ankaradakı hamile arkadaslar hangi hastanede dogum dusunuyorsunuz yada hangı dr gıdıyorsunuz
kizlar hergun duzenli yuruyus yapiyormusunuz??yapiyorsaniz bunu nasil beceriyorsunuz bu sicaklarda???
ankaradakı hamile arkadaslar hangi hastanede dogum dusunuyorsunuz yada hangı dr gıdıyorsunuz
kizlar hergun duzenli yuruyus yapiyormusunuz??yapiyorsaniz bunu nasil beceriyorsunuz bu sicaklarda???
Canım ben bayındıra gidiyorum, Halime hanıma. Doğumuda orada düşünüyorum şimdilik. ama yine de belli olmass belki doğum için başka bi yer bulabilrim
Sen nereye gidiyosun, memnunmusun?
1200-1300 gr olmuŞlardır demİ yaa ayy Şaka gİbİ en son 750grdı Şu cuma bİ gelseydİ
1200-1300 gr olmuŞlardır demİ yaa ayy Şaka gİbİ en son 750grdı Şu cuma bİ gelseydİ
cnm bende etlık lokman hekıme gıdıyorum doktorum elıf terzı cok memnunum ama cok kalabalık oluyor bu arada akay hastanesının dogum ucretlerı ne kadarmıs
arada akşamları kayınvalidemle yapıyoruz yürüyüş oda haftada bir yada iki defa 15-20 dakika kadar akşama kadar yoruluyorum bu nedenlede yürüyemiyorum hiç halim olmuyor mesela şimdi bıraksalar uyuyacağım çok yoruluyorum artık havalar sıcak hamilelik ilerledi hayırlısıyla allah tamamına erdirir bir iki kg fazla almam önemli değil yeterki bebeğim sağlıklı olsun
Kıslar nasılsınız bebişler nasıl ben cuma günü gittim şeker testi iyi çıkmış şükür ama bebişim 755gr dedi dr okuyorum burda genelde 1kg yaklaşmış herkes yada geçmiş benimki zayıfmı ya kafamçokkarıştı
cnm bende etlık lokman hekıme gıdıyorum doktorum elıf terzı cok memnunum ama cok kalabalık oluyor bu arada akay hastanesının dogum ucretlerı ne kadarmıs
efet cnmmZuzuum sen kapalıydın değilmi canım.
ya kızlarr bana şimdi garip bi sızı girdi göbeğimin altınaa
ilk defa böyle acı hissettim böle kısa aralıklalra bi kaç defa girdi çıktı
efet cnmm
ayağını dayamıştır biyere welet:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?