2009 Ekim Anneleri

valla kızlar ben iznimi alabildiğim kadar geç almak istiyorum eğer durabilirsem ramazan bayramından sonra çıkıcam izne inş. tabii

Aboowww devlet hastanesinemi ya gittiğimiz dr yazsın versin işte allah allah niye zorluk çıkartıyorlarki :umursamaz:

ciceklara maşallahhh bebişineee...inşlah 100 lük şeker sonucunda iyi çıkarr bitanemmmyerimseniben

ela neyle yıkadın canım giysilerini bebişn , resim kosana bize park yatagın felan banada fikir olurdu ya

cnm dalanın ürünüymüş roxy diye bi sabun tozu alırken tereddüt etmiştim ama yıkadıktan sonra iyiki almışım dedim...
800gr ı 3tl idi hacı şakirinki çok pahalı geldi 500gr ı 6 tl idi almadım o yüzden...
roxy sabun tozu deterjan ve dalinin yumuşatıcısıyla yıkadım inanılmaz güzel kokuyozemuszemus ev dünden beri bebek kokuyo sankiopuyorumnanaktan

bebekimmm hoşgeldin nasıl geçti tatilinnnnopuyorumnanaktan

hoşbulduk canıııııım....süperdi tatil...yüzmek denize girmek çok keyifliydi....ama sizi özledim vallahi.....neler yaptınız bakalım kuzucuklar nasıl?Şeniz:asigim:

babamız dün küvetini almış oglumuzun hemde filesiyle beraber 10tl almış istoçtan:)) aynısı hepsiburada 25tlkaydirigubbakcemile3

Günaydın elalım herşeyin bitti yani desene ay iyi günlerde kullansın inş. prenses.

yokk cnm yaa bitermi herşeyykaydirigubbakcemile3 ama kıyafetlerini çok almışım özellikle çıtçıtlı badileri abartmışım yıkayıp hepsini bi arada görünce daha iyi anlıyo insan...
asıl iş geride her parça tek tekk ütülencekkafamçokkarıştı kaç gün sürer artıl bilememkaydirigubbakcemile3

ohh elam ne güzel bütün işleri bitirdin sen darısı başımıza inşallahhhhhhh

eheheee sende ayrıl izne kızım iyi oluyookaydirigubbakcemile3

ayyy bende yıkamak istiom bende bende çok heveslendim acaba haftaya izne ayrılsam bende bu işlerimi halletsem ya

dandanım walla insan bunlarla uraşırken ölee keyif alıyokii gidip gidip baktım askılığa kururken kıyafetler çaktırmadı ama eşimide yakaladım bikaçkez bakıp koklarkenkaydirigubbakcemile3

ayy dimi elam yaaaaaa bi düşünüm bu konuyu bu haftasonu bizde yatagımızı felan alırsak aslında ii olur herşeyini hazırlasam bi yandan da agustostamı kullansam diorum kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…