2009 Ekim Anneleri

GÜnaydın kızlar..
Kabus gıbı dÜnÜn ardından bugÜn Çok ıyıyım dÜn 100 Şeker yÜklemem vardı kelımenın tam anlamıyla berbattı tansıyonum dÜŞtÜ mıdem bulandı dolayısıylada benı mÜŞade odasına yatırdılar 3 saat boyunca Öylece yattım ama atlattım sonuÇlarıda gÖrÜnce deĞdı dedım herŞey gayet normal sevıyede ÇıkmıŞ korkuklcak bırŞey yok dedı doktorumuz uzun ca bır oohh dedık walla..

kıızlar benım oğlumun uykusu kanmamıs bız bıraz daha kestırıp gelelım cok kaynatmayın teyzelerııııı...

günaydın cnm
50 lik yüklemen kaç çıkmıştı benim 149 du
yarında 100 lük yükleme yapılacak. bende korkuyorum ya 50 liğe zor dayanmıştım yarın napıcam bilmiyorum birde ya yüksek çıkarsa korkusu

ohhh gözün aydın canım bide ben atlatsam çok tırsıyom ya ya çıkartırsam diye o kadar saat nasıl aç dayancam onuda bilmiyom offf yandım ben yandımmmafoldumben

Elif geçmiş olsun canım ama neyseki sonuç güzel çıkmış canım.

opuyorumnanaktanÇOK SAOL CANIM..opuyorumnanaktan

canım benim 50 lik açlık 112 tokluk 152 çıkmıştı o yüzden 100 lük yüklendi.. insanın midesi bulanıyor sadece benim sana tavsiyem 100 lük yüklendikten sonra hemen yat hastanede yoksa ben çoktan çıkarırdım oyüzden yatabilecek imkan varsa değerlendir derim..

gecmış olsun ve gozun aydın elıfcım

zemuszemusçok saol nisannurum..zemuszemus

günaydn kıslarr

gözünaydın elifcimmmmmmm

canan bu konuda benimde kafam karışık 32.haftanın başında gitmeyi düşünüom 32+1 de felan 31+larda gidicektim ama aslında cuma günü doktora bi sorum bilir dimi yani

günaydn kıslarr

canan bu konuda benimde kafam karışık 32.haftanın başında gitmeyi düşünüom 32+1 de felan 31+larda gidicektim ama aslında cuma günü doktora bi sorum bilir dimi yani

Handan günaydın canım valla kafam çok karışıyor şu izin mevzusunda. bende yarın sağlık ocağına gideceğim oradaki ebede bilir herhalde.

Günaydın kızlaropuyorumnanaktan

elifcim gözün aydın cnm çok sevdim şekerinin iyi çıktınayerimseniben

kızlar dün kızımın bütün kıyafetleini yıkadım bugünde onları ütülicem, onları öle askılıkta görmek bile inanılmaz bi mutluluk veriyo insana:Saruboceq:

Çiçek hiç bilmiyorumki özel hastaneye gidiyoruz mesala o hastane veriyormudurki devlet hastanesine falan sevk etmesin ooo uğraş dur hamiş hamiş.

Çiçek hiç bilmiyorumki özel hastaneye gidiyoruz mesala o hastane veriyormudurki devlet hastanesine falan sevk etmesin ooo uğraş dur hamiş hamiş.

cnm raporu zaten devlet hastaneleri veriyo özel ahastaneden alınacağını zannetmiyorum ama yine de doktora sorup öğrenmek lazım dün gitmiştim keşke dün sorsaydım.

günaydın elacımmmmm ohhh ne gsel işleri bitirdin kıs opuyorumnanaktan

canancım benim bildigim devlet hastanesinden alınıo sadece rapor devlet doktoru olması gerekiyor bizim şirkein bütün hamileleri ssk dan aldı raporunu 1 günde alınıo zor bişi degil muane edio doktor yazıo raporu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…