GÜnaydın kızlar..
Kabus gİbİ dÜnÜn ardından bugÜn Çok İyİyİm dÜn 100 Şeker yÜklemem vardı kelİmenİn tam anlamıyla berbattı tansİyonum dÜŞtÜ mİdem bulandı dolayısıylada benİ mÜŞade odasına yatırdılar 3 saat boyunca Öylece yattım ama atlattım sonuÇlarıda gÖrÜnce deĞdİ dedİm herŞey gayet normal sevİyede ÇıkmıŞ korkuklcak bİrŞey yok dedİ doktorumuz uzun ca bİr oohh dedİk walla..
günaydın dadlum nasılsıngnydn guzel ekım annelerı:dance:
günaydın tatlım amin hepimize sağlıklı bir gün olsunopuyorumnanaktangünaydın hanımlarr
herkese güzel ve sağlıklı bir gün diliyorum
Yasemin maşallah oğluşuna opuyorumnanaktan
kızlar şimdi biz doğum iznimizi 31+ günlerdemi 32+ günlerdemi alacağız biliyormusunuz .
32+0 dan itibaren başlıyo cnm. Dolu dolu 32 hafta olması lazımm
GÜnaydın kızlar..
Kabus gİbİ dÜnÜn ardından bugÜn Çok İyİyİm dÜn 100 Şeker yÜklemem vardı kelİmenİn tam anlamıyla berbattı tansİyonum dÜŞtÜ mİdem bulandı dolayısıylada benİ mÜŞade odasına yatırdılar 3 saat boyunca Öylece yattım ama atlattım sonuÇlarıda gÖrÜnce deĞdİ dedİm herŞey gayet normal sevİyede ÇıkmıŞ korkuklcak bİrŞey yok dedİ doktorumuz uzun ca bİr oohh dedİk walla..
Elif geçmiş olsun canım ama neyseki sonuç güzel çıkmış canım.
günaydın cnm
50 lik yüklemen kaç çıkmıştı benim 149 du
yarında 100 lük yükleme yapılacak. bende korkuyorum ya 50 liğe zor dayanmıştım yarın napıcam bilmiyorum birde ya yüksek çıkarsa korkusu
gecmış olsun ve gozun aydın elıfcım
Dolu dolu derken 32+3 falanken gidip alabiliriz yani öylemi
Toğiclerde dolanırken 32+3 te gidilirse 33 haftaya girildiği için alınamaz diye okudum kafam karıştı :uhm:
günaydn kıslarr
canan bu konuda benimde kafam karışık 32.haftanın başında gitmeyi düşünüom 32+1 de felan 31+larda gidicektim ama aslında cuma günü doktora bi sorum bilir dimi yani
Çiçek hiç bilmiyorumki özel hastaneye gidiyoruz mesala o hastane veriyormudurki devlet hastanesine falan sevk etmesin ooo uğraş dur hamiş hamiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?