2009 Ekim Anneleri

anladım canım inşallah bidaha yaşamazsın böle bi olay hiçbirimiz yaşamayız:Saruboceq: eksra bişiye dikkat etmemiz gerekiomuymuş böle durumlar olmaması için o konuda bişi dedimi

yok hiçbişey demedi. bu kasılmalarda tek korktuğumuz şey bebeğe bağlı olan plesantanın kopması dedi. gerisi halledilir dedi. o kopunca bebeğin kalbi duruyomuş çünkü. ay allah korusun yarabbim. ilaç falan hiçbirşey vermedi yani. dikkat ediceksin işte. önemsememezlik yapmıcaz.

vall ahastanemden öyle memnunum ki. bi de doğumhanenin karşısındaydı odam. o sıçan kadar bebişleri gördükçe vıyak vıyak nasıl ağlıyolar. ebelerin kucağında. moral oldu bana. ebeler güleryüzlü, doktorlar zaten öyle. hiç eksi bi tarafı yok.

çok sağol gizoşumm rabbim hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın tek dileğim bu.

gece hap nöbetçi bayan dr varmı biliyomusun bağkur geçiyomu ne kadar mua. doğum ücreti falan haberin varmı tatlım

var canım. devamlı kadın doğumcu var. haftasonu- gece hiç farketmiyor. ebe de var kadın doğumcu da var. çünkü gece çok doğum oluyor, 2 dir gidiyorum ben hep doğumhanede kadın doğumcular. muayene 27 lira. ssk tabii. normalde 50 lira.
doğumu da tam bilmiyorum ama normal 250 küsür mü ne. sezeryan da 500 civarı falan handan daha iyi bilir. bağkuru bilmiyorum canım cuma gidicem sorarım. ya da ara bi sor daha sağlıklı olur.

allah korusun yaa şimdi ben sürekli karnımı kontrol ederim yandık ki ne yandık bazen nefes alamıcak kadar gerlio karnım sertleşio o normal sanırım nefes al ver yapıom rahatlamak için

ayy odan güselmiydi amazıncum benim bi türlü bakamadıgım odaya sen yatmışsınkaydirigubbakcemile3 kaç tl çıktın toplam hastaneden ?

:1hug:teşekkür ederim canım ben duygu hastanesine gidiyorum dr iyi ama hastane çok kalabalık h.sonu gece gelemem diyo doğuma az kaldı karar veremiyorum belki değiştiririm

o kasılma kendini belli ediyo handancım korkma. normal bi kasılma değildi çünkü taş gibi böyle resmen.
odalar güzel. 2 kişilik var tek kişilik var. tv var. giysi dolabı var. yatınca giyeceğimiz elbiselerden var her yatağın başında:))) bebiş sepeti var. sepetin içinde bebek bezi var :))
muayene+ultrason+ 3 saat gözetim odasında kalma+ serum+ 3 defa nst toplam 97 lira.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…