2009 Ekim Anneleri

banada gun sayinca az geliyior:) ay deyince gozumde buyuyor sanki 2ay neden ?sabretcem derken ne demek istedin:)?

Benim 5 ekimde doluyo 40 haftam.İşte 2 ay bitince Eylül 15 oluyo ya. O zamandan sonra beklemek zor gelmez nasıl olsa hep tetikte oluruz. Bööle haftaları doldurmaya çalışmak çok sıkıcı geliyo. O zaman ne heyecanlı oluruz kimbilir :sm_cool:

kızlaaar herkesler iyimi katılamadım aranıza bir türlü çok yazmışsınız geçmişede bakmak yürek ister o yüzden :))))

istahim yok sekerim ben ebeye sordum sen yine 3,5 kilo almissin hic kilo alamayanlar var deyip konuyu kapatti .4hafta sonra ya randevum var ozaman ki duruma gore birdaha konusacagim

nurefsancim senin randevun ne zaman doktoruna ibir danis bu kilo isini diycem ama sanirim sen yiyemedigin icin kilo alamiyorsun buda gayet normal..biraz yemeye calis canim alirsin o zaman belki..a.s

bebeklerin %5i tam muh.dogum tarihlerinde dogarmis buyuk bir cogunlugu 1/2 hafta oncesinde veya sonrasinda dogarmis .benimde icime hep 1/2 hafta once dograccakmisim gibi geliyor

bebeklerin %5i tam muh.dogum tarihlerinde dogarmis buyuk bir cogunlugu 1/2 hafta oncesinde veya sonrasinda dogarmis .benimde icime hep 1/2 hafta once dograccakmisim gibi geliyor

banada oyle geliyor ama biryandanda 42 haftada doguran kardesimi dusununce korkmuyorda degilim....kafamçokkarıştı

cnm ben su anda 61 kıloyum 55 ıle baslamıstım ya yurudukce sankı kendımı daha zınde hıssedıyorum ama bunun cok su ıcmeylede ılgısı oldugunu dusunuyorum gunde 2 veya 3 lıtre su ıcıyorsa odem olmuyormus ve kendını daha zınde hıssedebılıyormussun

demekiii geç doğum yapacağını düşünen anne yok
buda hormanlardan kaynaklanan bi düşünce galiba :)))

güzel anneler nasılsınız bugün benim bebeğim iyce yaramazlaştımı anlayamadım karnımın bir kısmında toplanıyor kasılıyorum acaba neden oluyor biliyormusunuz kızlar

güzel anneler nasılsınız bugün benim bebeğim iyce yaramazlaştımı anlayamadım karnımın bir kısmında toplanıyor kasılıyorum acaba neden oluyor biliyormusunuz kızlar

ufaklığın keyfi yerinde demekki
karnının o kısmı rahat gelmiş ona bellki

çok yoruldum çokk :umursamaz: ela gittimi yaaa ay bizim bebekler kaç kilo oldu acaba ne kadar büyümüşler

kızlar bebklerinizle konuşun hareket etmioken konuşuom seviom hareket etmeye başlıo tanıolar bizi artıkopuyorumnanaktan

evet canim yaa konusunca tepki veriyorlar...babasinin sesinide taniyor benimki elini hissediyor basliyor tepinmeye

yaa ben de işlerin arasında 1300 gr civarı bişey okudum. Ela yazmıştı canım zannedersem.

evet yaa konuşunca tepki veriyo velet opuyorumnanaktan
oyy kuzucuklarımız artık anne babalrını tanıyolar

bu aralar benımkıde cok hareketlı artık rahatındanmı o kadar hareketlı ya da rahatsızmı oluyor bılmıyorum
rahattır rahat annesi merak etme

inşallah öyledir bazen bu kasılmalar erken doğum haberciside oluyormuş bu yüzden tedirgin oldum sizdede oluyormu böyle

evet bende süreki bi yerde toplanıo göbeğim hiç yuvarlak değil hep yamuk duruyo o yüzden buda canımı acıtıyo tam doktorun muaynesi sırasdında oldu bi kere keyfi yerinde dedi doktorda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…