2009 Ekim Anneleri

TAHAM canım dün arkidişimle dışardaydım gece girdim o zamanda siz yoktunuz

ZEHRACIM iyiyim canım sağol en güzelini yapıyon meleğin içerdeyken gez dışarı çıktımı bursa zaten soğukmemleket ne bileyim şimdiki gibi rahat olmaz diye düşünüyorum

NALOŞUMMM nasılsın dadlumm meleğin nasıl şker

Son düzenleme:
selam kizlar nabersiniz?
kizlar dün basima gelenler.. suan evdeyim ve dinlenmekteyim bu hafta evdeyim.. dün yalanci dogum sancisi cektim en son yazdigimi hatirliyormusunuz foruma karnim aciyo diye? dahada SIKLASTI karnim hep ayni yerde toplandi hasatneye gittim makinaya bagladilar beni 40 dakika boyunca, rahimim doguma antreman yapiyormus böyle olurmus bazen erken baslarmis bu sancilar. ya erken dogum yada hicbisy sadece rahim hazilrioy kendini dediler. cok acayip bi agriydi sanciydi :S

amazon ve fatoş korkutmayın beni ,
etkilendim galiba daha var daha var diyorum kendime; sizi okuyunca ürktüm valla..

handancım buesayla istanbul arasında ısı farkı yok gibi öyle düşündüğün gibi soğuk değil yani:)

Sana da mı oldu canım geçmiş olsun yaaa. Valla ben de korkmaya başladım çok. Şimdi nasılsın.

cnm çok geçmiş olsun.azozonunda aynısı olmuş.desenize yavaş yavaş başlıyoruz sıkıntılara kızlar.allah hepimize zamanında sağlıklı doğum nasip etsin inşallah

Fatoş canım çok geçmiş olsun ay amazonda dün hastanedeymiş :sinifsinif: allahım sen bize vaktiyle sağlıklı doğumlar nasip et :Saruboceq:

ıNCıCıM amin allah zamanında meleklerimiz kucağımıza almayı nasip eder inş.

nurefsan cnm 20 ocak 20 ekim doğum tarihim.68 le başladım 72 yim yaşım 22.16.haftada öğrendim cinsiyetini.24+0 da 684 grdı.benide eklermisinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…