2009 Ekim Anneleri

cnm geçmiş olsun ne rahatsızlığın var kalbinde?geçen internette okumuştum derin nefes almada zorluk çekebilirsiniz die.ama yinede senin rahatsızlığın varsa doktorun bilir en iyisini.ihmal etme.

canım geçmiş olsun....nefes darlığı değil ama bendede son iki haftadır 2 dakika süren sancılar oluyor...resmen olduğum yerde kalıom ve kımıldayamıom...kasıklarımdan girioo sonra yavaş yavaş hafifliyorr..günde 1 kez oluyor kesinn....:bbo:sanırım ekimden önce gelecek bebişimmm...:1rolleyes:

ANG€L;7974648 .!.:
cnm geçmiş olsun ne rahatsızlığın var kalbinde?geçen internette okumuştum derin nefes almada zorluk çekebilirsiniz die.ama yinede senin rahatsızlığın varsa doktorun bilir en iyisini.ihmal etme.

kapakçık hastasıyım canım ya normalde olurduda nefes darlıgım bu kadar degildi tabi sanırım hamilelikten olan normal bişi doktoruma sorum bi saol canım

saol canım benimde kasık agrılarım oluyor ben enfeksiyon kaptıgımı düşünüyorum onuda sorucam doktora cuma günü

selam herkeseee
bir süredir yoktuk,işlerimin yoğunluğundan çok fırsatım olmadı..
umarım herkesin keyfi yerindedir.

biz oğlişimle çok iyiyiz.dün doktorumuzla görüştük
herşey yolunda,bebek çok iyi hatta birkaç hafta önde gidiyor dedi
dün 1 kilo 300 küsür gram ve boyuda oldukça uzun dedi.. babasıda çok uzun herhalde ona benzeyecekmiş :) her defasında öyle diyo

doğumuda konuştuk doktorumla ;
ben çok minyon tipliyim,bebekte biraz büyükmüş doktorum normal yapamayabilirsin büyük ihtimalle sezeryan dedi ve doğum tarihi 8 ekim normalde ama doktorum eylülün son haftasıda olabilir dedi.

hastane konusuna gelince ;
adana da acıbadem var eşim orda istiyordu..
doktorum orada 4000 TL istiyorlar boş yere vermeyin o parayı dedi..kendi görevli olduğu hastanede ssk lı olduğum için hiç para ödemeden yaparız, özel bir oda ayarlarız sana sadece onun için bir miktar ödeme yaparsınız zaten 1 gece kalacaksın hastanede dedi.
hak verdim de boş yere süslü bir oda için 4000 TL yi vermek saçma nerde olursa olsun sonuçta kendi doktorum yapacak doğumu değişen bişey yok..
o parayı bebeğim için harcarım başka ihtiyaçları karşılarım..

kullandığım ilaçlara gelince;
kalsiyumu 2 günde 1, magnezyum günde bir ,kan hapı günde 1 tane şeklinde devam ediyorum
doktorum sol tarafa yat,bol bol su iç,kendini yorma fazla yolculuk yapma ve bebeğin haraketlerini gün içerisinde sürekli takip et gibi şeyler dedi..

yaptığım alışverişler;
bebeğimin evde odası var yani çalışma odamı ona hazırladım.ama ben oda takımı almadım,
hediye beşik geldi zaten onun yanına güzel bir şifonyer aldım,oto koltuğu ve taşıma ,banyo eşyaları,(küveti havlusu,şampuan,bebe yapı,sabunu vs) kıyafetler (hepsini küçük almadım birkaç tanede büyük aldım),biberon,emzik,tırnak makası,ateşölçer,göğüs pedleri,kremi,kendim için kullanacağım yani bebeğin eşyalarını koyacağım bir çanta.. aklıma gelenler bunlar..hepsini chicco dan aldım çoğu ürününde indirim ve kampanya var ..sadece bebek bezi kaldı onuda doğuma yakın alıcam..

evettt bizde durumlar böyle kızlarr,öpüyorum hepinizi

meryemcim ne güsel anlatmışsınnnnnn :) maşallah paşana yaa baya ii kilosu kesin tombik bişi olacakk aldıklarını güle güle kullansn ogluşunnnn inşallahhhhhh, haastane konusunda bencede doktorun haklı en mantıklısı

guaydın kızlar ya sole dunden berı yazdıklarınızı okudum valla bende daha hazırlamadım sanırım ekımın en son annesı benım daha 25+1 bebegım en son 650 gramdı o da iki üç gün önce tedırgın oldum sımdı hepınızınkı 1 kıloyu gecmıs masallah cok mu kucuk ya

meryemcim maşşallah oğluşuna....oğluşun cicilerini güle güle kullansın....yerimsenibenbence dr.haklı 4000tl çok fazla kafamçokkarıştı

kızlaar yaavv akıntılarınız ne alem
ben anlayamıyorum az önce pat diye sıvı renksiz bişi geldi
böle donumdan bile çıktı akınıtmı çişmi nedir anlayamadım
kız pembe sen bilirsin işedimmi yoksa ben :)))

bulcukum çok güsel anlatmışsın...pattttt:roflol::roflol:yerimseniben
canım kokusuzsa normal..genelde bütün hamişlerde akıntı olar çünkü...kokusuz olduğu sürece problem yokk...çişmi değilmi onu ancak sen anlarsın canımmyerimseniben

nbr kıslarrr...bis yine gesdik gesdik geldikk yoruldukk kzıımnann...sisde durumlar nasıı

SANIRIM KİMSEDE NEFES DARLIGI PROBLEMİ YOK:sinifsinif:

canım son günlerde bende oluyor,doktorum bebek ve rahim büyüdükçe senin tüm organlarının çalışması zorlanıyor,normaldir dedi..
yatarken yastığını yükselt daha rahat edersin demişti,öyle yapıyorum yatarken yastığım yüksek olunca rahat nefes alıyorum

nası bi sıvı kıs bulcuk cıvıkmı akıntımı yani

kaydirigubbakcemile3

ya her dakka akıntım var zaten sarı sarı kokusuz ama bu seferki şeffaf çok cıvık su gibi aynı fisfisfis

anladım canım ama benim yatarken diil otururken çok oluo bütün gün masa başı oturdugum için bişi yapamıyorum doktoruma bi sorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…