2009 Ekim Anneleri

ankaradakı hamile arkadaslar hangi hastanede dogum dusunuyorsunuz yada hangı dr gıdıyorsunuz

Canım ben bayındıra gidiyorum, Halime hanıma. Doğumuda orada düşünüyorum şimdilik. ama yine de belli olmass belki doğum için başka bi yer bulabilrim
Sen nereye gidiyosun, memnunmusun?

ankaradakı hamile arkadaslar hangi hastanede dogum dusunuyorsunuz yada hangı dr gıdıyorsunuz

ben serdar oguza gidiorum. kendisi aynı zamanda zekai tahirde docent.dogumu akayda yapacak sanırım cu ctesi konuscaz zemuszemus
eger ani bi kararla normal yaparsam zekai tahir olur.sezeryansa (istege baglı oldugu icin zekai tahir yapmaz) akay olur

kizlar hergun duzenli yuruyus yapiyormusunuz??yapiyorsaniz bunu nasil beceriyorsunuz bu sicaklarda???

Eskiden öğlen tatillerinde yürürdüm. Şimdi gündüz çıkmak zaten mümkün değil. akşam da hiç halim olmuyo. Arada sırada evde bisiklete biniyorum.Sıcaklardan onu da çok azalttım

Canım ben bayındıra gidiyorum, Halime hanıma. Doğumuda orada düşünüyorum şimdilik. ama yine de belli olmass belki doğum için başka bi yer bulabilrim
Sen nereye gidiyosun, memnunmusun?

cnm bende etlık lokman hekıme gıdıyorum doktorum elıf terzı cok memnunum ama cok kalabalık oluyor bu arada akay hastanesının dogum ucretlerı ne kadarmıs

arada akşamları kayınvalidemle yapıyoruz yürüyüş oda haftada bir yada iki defa 15-20 dakika kadar akşama kadar yoruluyorum bu nedenlede yürüyemiyorum hiç halim olmuyor mesela şimdi bıraksalar uyuyacağım çok yoruluyorum artık havalar sıcak hamilelik ilerledi hayırlısıyla allah tamamına erdirir bir iki kg fazla almam önemli değil yeterki bebeğim sağlıklı olsun

Kıslar nasılsınız bebişler nasıl ben cuma günü gittim şeker testi iyi çıkmış şükür ama bebişim 755gr dedi dr okuyorum burda genelde 1kg yaklaşmış herkes yada geçmiş benimki zayıfmı ya kafamçokkarıştı

ayhh çok yoruldummm..sudenaz 29 mayısa gidiyorum ben nesrin hnma..doğumu da orda yapıcam sanırsam

evet bende şimdi uyudum uyucam bu saatlerde cayip geliyo uykum

canım artık hızla büyyo bebekler seninkide normal daha 25. haftadasın 28den sonra 1 kg oluyo genelde bebeklero zaman kadar seninkide olur

ya kızlarr bana şimdi garip bi sızı girdi göbeğimin altınaa
ilk defa böyle acı hissettim böle kısa aralıklalra bi kaç defa girdi çıktı

Zuzuum benim aklıma ne geldi doğumdan sonra odana alacaklarya başını örtmeyi düşünüyormusun örteceksen nasıl örteceksin hadi bakem cevap verr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…