızım canım ya eni çok önemliymiş 60cm dar geliomuş sonra 70 yada bulabilrsek 80 almak lazım ama 80 pek bulamadım bide 150 tlden fazla vermek istemiyorum uygun moddellere bakıom kraft jenny güsel ama 60cm eni maalesef kafam karıştı

cnm zaten bende max. 70cm lik bişey alabilrim yerim dar çünkü...
aman haa bazı park yataklar sallanmıyomuş sallanmasına dikkat et...

ama elam bebegi sallanmamaya alıştırasak daha ii degilmi özellikle sallanmayan alacaktımda ben hiç sallamamayı düşünüom ama

dandan bu park yatakların içine şimdi yatak alacaz, uyku seti alacaz başka ne alacaz ne bana hele...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…