2009 Ekim Anneleri

kraftın anakucağı 130 zaten,
saraçhanede peşin 110 a bırakırız dediler
ben gopa gitmeye kalksam okadar yol parası veririm zatenkaydirigubbakcemile3

tamamda canım başka şeylerde alacaksan çok uygun zaten dandik marka yok hepsi marka bi yerden alınca acayip indirim yapıyolar
mesala chicco biberonlar 6 7 lira naber tatlım? başka yerde sordun mu? nuk emzikler 5lira nuk chicco göğüs pedleri 5 lira

kıslarr ben çıkıyorum daha pazara çıkıcam:çok üzgünüm: hiç canım istemiyo ama mecburen hadi kendinize ve bebişlerinize iyi bakın tatlişler

Bayanlar bu hamilelik boyunca herhalde butun egzantrik olaylar benim basıma geliyo:)))
Göbek fıtığı krizimi henüz atlatmıstımki bugün yeni bir vukuatla yine hastaneye tasındık sabahın köründe...
Sabah uyandım, bir güzel eşimle kahvaltı yaptım sonra eşim giyinmek için yatak odasına gidince bende peşinden gittim bir yandan sohbet ediyoruz bir yandan o hazırlanıyordu ben şöyle yataga uzandınki, eşim söyle bir bakıp, aaaaa sortun ıslanmıs dedi. Bende nasıl yani dedim. Birseymi döktün filan derken, bak bakiim çamaşırın ıslakmı dedi. Tuvalete gittimki çamasırda ıslak. Tabii derhal internete daldık bu ne ki diye. Oooo bir sürü akıntı çeşiti ve birsürü sebep var, ama benimkisi çok şüpheli, çünkü renksiz, kokusuz, ve kıvamsız yani bildiğiniz su gibi.... ınternettede diyorki bebeğin kesesi boşalıyor olabilirmiş bu durumda. Tabiii apartopar hastaneye yine. Neyse muayene filan yapıldı, keseye bakıldı. Dr bile panik oldu yazık, benim kafamdan milyon sey geciyo o sırada "daha olamaz, çok erken" diye.
Neyse su seviyesi iyiymiş, bebek daha aşağıya inmemiş, herhangi bir açılma olmamış, daha bebişimin cok yolu varmış.
Tam olarak neden olduğunu anlayamadık, dr bize hani kısın üşüyünce burnunuzdan bir sıvı akar ama sümük olmaz ya bunun onun gibi bir sey sadece salgılama dedi. Neyse ne olduğunu tam anlamasakta paniğimiz gecti en azından. Birkaç gün hiçbir iş yapma dışarı cıkma sadece ıstırahjat et dedi. Sanki burada hayatımda baska birsey varda:)) Ama bu kızımın bana 2. oyunu benim ne zaman dr randevum olsa kızım beni bir önceki günü apar topar hastaneye götürtüyor illaki..

bende istanbula geleyim bakıcam canımcım büyük ihtimal fabrika satış mağzasına giderim..
taham ben indiri küçümsemedim hayatım bana baya uzak orası onu söylemeye çalıştım

Maşallah ya hepiciğiniz alışverişe başlamışsınız da uçluyosunuz bile :)
Benim yavrumun daha hiçbirşeyi yok. Bikaç hediye giysiden başka...
Doğmamış çocuğa don biçilmez dedik ama inşallah açıkta kalmaz kuzucum...
:)

:1shok:
şokla okudum inan canım, Ayy suyun gelmiş sandım Allah korusun...
Şu anda benim de enn çok korktuğum şey de o yüzden..
Zamansız bir anda suyun boşalması...yasakkelime
Allah korusun ya...

kızlar geçen gün bir ablam dedi ki; benden sana tavsiye, bol bol merdiven in-çık, sonra doğumda bana dua edersin...
Kendisi aşağı yukarı çok inip çıkmış (işinden de dolayı) ve diyor ki tek ıkınmada doğurdum...
Ben de sizinle paylaşayım dedm.

Teşekkür ediyorum, bu arada hepinizin aklında bulunsun bebeğin suyu geldiği zaman zaten siz bunu hissediyormussunuz, yani gelen sıvının ılık ılık dısarı aktığını hissediyormussunuz (ki ben hiçbirsey hissetmemiştim) ve kısa sürmüyormuş, bacaklarınızdan asagıya bir süre akıyormuş...

foş diye bir seferde ve aniden olur demişti doktor. Allah korusn.
ve dediğin gibi çok fazla, ayaklara kadar şırk ıslak bir hale geliyomuş insan.
Tecrübelerden dinledim de :bbo:

Bu arada su falan gelirse hiiiç zaman kaybetmemek lazım anında hastaneye koşmak lazım kızlar.
aklınızda olsun.

kılzar doktorun bana verdiği hediye pakeitnde ki primanın cdsini izledim çok duygulandım ya çok güzeldi siz izlediniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…