o kasılma kendini belli ediyo handancım korkma. normal bi kasılma değildi çünkü taş gibi böyle resmen.
odalar güzel. 2 kişilik var tek kişilik var. tv var. gardolap var. yatınca giyeceğimiz elbiselerden var her yatağın başında:))) bebiş sepeti var. sepetin içinde bebek bezi var :))
muayene+ultrason+ 3 saat gözetim odasında kalma+ serum+ 3 defa nst toplam 97 lira.
handancım sen b.evleremi gidiyosun
canım bu hastaneden 1 tane var zaten semt olarak amazn bahçelievler-yenibosna yazmış kapişyerimseniben
sence? :)))))heeeeeeeee anladım bide oraya gideyim diyorum memnunmusunuz
bu haftasonu topikcenek eminönüne gidioz sanırım
Diyoruz anacım bunlara stres yapmayın mutlu hamileik geçirin diye dinlemiyorlarki bunlar zaten dünde prematür bebklere falan bakıyorlardı töbe töbee güzel şeylere bakacaklarına illa olumsuz şeylere bakıyorlar .
çok uyguna çıkmışsın kıs valla 97 süper kaydirigubbakcemile5 ayy heveslendim yaa bizde yatıcaz o odalarda ben tek kişilik oda isterim inş dolu tek kişilik oda yok olayı olmaz yaCADIARZU
heeeeeeeee anladım bide oraya gideyim diyorum memnunmusunuz
sence? :)))))
hahaha kıs hadi dogumhane şans artık iki kişilige denk gelirsem dogurmam diememkaydirigubbakcemile3 ama odam tek olsun kocimle bebemizi rahat sevelim öle kalabalık istemem diger yatanın geleni gideni felan aaaa , he bak sen olabilirsin yabancı degilsin :)) kıs şaka maka belki aynı gün dogururuz ha aabbooowwwwdelikafaduldenuygun dimi bana da çok uygun geldi kuşum.
ay sen de çok lortsun . tek kişilik doğumhane istiyon , tek kişilik oda istiyon. oh valla beni de al yanına kız. gel 2 kişilik odada karşılıklı yatalım zaten aramızda pek fark yok gün olarak :))))
asiye de hazır gelmişken ikimizi birden doortur ohh maşallah. :)))
günaydn kıslarr
gözünaydın elifcimmmmmmm
saol handancım bu kabus da bitti çok şükür ....
Günaydın kızlaropuyorumnanaktan
elifcim gözün aydın cnm çok sevdim şekerinin iyi çıktınayerimseniben
kızlar dün kızımın bütün kıyafetleini yıkadım bugünde onları ütülicem, onları öle askılıkta görmek bile inanılmaz bi mutluluk veriyo insana:Saruboceq:
çok saol elalımmŞeniz
canım bebişin çamaşırlarını elinde mi yıkadın makineye mi attın ...
çok sağol zeynepçim, kasılmalar düzensizse korkma dedi. düzenli bir şekilde olursa hastaneye başvurun ki rahim açılmadan müdahale edelim dedi. zeynep sen bebek şekerlerini eminönünde nerden aldın kuşum ya haftasonu ben de gideyim eşimle.
çok sağol canımmm
yalancı sancı tatlım. doğuma hazırlık sancıları. benim stresten de oldu biraz. yoksa sorunsuz bi şekilde gidiyodum ne güzel. bi daha olmaz inşallah. hiçbirimize olmasın..
ahh ahh canım bak bana mesela ne kadar mutlu hamilelik geçirsemde allahıma şükür bişey oluo sinirlerimi bozacak insanın elinde olmayan şeyler stres yapmım diosun ama yinede yapıosun , elimden geldigince rahat olmaya çalışıyorum dış etkenler olmasa dahada mutlu olacagım ama o kadarda oluyor iştekaydirigubbakcemile5
Nan :mymeka: dış etmenlerden bahsetmiyorum mutlaka hayatımızda ters giden birşeyler yada canımızı sıkacak bir sivri çıkıyor ama durup dururken olumsuz şeyler okuyup olumsuz görüntüler görmek bence hiç hoş değil hamileyken
Kendime kural koydum moralimi bozacak şeyler okuyup dinleyip bakmıyorum hamileliğimin tadını çıkarmaya çalışıyorum bence mutlu hamilelik çok önemli.
merhaba annişler
bursadan kucak dolusu selamler hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?