amozoncum sen hangi hastaneye didiyosun baksana gece bile nöbetçi kadın dr var
anladım canım inşallah bidaha yaşamazsın böle bi olay hiçbirimiz yaşamayız:Saruboceq: eksra bişiye dikkat etmemiz gerekiomuymuş böle durumlar olmaması için o konuda bişi dedimi
nisa hastanesi canım bende oraya gidiorum
neye strese girdin kısım bu kadar:mymeka:
canım bu nisa hastanesi anadolu yakasındamı benmi yanlış hatırlıyorum
avrupa yakası canım. bahçelievler- yenibosnada.
çok sağol gizoşumm rabbim hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın tek dileğim bu.merhaba kıslarrr aman ne iş bitiyo bu evde ne bişi ayy evde oturmadan ön ce böle değildi bi hafta sonuyapıyodum aman amannn bitmiyo hiç bişi sizinde öylemi oğlumun arabası geldi öğleden sonra bütün son aldıklarımı çekeyimde atayım size ama önce bir duş sonradamama yiyelim oğlumla geliyoz bekleyin bizi şekerler opuyorumnanaktan
AMAZONCUMM çokl gçmiş olsun tatlım allaha şükür meleğininde seninde bişeyin yok aman aman
çok sağol zeynepçim, kasılmalar düzensizse korkma dedi. düzenli bir şekilde olursa hastaneye başvurun ki rahim açılmadan müdahale edelim dedi. zeynep sen bebek şekerlerini eminönünde nerden aldın kuşum ya haftasonu ben de gideyim eşimle.
ah canım inşallah hiçbirimizin başına böyle bişey gelmez..bende çok korkuyorum erken doğumdan...
şekerleri hemen girişte kurukahveciler varya canım orda bir dükkandan aldım...ama ismine bakmak hiç aklıma gelmedi..girişte solda kalıyordu büyük bir mağazaydı...bide hemen girişte bir sepertçi var onunla aynı kişilere aitmiş dükkanlar onlara sor sana gösteririler sanırım...ancak bu kadar tarif edebildim kusura bakma...
gece hap nöbetçi bayan dr varmı biliyomusun bağkur geçiyomu ne kadar mua. doğum ücreti falan haberin varmı tatlım
çok sağol zeynepçim, kasılmalar düzensizse korkma dedi. düzenli bir şekilde olursa hastaneye başvurun ki rahim açılmadan müdahale edelim dedi. zeynep sen bebek şekerlerini eminönünde nerden aldın kuşum ya haftasonu ben de gideyim eşimle.
ah canım inşallah hiçbirimizin başına böyle bişey gelmez..bende çok korkuyorum erken doğumdan...
şekerleri hemen girişte kurukahveciler varya canım orda bir dükkandan aldım...ama ismine bakmak hiç aklıma gelmedi..girişte solda kalıyordu büyük bir mağazaydı...bide hemen girişte bir sepertçi var onunla aynı kişilere aitmiş dükkanlar onlara sor sana gösteririler sanırım...ancak bu kadar tarif edebildim kusura bakma...
tamam canım anladım dediğin yeri, ben de gideyim eşimle de çıksın aradan bari. çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
var canım. devamlı kadın doğumcu var. haftasonu- gece hiç farketmiyor. ebe de var kadın doğumcu da var. çünkü gece çok doğum oluyor, 2 dir gidiyorum ben hep doğumhanede kadın doğumcular. muayene 27 lira. ssk tabii. normalde 50 lira.
doğumu da tam bilmiyorum ama normal 250 küsür mü ne. sezeryan da 500 civarı falan handan daha iyi bilir. bağkuru bilmiyorum canım cuma gidicem sorarım. ya da ara bi sor daha sağlıklı olur.
allah korusun yaa şimdi ben sürekli karnımı kontrol ederim yandık ki ne yandık bazen nefes alamıcak kadar gerlio karnım sertleşio o normal sanırım nefes al ver yapıom rahatlamak için
ayy odan güselmiydi amazıncum benim bi türlü bakamadıgım odaya sen yatmışsınkaydirigubbakcemile3 kaç tl çıktın toplam hastaneden ?
nisada normal dogum 275 sezeryan 675 isteyebaglı sezeryan 900 tl canım
amazon gecmis olsun canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?