2009 Ekim Anneleri

hahah merak etme canım bende eylülde doguracak ekim annesiyim çaktırmakaydirigubbakcemile3

anam ben de fahri ekim annesiyim. sözde ekimde doorcam ama eylülde gelcek aslında.

he eyi ozaman ben kasım analarıyla muhabbet ikoyulttuumdqa burda yabancılık cekerim bilionussmu o bakımdan gelemde haber verem dedim ben :roflol::roflol::roflol::roflol:

he eyi ozaman ben kasım analarıyla muhabbet ikoyulttuumdqa burda yabancılık cekerim bilionussmu o bakımdan gelemde haber verem dedim ben :roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol:bende o yüzden eylül analarına gitmedim ekim analarına alıştım die sen merak etme bacım ekimde dogur burdakiler bagrına basar seni:roflol:

ortalama 15 normal kabul ediliyor canım. Sen de de bi anormallik yok maşallah ne güzel.

ölemi diyorsun cnm ya ne bılıyım hıc bu halıme alısamadım ozellıklede gobege hıc göbegım yoktu benım umarım dogumdan sonrada bırseycıgımız kalmaz fıt anneler olarak dolasırız cok ımranıyorum hıc dogurmamıs gıbı olanlara

:roflol:bende o yüzden eylül analarına gitmedim ekim analarına alıştım die sen merak etme bacım ekimde dogur burdakiler bagrına basar seni:roflol:

tamam ozaman ha oğlumu dışlayanı boğarım gelcem ekimde çıkarırsam alceniz beniii:roflol::roflol::roflol:

öf kızlar şimdi azcık karnım kasılsa panik yapıyom ya, sizinkarnınız genelde çok mu yumuşak yoksa azcık sert mi. benim özellikle poposunun oldugu sağ yanım sert öf yaa. deli gibi hep elim karnımda

tatlım benimde öle hep gergin ve sert sol ıma e uyuyamıyorum hep sağ tarafta yatıyorum benim kızım hep solda hep sol tarafta oynuyo top gibi bişey var hep sol tarafımda

merhaba kızlar herkese bugün şeker yüklemesinin sonucunu aldım malesef durum biraz kötü 154 çıktı sonucum bugün 100 lük yükleme yaptılar 4 kez kan aldılar yarın sonuçları alacağım dua edin bana kızlar bir sorun çıkmasın sizdede aynı sorunu yaşayan oldumu offffffffff ooooooooooooooooffffffffffffffffffff

ayyy taktıgın şeye bak ben 100lüğü dün yaptırdım 176 50 gr cıktıydı dünkü sonuclarımın hepsi normal cıktı hiçç meraketetcek bişe yokkk dert etmee

size tavsiyem 50 gr yaptırdınızda yüksek cıktıysa hemen arkasından gidip yaptırmayın 100 gr lıgı ben 3 gün karbonhidrat dieti yaptım gideceğim gnde akşam 9 dan sonra bişe yemedim doktorumun tavsiyesine uydum herşey normal cıktı

ayyy taktıgın şeye bak ben 100lüğü dün yaptırdım 176 50 gr cıktıydı dünkü sonuclarımın hepsi normal cıktı hiçç meraketetcek bişe yokkk dert etmee

inşallah dediğin gibi olur birde bizim ailede şeker hastalığı var doktor bu yüzdende yüksek çıkış olabilir dedi normalde tatlı şeylerde yemiyorum ekşi ve bol bol meyve yiyordum şimdi böyle bir şey çıkarsa meyvedende mahrum kalacağım

sıkma canını eminimki normal çıkacak inşallah dert etmeeeeeeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktan

geçen hafta alınmıştı kan sonucu bugün gösterdim doktorum ankara dışındaydı sabah aç gitmiştim oda hemen yükleme yapalım dedi bende itiraz etmedim bilseydim yaptırmazdım beklerdim

Park yatak alacak arkidişler bime gelecekmiş 17-7 tarihinden itibaren 99 tl birde anakucağı 39,50 markalarını bilmiyorum reklamını gördüm haber vereyim dedim.

geçen hafta alınmıştı kan sonucu bugün gösterdim doktorum ankara dışındaydı sabah aç gitmiştim oda hemen yükleme yapalım dedi bende itiraz etmedim bilseydim yaptırmazdım beklerdim

en az 12 saat demişti doktorum neyse bakılsın bişe çıkmaz inş canım yaaa sıkma kendin opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…