Oyunmu oynuyon nan tuvalette.
GUNAYDIIIIN anneler .nasılsınız?
Evet tatlım doğum sancısını kontrol altında tutabilirmişiz ihamal etmeyin günde 15 kere tuvalete gidiyoss zaten çişimizi yaparken tutup bir süre sonra tekrar yapacağız bu kadar basittt...
Bence detaylı okuyun derim. yerimseniben
gunaydın guzellıkler
hep ebnim yüzümden demi aşkımmşakkıdı
sırnaşık şeysırnaşık şey
vereliniortak evet tatlım şeyimizi tutup taksit taksit yapcaz sengözlerimebaksanab
fatoşum konu tam senlik sen çiş egzersizi yapıyon mu bakayım söyle bizeee :roflol::roflol::roflol:
günaydin zuzummmm
hahahah tutabliyom ben seyimi taaaam miii:dilcikar:
hee bazen kalkıom tuta işeye halay çekiom wcde suluom ortalıgı ay çok igrenç oldu bu esprü:roflol:
günaydin zuzummmm
hahahah tutabliyom ben seyimi taaaam miii:dilcikar:
hee bazen kalkıom tuta işeye halay çekiom wcde suluom ortalıgı ay çok igrenç oldu bu esprü:roflol:
Fatoş günaydın canım kegl egzersizi yapıyormusun canım..
:asigim:günaydın fatoşum
zeynepcım elelim çoook tatlısınız bayıldım sizeopuyorumnanaktanamaaaaaaaaa lall seı çoook kıskandım.kötükedihüso.şaka şaka allah sizi ve minnoşlerı korusun.
ayy kızlarr yatak demişken bende kocişle yatakları ayırcam nerdeyse...
yaa eşim kilolu biraz çok terliyo, yatmadan önce vantilatörü açıyo tabi bize vurmuyo ortamı serinletiyo ama bende terliyom gece ortamda soğuk olunca hasta oluyorum galiba...
dün gece gene takır takır öksürdüm, bitirdi bu öksürük beni geçmedi hala((
zeynepcım elelim çoook tatlısınız bayıldım sizeopuyorumnanaktanamaaaaaaaaa lall seı çoook kıskandım.kötükedihüso.şaka şaka allah sizi ve minnoşlerı korusun.
yeme bizi fatoş sana o ünvanı boşuna vermedik:hooray:
[
:roflol: :roflol: AY bu çiş muhabbetine bayılıyorum çok komik bakalım kaç kaza zede olacak geçen akşam büyük ablamla konuştum oda hamiliğinde tramvayda altına yapmış haha rezillik inş. biz böyle ufak tefek kazalarla atlatırızz.. zemuszemus
elam şimdi afrk ettim sen vantilatör açık uyuyon heee geliyor sana şimdiklava: sonrada deme bana şu ilaç iyi gelir mi zararı olur mu diyee:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?