2009 Ekim Anneleri

Çatı muayenesi derken??
nasıl yani? Şu doğum öncesi yapılan muayenelerden değil dimi bu???
fisfisfis

kızlar doğum çantanızı hazırladınızmı ben yavaş yavaş başladım ama küçücük şeylerde takıldım mesela emzik , biberon alsam mı yanıma birde şu kurdele olayı kurdelamı alsam yoksa taç falanmı

Çatı muayenesi derken??
nasıl yani? Şu doğum öncesi yapılan muayenelerden değil dimi bu???
fisfisfis

hani şu elini içeriye sokup çatının durumuna baktığı muayene zeynocumm

biberon da emzik te almadım canım..lazım olursa heryerde bulunabiliyo nası olsa..kurdela da normall kurdela bağlarsan kayar saçından saten ya, fiyonklu taçlar ço şık duruyo ben ööle aldımm..çantayı da hazırlıcam yakında

KIZLAR BEN BEŞİK ALCAM AMA AĞUSTOS SONU ALALIM DEDİ EŞİM GEÇ KALMIŞ OLUR MUYUZ acaba ne dersiniz fikir verin bakemkafamçokkarıştı

fazla eşya kalabalığı yapmamak lazım aslında.
Eline dolaşmasın o kritik zamanda. Emziğe falan gerek olur mu ki?

merak ettim kıı :kedi: şöyle süslü bişiler örtün şık olsun yerimseniben

heh evet süslü püslü olsun acık kaydirigubbakcemile3

kızlar emzirme sütyeni aldınızmı..bide doğum sezercik olursa die kocaman alt çamaşır gerekir dikişler acımasın die

almadım c.tesi alıcam çıkıpda ve bi kaç çamaşır alıcam dediğin gibi
kızlaarr..bidahaki randewuda çatı muayenesi yaparlarmı ki
şimdi wcde aklıma geldi çatı muaynesi ay sonu doktora gittiğimde yaparmıki diye fisfisfis

çantayı aldım ama hazırlamadım daha içine koycaklarımı yıkama şamasındayım
biberon emzik ve hatta mamada koyun yazıyor internette
emzik mutlaka koyun emzik bebeğin nefes alıp vermesini kontrol ediyomuş doğduklarında acemi olcaklar ya bu konuda

ben de yıkıycaktım negüsel bu hafta...ama ağustos başında kayınwalidemler kocimin teyzesi filan gelio..herşeyi açıp tek tek bakıcaklar büyük ihtimal..toz moz olur oraya buraya koyunca bi de elli tane el değcek diye bekletiyorum..hiç istemediğim halde ağustos ortasına doğru kayıyo benim çanta hazırlama işi

valla ben başladım çantayı hazırlama az bir eksiğim var onlarıda tamamlarsam sonra arabanın bağajına koyarım biz biraz pipirikliyiz aceleden evde unuturuz falan belli olmaz birde ben sezeryan olcam bana çatı muaynesi yapmazlar dimi

valla ben başladım çantayı hazırlama az bir eksiğim var onlarıda tamamlarsam sonra arabanın bağajına koyarım biz biraz pipirikliyiz aceleden evde unuturuz falan belli olmaz birde ben sezeryan olcam bana çatı muaynesi yapmazlar dimi

:bbo::bbo:

bilmmeki yapılıomu sezercikte yapılıomu çatı muayenesi..zannetmiorum ama..??

dandanımm görüşemedik hiç bugün..ne alemdesin sinirsel olaraktan yanii:)))

ağustos sonu sıcaklarr...göbük kocamann dolaşabilirmisin ki..başı olsun bari:)
bilmem ki canım şimdi kafayada bunu takarım artık gerçi kafamda az çok bi model yerleşmişliği var ama genede gezcem tabii biraz cumartesileri falan dolaşıyom akşamları eşimle bakalım kafamıza en yatanı alcez artıkın ben bide ağustosta izne çıkcıam 10 ağustosta belki o zamanda alabilirim yorulursam yatarım barim evde zemuszemus
ben küçük beşiğini aldım bile yatak odasına koymak için
odasını ağustosda hazırlamayı düşünüyorum

ohhh hamarat jkaruu seni ben bu konuda tembel oldum gerçi bi beşiği bide bi kaç ıvır vızır kaldı ama yavaş yavaş almaya çalışıyom işte dün buhar makinası ve telsizini aldım mesela kaydirigubbakcemile5

ya bulcukk senin şafakı görüncek panic oluyorum yawrum ya..nası az kalmıışşş
he valla bende görükçe panik oluyorum sayınca azalmaz derler ama bu mübarek azalıyo valla delikafadulden

:kedi: ee seninde pek bi eksiğin yokmuş cicim yaa
evet buhar makinası çok işe yarıyomuş banada bi arkadaş vercek unutmassa vermeyi tabi kaydirigubbakcemile3

ben eczanede çalışıyom ya depodan alıtyom kapı kapı gezmeye gerek kalmıyo hem ucuzada geliyor ohh miss gibi beğenmezsem geri gönderiyom depoya bıktılar benden artık zaten artık eksiklerin bitsin diyorlar hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…