2009 Ekim Anneleri

geçmiş olsun fatoşummm yaaa artık az kaldı kıslar çok dikkat etmemiz gerekiyor :teselli:

bazen vicdan azabı çekiom evde olsam sol tarafıma yatardım bol bol bebegim daha ii gelişirdi diom böle kazık gibi otuuom bütün gün bebegimde rahat edemio sanki ölemi acaba kıslar(

bazen vicdan azabı çekiom evde olsam sol tarafıma yatardım bol bol bebegim daha ii gelişirdi diom böle kazık gibi otuuom bütün gün bebegimde rahat edemio sanki ölemi acaba kıslar(

Handan bende öyle düşünüyorum canım ya o yüzden iznim dolduğu gibi evimde krallar gibi yaşamayı düşünütorum. yerimseniben

fatoscum gecmis olsun canım a.s
nurefsancım an itibariyle 12 kg almıs bulunmaktayım.71 olacak o :kedi:
ctesi bebisimin kilosunu ogrenicem

handanım öle düşünme tatlım yaa
ama öle gibi gizemcim ya doktorlar bol bol sola yatın dinlenin diolar ben akşamları yatabiliom bitek(
Handan bende öyle düşünüyorum canım ya o yüzden iznim dolduğu gibi evimde krallar gibi yaşamayı düşünütorum. yerimseniben

haklısın canancım yaaa eşimde ısrarla 32.haftanda ayrıl çalışma dio ama ben bebegimle daha çok vakit geçirim die düşünürken gelişiminimi engellcem acaba oda yoruluyor benimle sonuçta dimi

aybikecim kilosu gayet normal bebişinn canım benim nie üzüülüosun bak kagan amca 23.hafta sonunda 550gr demiş senin 24+2 616 gayet normal

handancım ben bütün gün evdeyim ama genede yatmıyom sola mola aynen akşamdan akşama yatıyom bende ondan sıkma kendini nolur stres yapma kendine handancımen relax olmamız dönemdeyizz sakın sıkma canını

oyle dusunme.ya Allah askına koydeki kadınlar nasıl saglıklı bebekler doguruo. hangisi soluna yatıo ya da hangisi gıdasına dikkat edio.sen elinden geleni yapıosun sonucta. ben uzun sure sola yatamıorum. hatta sag tarafımda daha rahat uyuyorum

handancım ben bütün gün evdeyim ama genede yatmıyom sola mola aynen akşamdan akşama yatıyom bende ondan sıkma kendini nolur stres yapma kendine handancımen relax olmamız dönemdeyizz sakın sıkma canını

saol canım benim:1hug:sen yatsana bol bol dinlensene ne güsel fırsatın var:mymeka: stres yapmıom ama üzülüyorum bazen çünkü uzandıgım zaman kıpır kıpır oluo bebegim böle otururken çok hareket etmio demekki yatınca rahat edio die düşünüyorum , bu izin olayını iice düşünmem lazım sanırım artık:bbo:

haklısın canım ama o köydeki kadınlara yada bebeklerine hiçbişi olmazken herşey bizim başımıza gelio nieyse:umursamaz: bende geceleri sagıma yatıom düz yatıom insan uykuda bilemioki farkedince sola dönüom , ama sonuçta çok dinlenemiyoruz buketcim bu aydan sonra dinlenmek lazım sen ne zaman ayrılcaksın izine

Handan ben ramazan olduğu için çalışmak istemiyorum açıkçası ramazanda bize yemek gelmiyor kendim getireceğim zor olacak evde daha rahat olurum diye düşünüyorum.

Handan ben ramazan olduğu için çalışmak istemiyorum açıkçası ramazanda bize yemek gelmiyor kendim getireceğim zor olacak evde daha rahat olurum diye düşünüyorum.

anladım canım ama ramazın 20 agustosta başlıo daha var yani , bizim şirkete gelio yemek ama evde olsam kocime güsel iftarlar hazırlasam tabi çok güsel olur ,kocim dioki dogumdan sonra 1 ay fazla ücretsiz kullanırsın idare ederiz sen normal zamanında çık izne dio kararsız kaldım şimdi yine:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…