elacım bende hacışakirinkini almayı düşünüyordummmm...roxy bir bakiimmmyerimsenibencnm dalanın ürünüymüş roxy diye bi sabun tozu alırken tereddüt etmiştim ama yıkadıktan sonra iyiki almışım dedim...
800gr ı 3tl idi hacı şakirinki çok pahalı geldi 500gr ı 6 tl idi almadım o yüzden...
roxy sabun tozu deterjan ve dalinin yumuşatıcısıyla yıkadım inanılmaz güzel kokuyozemuszemus ev dünden beri bebek kokuyo sankiopuyorumnanaktan
canım çok sevindim tatilinin iyi geçmesineee....yerimsenibenherşey bildiğin gibi bende...havalarda şansımda serin serinn...süper anlıcan..opuyorumnanaktanhoşbulduk canıııııım....süperdi tatil...yüzmek denize girmek çok keyifliydi....ama sizi özledim vallahi.....neler yaptınız bakalım kuzucuklar nasıl?Şeniz:asigim:
dandanım bende daha yıkamadım hala odalarla uğraşıom çünküü...oğluşumun odasını boyadık yerleştirdim ama kızımınki hala duruoo..daha mabilyasını spariş edicemmm...ancak 15 günde gelir o yüzden oğluşumun eşyalarını ağustos ortası gibi yıkamayı yerleştirmeyi düşünüyorummm..yerimsenibenayyy bende yıkamak istiom bende bende çok heveslendim acaba haftaya izne ayrılsam bende bu işlerimi halletsem ya
babamız dün küvetini almış oglumuzun hemde filesiyle beraber 10tl almış istoçtan:)) aynısı hepsiburada 25tlkaydirigubbakcemile3
ya canancım bende bu hafta gidicektim eminönüne ama mağzalara bakıyorum hep yazlık ürünler var.kışlık ürünler daha çıkmamış.aslında şimdiden yazlık kıyafetlerini almak lazım indirimde her yer.ama bizim beebişler kış bebişi olcaklar o yüzden ben ağustosun 2.haftası falan gitmeyi düşünüyorum.zaten ben çoğu eşyasını aldım bi tek kıyafetleri kaldı.Handan nann bende cumartesi eminönüne gideğiz kocişle dün konuştuk gitmeye karar verdik.
Nazyaz hoşgeldin özledik seni canım opuyorumnanaktan
ayy dimi elam yaaaaaa bi düşünüm bu konuyu bu haftasonu bizde yatagımızı felan alırsak aslında ii olur herşeyini hazırlasam bi yandan da agustostamı kullansam diorum kararsız kaldım
Elalım bence abartmamışsın badileri çok gerkiyormuş datlum
ANG€L;7974300 .!.:günaydın kızlaryerimseniben
elalı çok güzel bebişinin eşyaları.güle güle eskitsin.
elacım bende hacışakirinkini almayı düşünüyordummmm...roxy bir bakiimmmyerimseniben
ciceklara maşallahhh bebişineee...inşlah 100 lük şeker sonucunda iyi çıkarr bitanemmmyerimseniben
canan kıs karşılaşırız belkim tanırsın artık sen beni resmimi gördün:))) inşallah gidebiliriz bu hafta yaaaa
lallcimm agustos geç olmaz yani dimi ya ondan şeyettim ben geçmi kalıom die,ohh mis gibi olmuştur paşananın odası güle güle yatsın resmini kosana bizeeeee:))
hoşgeldin nazzzzzzzzzzz doktora gittnimiiiiii yada ne zaman gitcen :))
inşallah tatlım yaa sence nasıl çıkar 100 lük. 50 lik çokta yüksek değil aslında
en iyisini yapmışsın lalcimm :asigim:
ANG€L;7974376 .!.:ya canancım bende bu hafta gidicektim eminönüne ama mağzalara bakıyorum hep yazlık ürünler var.kışlık ürünler daha çıkmamış.aslında şimdiden yazlık kıyafetlerini almak lazım indirimde her yer.ama bizim beebişler kış bebişi olcaklar o yüzden ben ağustosun 2.haftası falan gitmeyi düşünüyorum.zaten ben çoğu eşyasını aldım bi tek kıyafetleri kaldı.
canan kıs karşılaşırız belkim tanırsın artık sen beni resmimi gördün:))) inşallah gidebiliriz bu hafta yaaa QUOTE]
Heee gördüğüm bütün hamilelere dikkatle bakacağım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?