cnm geçmiş olsun ne rahatsızlığın var kalbinde?geçen internette okumuştum derin nefes almada zorluk çekebilirsiniz die.ama yinede senin rahatsızlığın varsa doktorun bilir en iyisini.ihmal etme.kıslar nefes darlıgınız varmı ben bazen bogulacak gibi oluorum derin nefes alamıoyorum çok fenayım şuanda ölenefesim yetmiyor sanki sizdede varmı yoksa ben kalp hastası oldugum içinmi böleyim onu çözmeye çalışıyorum da
kıslar nefes darlıgınız varmı ben bazen bogulacak gibi oluorum derin nefes alamıoyorum çok fenayım şuanda ölenefesim yetmiyor sanki sizdede varmı yoksa ben kalp hastası oldugum içinmi böleyim onu çözmeye çalışıyorum da
ANG€L;7974648 .!.:cnm geçmiş olsun ne rahatsızlığın var kalbinde?geçen internette okumuştum derin nefes almada zorluk çekebilirsiniz die.ama yinede senin rahatsızlığın varsa doktorun bilir en iyisini.ihmal etme.
canım geçmiş olsun....nefes darlığı değil ama bendede son iki haftadır 2 dakika süren sancılar oluyor...resmen olduğum yerde kalıom ve kımıldayamıom...kasıklarımdan girioo sonra yavaş yavaş hafifliyorr..günde 1 kez oluyor kesinn....:bbo:sanırım ekimden önce gelecek bebişimmm...:1rolleyes:
saol canım benimde kasık agrılarım oluyor ben enfeksiyon kaptıgımı düşünüyorum onuda sorucam doktora cuma günü
kızlaar yaavv akıntılarınız ne alem
ben anlayamıyorum az önce pat diye sıvı renksiz bişi geldi
böle donumdan bile çıktı akınıtmı çişmi nedir anlayamadım
kız pembe sen bilirsin işedimmi yoksa ben :)))
SANIRIM KİMSEDE NEFES DARLIGI PROBLEMİ YOK:sinifsinif:
nası bi sıvı kıs bulcuk cıvıkmı akıntımı yani
bulcukum çok güsel anlatmışsın...pattttt:roflol::roflol:yerimseniben
canım kokusuzsa normal..genelde bütün hamişlerde akıntı olar çünkü...kokusuz olduğu sürece problem yokk...çişmi değilmi onu ancak sen anlarsın canımmyerimseniben
canım son günlerde bende oluyor,doktorum bebek ve rahim büyüdükçe senin tüm organlarının çalışması zorlanıyor,normaldir dedi..
yatarken yastığını yükselt daha rahat edersin demişti,öyle yapıyorum yatarken yastığım yüksek olunca rahat nefes alıyorum
Bİdaha gelİrse bİ doktoruna sor cıvıksa bulcuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?