2009 Ekim Anneleri

Ben de bikaç arkadaşımdan duymuştum canım gayet memnundu herkes dr.dan da hastaneden de

valla yüregıme su serptın ılk dogum oldugundan bende tedırgınım ıste acaba ıyımı dıye bır de ben epidural normal ıstıyorum uygulanmısmı daha once bırınde hıc bılmıyorum daha 25 haftalık oldugumdan dogum yontemını doktorumla hıc konusmadık

Zuzuum benim aklıma ne geldi doğumdan sonra odana alacaklarya başını örtmeyi düşünüyormusun örteceksen nasıl örteceksin hadi bakem cevap verr...

pijamalarıma uygun bonelerim oyasız tek renk tülbentlerim hazır zaten..e ayna da war:) odada yalnızken örtmem de, bi erkek ziyaretcim gelirse içeri girmeden örterim hemen elimin altında hazır durur...no problem bebişimm

örtülü ddelim ama merak ettim bu sorunun cevabını kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 deli kız.

Ben tülbent örtmek istemiyorum açıkçası bone falanmı taksam diye düşünüyorum hani şu dilber halanın boneleri gibi varya çokmu komik olur acep kızlar sizde fikir verin bee.. CADIARZU

ay yok kız haminne gibi..tülbenti de öle köylü güzeli gibi takmıcas herhal,bi artistik yaparun benn...zemuszemushem benim erkek ziyaretcim gelmes,akrabam neim yok ankda..altı üstü bi gece hiç örtmeyebilirim,lohusa bandımı aldım o yüsden kırmızı kurdelelisırnaşık şey

ayy benim paşam ne kadar oldu acaba cuamrtesi bakacak sanırım doktorum cuma tahlillerimden sonra bakıcam dedi çok merak ediyorum ya en son 13 haziranda 574 gr kızlar ne kadar olmuştur acaba 1000 olmuş mudur acaba

ayy benim paşam ne kadar oldu acaba cuamrtesi bakacak sanırım doktorum cuma tahlillerimden sonra bakıcam dedi çok merak ediyorum ya en son 13 haziranda 574 gr kızlar ne kadar olmuştur acaba 1000 olmuş mudur acaba

cmts gittiğinde 1kiloyu accık geçmiş olur kanımcaa

13 haziranda kac haftaliktin??bende 16 haziranda 22 haftalikken 554 gr di pasam??

Bone banada komik geliyor tülbentte dediğin gibi köylü işi gibi geliyor kokoşum ben biraz süslü olsun istiyorum .
üfff bu akşam ben bu işle uğraşayım bir yol bulurum birde aybikeyesorarım gelince oda kapalı.

kızlar emzirme sütyeni aldınızmı..bide doğum sezercik olursa die kocaman alt çamaşır gerekir dikişler acımasın die

bebişim ben de ööleyim ondan diorum köy güseli gibi örtmicem die..hem öle normal tülbent gibi çiçekli miçekli diil zaten hafif şifonumsu şık şeyler ayarladıklarım..

cmts gittiğinde 1kiloyu accık geçmiş olur kanımcaa
inş. canım bekliyom bakalım pazt haber veririm
13 haziranda kac haftaliktin??bende 16 haziranda 22 haftalikken 554 gr di pasam??

22+5 günlüktüm canım 4 boyutluda bakılmıştı 574 gr dı bakalım paşam ne kadar olmuş canım oğlum benim opuyorumnanaktan:asigim:

6. aydan sonra günlük 25 gr gibi bişiy demişti biri sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…