tahamm görmedim ben nisada asiye uzuna gidiom amazında ona gidio canım
pempem saol dadlum beğenmene sevindim :)
bu arada park yatak fena değil bitane bursa için düşünüorum ben annemlerde bulunsun diye bakmakta yarar var saol haber verdiğin için
cnm bende geçen gün oraya gittim.beşiğini hastane çıkışını,uyku setini,battaniyesini bi kaç eşyasını ordan aldım.ben sevdim orayı uygun fiyata veriyolar.bide eşantiyon hediye falanda verdi.aldık ve 3 gün sonrada teslim ettileranakucağı alacaklar gopaşada fethi bebede kraft marka ana kucağı 100 lira bilginize
he bende baktım pek bi dandik duruolar :)) zaten babymax parkyatak 129 tl 30 tl fazla verip kalielisini alırım daha ii
bende daha dogum işini konuşmadım tahacım normal 275 tl işim var kısalr bi süre servis dışıyım
Datlum bayıldım bırak beğenmeyi
Bencede canım sana şart zati nede olsa yarı bursada yarı ist.çdasın
cnm bende geçen gün oraya gittim.beşiğini hastane çıkışını,uyku setini,battaniyesini bi kaç eşyasını ordan aldım.ben sevdim orayı uygun fiyata veriyolar.bide eşantiyon hediye falanda verdi.aldık ve 3 gün sonrada teslim ettiler
anakucağı alacaklar gopaşada fethi bebede kraft marka ana kucağı 100 lira bilginize
Cumartesi eminönüne gideceğim ya kendime bir eksik listesi yapmışım oy oy eve kamyon tutp dönmek lazım sanırsam :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?