selam kizlar nabersiniz?
kizlar dün basima gelenler.. suan evdeyim ve dinlenmekteyim bu hafta evdeyim.. dün yalanci dogum sancisi cektim en son yazdigimi hatirliyormusunuz foruma karnim aciyo diye? dahada SIKLASTI karnim hep ayni yerde toplandi hasatneye gittim makinaya bagladilar beni 40 dakika boyunca, rahimim doguma antreman yapiyormus böyle olurmus bazen erken baslarmis bu sancilar. ya erken dogum yada hicbisy sadece rahim hazilrioy kendini dediler. cok acayip bi agriydi sanciydi :S
cnm çok geçmiş olsun.azozonunda aynısı olmuş.desenize yavaş yavaş başlıyoruz sıkıntılara kızlar.allah hepimize zamanında sağlıklı doğum nasip etsin inşallahselam kizlar nabersiniz?
kizlar dün basima gelenler.. suan evdeyim ve dinlenmekteyim bu hafta evdeyim.. dün yalanci dogum sancisi cektim en son yazdigimi hatirliyormusunuz foruma karnim aciyo diye? dahada SIKLASTI karnim hep ayni yerde toplandi hasatneye gittim makinaya bagladilar beni 40 dakika boyunca, rahimim doguma antreman yapiyormus böyle olurmus bazen erken baslarmis bu sancilar. ya erken dogum yada hicbisy sadece rahim hazilrioy kendini dediler. cok acayip bi agriydi sanciydi :S
sağol fatoşum sana da çok geçmiş olsun çok berbattı gerçekten ben de çok korktum ben de şimdi dinleniyorum evde.amazoncum simdi okudum sanada büyük gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?