2009 Ekim Anneleri

sen dersinde ben okumammı anamm:jeyyar:
ama bu çiş olayı basitmiş onu yapsam yeter zaten yapıyomuşummsırnaşık şey

gunaydın guzellıkler

sanada günaydın güzellik:smiley-cool:

ajkımm senin yüzünden niye olsun bu gacıların yüzündensırnaşık şey
niyeyse 2 ayrı konuya yorum yapamıyolarr:roflol:

zeynepcım elalim çoook tatlısınız bayıldım size.opuyorumnanaktan lall senı çoook kıskandımkötükedihüso.şaka şaka allah sizi ve minnoşlerı korusun.

Son düzenleme:
[
:roflol: :roflol: AY bu çiş muhabbetine bayılıyorum çok komik bakalım kaç kaza zede olacak geçen akşam büyük ablamla konuştum oda hamiliğinde tramvayda altına yapmış haha rezillik inş. biz böyle ufak tefek kazalarla atlatırızz.. zemuszemus

elam şimdi afrk ettim sen vantilatör açık uyuyon heee geliyor sana şimdi klava: sonrada deme bana şu ilaç iyi gelir mi zararı olur mu diyee:asigim:

zeynepcım elelim çoook tatlısınız bayıldım sizeopuyorumnanaktanamaaaaaaaaa lall seı çoook kıskandım.kötükedihüso.şaka şaka allah sizi ve minnoşlerı korusun.

saol kuzucum valla lallin kıskanılmayacak gibi bi hali yok maşallah küçücük bir göbekten başka bişeyi yok...

kıslaar sizi cici topicine bi alıymmm...uygun adıımmm marşşş hadi çıbık :)))))

yeme bizi fatoş sana o ünvanı boşuna vermedik:hooray:

hadi nan ordan o bikerecikti bi kac kezde hapsururken bikerede tuvalete yetisememistim bikerede hafif kacirmistim taaaam mmii ne var bunda yani

ben nedense hic sevmiyom :dilcikar:

elam şimdi afrk ettim sen vantilatör açık uyuyon heee geliyor sana şimdi klava: sonrada deme bana şu ilaç iyi gelir mi zararı olur mu diyee:asigim:

yok anam benim büyük sıpanın suçu:çok üzgünüm: adam ateşli açmadan uyuyamıyo, yatakları ayırcam bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…