bazen vicdan azabı çekiom evde olsam sol tarafıma yatardım bol bol bebegim daha ii gelişirdi diom böle kazık gibi otuuom bütün gün bebegimde rahat edemio sanki ölemi acaba kıslar(
ama öle gibi gizemcim ya doktorlar bol bol sola yatın dinlenin diolar ben akşamları yatabiliom bitekhandanım öle düşünme tatlım yaa
Handan bende öyle düşünüyorum canım ya o yüzden iznim dolduğu gibi evimde krallar gibi yaşamayı düşünütorum. yerimseniben
ya benim bebiş çok mu zayıfffffsenağlama
24+6 yken benim ki 616 gr dı
geçmiş olsun fatoşummm yaaa artık az kaldı kıslar çok dikkat etmemiz gerekiyor :teselli:
bazen vicdan azabı çekiom evde olsam sol tarafıma yatardım bol bol bebegim daha ii gelişirdi diom böle kazık gibi otuuom bütün gün bebegimde rahat edemio sanki ölemi acaba kıslar(
handancım ben bütün gün evdeyim ama genede yatmıyom sola mola aynen akşamdan akşama yatıyom bende ondan sıkma kendini nolur stres yapma kendine handancımen relax olmamız dönemdeyizz sakın sıkma canını
fatoscum gecmis olsun canım a.s
nurefsancım an itibariyle 12 kg almıs bulunmaktayım.71 olacak o :kedi:
ctesi bebisimin kilosunu ogrenicem
oyle dusunme.ya Allah askına koydeki kadınlar nasıl saglıklı bebekler doguruo. hangisi soluna yatıo ya da hangisi gıdasına dikkat edio.sen elinden geleni yapıosun sonucta. ben uzun sure sola yatamıorum. hatta sag tarafımda daha rahat uyuyorum
Handan ben ramazan olduğu için çalışmak istemiyorum açıkçası ramazanda bize yemek gelmiyor kendim getireceğim zor olacak evde daha rahat olurum diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?