Çatı muayenesi derken??
nasıl yani? Şu doğum öncesi yapılan muayenelerden değil dimi bu???
fisfisfis
kızlar doğum çantanızı hazırladınızmı ben yavaş yavaş başladım ama küçücük şeylerde takıldım mesela emzik , biberon alsam mı yanıma birde şu kurdele olayı kurdelamı alsam yoksa taç falanmı
kızlar doğum çantanızı hazırladınızmı ben yavaş yavaş başladım ama küçücük şeylerde takıldım mesela emzik , biberon alsam mı yanıma birde şu kurdele olayı kurdelamı alsam yoksa taç falanmı
İremcİm senİn bebİŞİn kÜÇÜk daha annesİ 1 kg olanlar senden bÜyÜk bak benİm 29.haftam bİtİo kapİŞ
merak ettim kıı :kedi: şöyle süslü bişiler örtün şık olsun yerimsenibenkaydirigubbakcemile3 deli kız.
Ben tülbent örtmek istemiyorum açıkçası bone falanmı taksam diye düşünüyorum hani şu dilber halanın boneleri gibi varya çokmu komik olur acep kızlar sizde fikir verin bee.. CADIARZU
heh evet süslü püslü olsun acık kaydirigubbakcemile3
ay yok kız haminne gibi..tülbenti de öle köylü güzeli gibi takmıcas herhal,bi artistik yaparun benn...zemuszemushem benim erkek ziyaretcim gelmes,akrabam neim yok ankda..altı üstü bi gece hiç örtmeyebilirim,lohusa bandımı aldım o yüsden kırmızı kurdelelisırnaşık şey
kızlar emzirme sütyeni aldınızmı..bide doğum sezercik olursa die kocaman alt çamaşır gerekir dikişler acımasın die
şimdi wcde aklıma geldi çatı muaynesi ay sonu doktora gittiğimde yaparmıki diye fisfisfiskızlaarr..bidahaki randewuda çatı muayenesi yaparlarmı ki
KIZLAR BEN BEŞİK ALCAM AMA AĞUSTOS SONU ALALIM DEDİ EŞİM GEÇ KALMIŞ OLUR MUYUZ acaba ne dersiniz fikir verin bakemkafamçokkarıştı
KIZLAR BEN BEŞİK ALCAM AMA AĞUSTOS SONU ALALIM DEDİ EŞİM GEÇ KALMIŞ OLUR MUYUZ acaba ne dersiniz fikir verin bakemkafamçokkarıştı
ben küçük beşiğini aldım bile yatak odasına koymak için
odasını ağustosda hazırlamayı düşünüyorum
ben de yıkıycaktım negüsel bu hafta...ama ağustos başında kayınwalidemler kocimin teyzesi filan gelio..herşeyi açıp tek tek bakıcaklar büyük ihtimal..toz moz olur oraya buraya koyunca bi de elli tane el değcek diye bekletiyorum..hiç istemediğim halde ağustos ortasına doğru kayıyo benim çanta hazırlama işi
bilmem ki canım şimdi kafayada bunu takarım artık gerçi kafamda az çok bi model yerleşmişliği var ama genede gezcem tabii biraz cumartesileri falan dolaşıyom akşamları eşimle bakalım kafamıza en yatanı alcez artıkın ben bide ağustosta izne çıkcıam 10 ağustosta belki o zamanda alabilirim yorulursam yatarım barim evde zemuszemusağustos sonu sıcaklarr...göbük kocamann dolaşabilirmisin ki..başı olsun bari:)
ben küçük beşiğini aldım bile yatak odasına koymak için
odasını ağustosda hazırlamayı düşünüyorum
he valla bende görükçe panik oluyorum sayınca azalmaz derler ama bu mübarek azalıyo valla delikafaduldenya bulcukk senin şafakı görüncek panic oluyorum yawrum ya..nası az kalmıışşş
bilmem ki canım şimdi kafayada bunu takarım artık gerçi kafamda az çok bi model yerleşmişliği var ama genede gezcem tabii biraz cumartesileri falan dolaşıyom akşamları eşimle bakalım kafamıza en yatanı alcez artıkın ben bide ağustosta izne çıkcıam 10 ağustosta belki o zamanda alabilirim yorulursam yatarım barim evde zemuszemus
ohhh hamarat jkaruu seni ben bu konuda tembel oldum gerçi bi beşiği bide bi kaç ıvır vızır kaldı ama yavaş yavaş almaya çalışıyom işte dün buhar makinası ve telsizini aldım mesela kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?