2009 Ekim Anneleri

amazoncum o kadar üstüne düşme canım takıntı kuruntu yapma allaha emanet meleklerimiz sakin ol istirahat et

amazoncum benimde genelde sert tatlım çok ugraşma bak takıntı yapacaksın , bazen çok yumuşak oluo ama genelde gergin ve sert duruo karnım yatınca yumuşuo

benim de öyle kuşum ya demek ki normal. yatınca yumuşuyo iyice. artık bi gergin bi yumuşak böyle gidicek demekki.

handancım öle deme tatlım bu halimizinde tadını çıkaralım bide duyar meleklerimiz erkenden gelmeye kalkarlar aman amann vakitlerinde sağlıcaklar gelsin melklerimiz zemuszemus

o kilo almayanları bende anlamıom canan ya stoklarımı fazladır nedir:umursamaz:kaynanamda öle dio ben hamileyken çöp gibiydim zayıflardım ama bebeklerim hep 3 k,lo üstü dogdu dio

Bencede onlar stok fazlası kuzum bizde stokmu vardı kibrit çopü gibiydik zati.
Ben bu gittiğimde dr sordum 12 kilo aldım çok değilmi dedim.
51 İle kalmışsın o yüzden normal sayıyoruz ama 61 ile kalsaydın çok almışsın denilirdi için ferah olsun dedi bana :lepi:

dün komşu kızının kınasına gittik
pistte minik bi prenses vardı daha yeni yeni tay tay duruyo ama bi görseniz nası oynuyo cimcime nası özendim anlatamam bende bi an önce gelse diye iç geçirdim tabiki vakti gelse de bebiş gelse diye :)

ayy ohalleri çokşeker oluyo yemek geliyo insanın içinden o bacakları yaa :kedi:

benim de öyle kuşum ya demek ki normal. yatınca yumuşuyo iyice. artık bi gergin bi yumuşak böyle gidicek demekki.
efet canım normal bölle böle derken dogurcaz hayırlısıyla inş:Saruboceq:
handancım öle deme tatlım bu halimizinde tadını çıkaralım bide duyar meleklerimiz erkenden gelmeye kalkarlar aman amann vakitlerinde sağlıcaklar gelsin melklerimiz zemuszemus

ayy allah korusun kıs ben o anlamda demedim hayırlısı ile dogursak dedim amaninnkaydirigubbakcemile3

oleyyy süperrrr tabi yani alla alla zayıf kaldık yani normal tabi:lepi:

haftasonu yazlıga gittik ya ablam bana gene sende şiştin diip duruo uyus ya bende deidm kızım bana bak sen 61 le hamile kaldın ben 51 le kendinle beni birmi tutuosun dedim dahada bişi diemedi ohhh ii yaptımkaydirigubbakcemile3 ablam 80 kilo olmuş

oyy yesinlerrrrrrrr , bende dün akşam kuaföre gittim kıslar 45 günlük bebegi getirmiş annesi yatrmış oraya fön makinaları sıcak bide sigara içiolar nasıl sinirlendim annesinelmaz::mymeka:

Ya bende 55 ıle hamıle kaldım sımdı bugun tartıldım 62 olmusum daha uc ay var her ay uc kılo alırsam 16 kılo ıle bıtırcem nası ya cokmu sımdı az mı

hahahahahaha şu ablanla atışmalarınıza da hastayım yani. sulukuleliler siziii sositososito

ay bende kasım annesi cıkıodum usg de ama ekimde cıkarıvercem galiba dktorum öle dedi :)) ben ekimde doğuracak fahri kasım annesiyim sanırsam

kızlar çok uykum var havada yağmurlu bide akşam 8 den 10 a kadar kursun var offf delircem yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…