2009 Ekim Anneleri

çok uyguna çıkmışsın kıs valla 97 süper kaydirigubbakcemile5 ayy heveslendim yaa bizde yatıcaz o odalarda ben tek kişilik oda isterim inş dolu tek kişilik oda yok olayı olmaz yaCADIARZU

ahh ahh canım bak bana mesela ne kadar mutlu hamilelik geçirsemde allahıma şükür bişey oluo sinirlerimi bozacak insanın elinde olmayan şeyler stres yapmım diosun ama yinede yapıosun , elimden geldigince rahat olmaya çalışıyorum dış etkenler olmasa dahada mutlu olacagım ama o kadarda oluyor iştekaydirigubbakcemile5

çok uyguna çıkmışsın kıs valla 97 süper kaydirigubbakcemile5 ayy heveslendim yaa bizde yatıcaz o odalarda ben tek kişilik oda isterim inş dolu tek kişilik oda yok olayı olmaz yaCADIARZU

uygun dimi bana da çok uygun geldi kuşum.
ay sen de çok lortsun . tek kişilik doğumhane istiyon , tek kişilik oda istiyon. oh valla beni de al yanına kız. gel 2 kişilik odada karşılıklı yatalım zaten aramızda pek fark yok gün olarak :))))
asiye de hazır gelmişken ikimizi birden doortur ohh maşallah. :)))

hahaha kıs hadi dogumhane şans artık iki kişilige denk gelirsem dogurmam diememkaydirigubbakcemile3 ama odam tek olsun kocimle bebemizi rahat sevelim öle kalabalık istemem diger yatanın geleni gideni felan aaaa , he bak sen olabilirsin yabancı degilsin :)) kıs şaka maka belki aynı gün dogururuz ha aabbooowwwwdelikafadulden

aman dikkat et bitanem burda en iyi fikir verenlerdensin :)...
sasırdım yanii neyi kafana taktınn strese girdin boyle bebişin uzulur bosver takma bişiyi canım benim bebişini dusun

Nan :mymeka: dış etmenlerden bahsetmiyorum mutlaka hayatımızda ters giden birşeyler yada canımızı sıkacak bir sivri çıkıyor ama durup dururken olumsuz şeyler okuyup olumsuz görüntüler görmek bence hiç hoş değil hamileyken
Kendime kural koydum moralimi bozacak şeyler okuyup dinleyip bakmıyorum hamileliğimin tadını çıkarmaya çalışıyorum bence mutlu hamilelik çok önemli.

naloşummmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

hoşgeldin aybike zehracım nasılsın dadlumm

heralde kısım bende öle yapıom deskiden didikdidik gazete okur haber izlerdim şimdi öle bakıp geçiom mesela:)) sadece bebegimle ilgili şeyler okuyorum ögreniyorum içimdeki canlının mutlulugunu yaşıyorum rabbime şükürler olsun ,mutlu hamilelik bencede çok önemli ben mutlu geçirdigime inanıom çok şükürkaydirigubbakcemile5

merhaba gizemcim elh ben iyyim sen nasılsın bakalım?
handancım öslüom buraları alışamadım hala şu istanbulamafoldumben
vapurla 70 dk gelip gidiliyo bu yüzden sık sık gelip gidebiliyorum tabi bundan sonra ne kadar sık gelebilirim ki:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…