2009 Ekim Anneleri

elacım bende hacışakirinkini almayı düşünüyordummmm...roxy bir bakiimmmyerimseniben
hoşbulduk canıııııım....süperdi tatil...yüzmek denize girmek çok keyifliydi....ama sizi özledim vallahi.....neler yaptınız bakalım kuzucuklar nasıl?Şeniz:asigim:
canım çok sevindim tatilinin iyi geçmesineee....yerimsenibenherşey bildiğin gibi bende...havalarda şansımda serin serinn...süper anlıcan..opuyorumnanaktan
ayyy bende yıkamak istiom bende bende çok heveslendim acaba haftaya izne ayrılsam bende bu işlerimi halletsem ya
dandanım bende daha yıkamadım hala odalarla uğraşıom çünküü...oğluşumun odasını boyadık yerleştirdim ama kızımınki hala duruoo..daha mabilyasını spariş edicemmm...ancak 15 günde gelir o yüzden oğluşumun eşyalarını ağustos ortası gibi yıkamayı yerleştirmeyi düşünüyorummm..yerimseniben
babamız dün küvetini almış oglumuzun hemde filesiyle beraber 10tl almış istoçtan:)) aynısı hepsiburada 25tlkaydirigubbakcemile3

çok iyi almış canım iyi günlerde kullansın oğluşun....opuyorumnanaktan

Handan nann bende cumartesi eminönüne gideğiz kocişle dün konuştuk gitmeye karar verdik.
ya canancım bende bu hafta gidicektim eminönüne ama mağzalara bakıyorum hep yazlık ürünler var.kışlık ürünler daha çıkmamış.aslında şimdiden yazlık kıyafetlerini almak lazım indirimde her yer.ama bizim beebişler kış bebişi olcaklar o yüzden ben ağustosun 2.haftası falan gitmeyi düşünüyorum.zaten ben çoğu eşyasını aldım bi tek kıyafetleri kaldı.

canan kıs karşılaşırız belkim tanırsın artık sen beni resmimi gördün:))) inşallah gidebiliriz bu hafta yaaaa

lallcimm agustos geç olmaz yani dimi ya ondan şeyettim ben geçmi kalıom die,ohh mis gibi olmuştur paşananın odası güle güle yatsın resmini kosana bizeeeee:))

ay ben hiçbirşeyini hazırlamadım daha amaaaaaaan ne yapacağım...odası falan da hazır deil(((((

ayy dimi elam yaaaaaa bi düşünüm bu konuyu bu haftasonu bizde yatagımızı felan alırsak aslında ii olur herşeyini hazırlasam bi yandan da agustostamı kullansam diorum kararsız kaldım

walla sen bilirsin datlum amaa sanki bunları yıkayıp hazırlayınca insanın içi dahada bi huzurlu oluyo

Elalım bence abartmamışsın badileri çok gerkiyormuş datlum

opuyorumnanaktan

ANG€L;7974300 .!.:
günaydın kızlaryerimseniben
elalı çok güzel bebişinin eşyaları.güle güle eskitsin.

sağol cnmopuyorumnanaktan

elacım bende hacışakirinkini almayı düşünüyordummmm...roxy bir bakiimmmyerimseniben

bencede cnmyerimseniben

bitanem geç olmaz bencee....yerimsenibeneklicem canım kızımın odası gelsin eşyeları o odadan alıımm eklerim şuan karışık çünküm..yerimsenibenzaten ben paşama yatak almadım ablasının yatağını ve dolabını onun odaya yerleştitdik büyüyen beşikdi ablasının yatağıııı...onu tekrar beşik haline getirdik 1-2 yıl sonra allah izin verirse arabalı yataklardan alıcam bebeğimeeeyerimseniben

dandanım araştırdığım kadarıyla gerekiyomuş burnu tıkalı olunca bebek rahat ememiyomuş al bence hem pahalıda değil...

en iyisini yapmışsın lalcimm :asigim:

elam topiclerde okumuştumda aldım hiç kullanmadım felan die ben cihiconun ateş ölçerini 10 tl buldum burun aspiratörüde 10tl ikisini bi yerden alım bari

kıslar nefes darlıgınız varmı ben bazen bogulacak gibi oluorum derin nefes alamıoyorum çok fenayım şuanda ölenefesim yetmiyor sanki sizdede varmı yoksa ben kalp hastası oldugum içinmi böleyim onu çözmeye çalışıyorum da

Canım benim kızımın hiç birşeyi yok (1 hast. çıkışı 1 battaniyesi var )kendime gecelik falan bakacağım kışlık kıyafetlerini evin oradanda bakarım diye düşündüm

canan kıs karşılaşırız belkim tanırsın artık sen beni resmimi gördün:))) inşallah gidebiliriz bu hafta yaaa QUOTE]

Heee gördüğüm bütün hamilelere dikkatle bakacağım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…