Ben de bikaç arkadaşımdan duymuştum canım gayet memnundu herkes dr.dan da hastaneden de
Zuzuum benim aklıma ne geldi doğumdan sonra odana alacaklarya başını örtmeyi düşünüyormusun örteceksen nasıl örteceksin hadi bakem cevap verr...
Cumaya kadar belki 1400 bile olur :sm_cool: 29 hafta bitcek çünkü
Zuzuum benim aklıma ne geldi doğumdan sonra odana alacaklarya başını örtmeyi düşünüyormusun örteceksen nasıl örteceksin hadi bakem cevap verr...
kaydirigubbakcemile3 deli kız.örtülü ddelim ama merak ettim bu sorunun cevabını kaydirigubbakcemile3
pijamalarıma uygun bonelerim oyasız tek renk tülbentlerim hazır zaten..e ayna da war:) odada yalnızken örtmem de, bi erkek ziyaretcim gelirse içeri girmeden örterim hemen elimin altında hazır durur...no problem bebişimm
kaydirigubbakcemile3 deli kız.
Ben tülbent örtmek istemiyorum açıkçası bone falanmı taksam diye düşünüyorum hani şu dilber halanın boneleri gibi varya çokmu komik olur acep kızlar sizde fikir verin bee.. CADIARZU
ayy benim paşam ne kadar oldu acaba cuamrtesi bakacak sanırım doktorum cuma tahlillerimden sonra bakıcam dedi çok merak ediyorum ya en son 13 haziranda 574 gr kızlar ne kadar olmuştur acaba 1000 olmuş mudur acaba
ayy benim paşam ne kadar oldu acaba cuamrtesi bakacak sanırım doktorum cuma tahlillerimden sonra bakıcam dedi çok merak ediyorum ya en son 13 haziranda 574 gr kızlar ne kadar olmuştur acaba 1000 olmuş mudur acaba
ay yok kız haminne gibi..tülbenti de öle köylü güzeli gibi takmıcas herhal,bi artistik yaparun benn...zemuszemushem benim erkek ziyaretcim gelmes,akrabam neim yok ankda..altı üstü bi gece hiç örtmeyebilirim,lohusa bandımı aldım o yüsden kırmızı kurdelelisırnaşık şey
Bone banada komik geliyor tülbentte dediğin gibi köylü işi gibi geliyor kokoşum ben biraz süslü olsun istiyorum .
üfff bu akşam ben bu işle uğraşayım bir yol bulurum birde aybikeyesorarım gelince oda kapalı.
inş. canım bekliyom bakalım pazt haber veririmcmts gittiğinde 1kiloyu accık geçmiş olur kanımcaa
13 haziranda kac haftaliktin??bende 16 haziranda 22 haftalikken 554 gr di pasam??
bebişim ben de ööleyim ondan diorum köy güseli gibi örtmicem die..hem öle normal tülbent gibi çiçekli miçekli diil zaten hafif şifonumsu şık şeyler ayarladıklarım..
Seni kokoş seni şifon mifon hııımmmm iyi fikir.. Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?