2009 Ekim Anneleri

selduscum benim aldığım o dediğindendi doğru hatırlıyosun ama ben yatanı 159TL ye e-bebek çamlıcadan aldım...
Handan 129TLye internetten buldu aynısını ama biz pek netten alışveriş yapmıyoruzi o yüzden gidip aldık...

amin insallah gulcanim , hayirlara vesile olsun haklisin artik son aylarda ruyalar tuaflasiyor gibi :)

seldusum 3.4 yil dedilerse guzel bence yer kaplamiyorsa zaten 2 yaslarinda falan genc odasi aliniyor kendi odasi olur o zamanda rahat buyuk yatakta yatar

selamlar kızlar tekrarr
mehay hoşgeldinn canım merak ettik senii oglusun nasılmışş ultrasona aldılarmı seni ne dedi doktor

ben de alarım ozaman güzel benim 200 lük olana benziyor..netten alacam ben de burda güzel bulamadım hiç.hepsi dandik..:))) ama fiyat 159 du nettede.

canim burda daha farkli her istediginde doktoru arayip ulasamiyorsun oyle cunku odasinda oturmuyor doktorlar doguma tup bebek tedavisi icin yumurta toplamaya falan giriyorlar ancak randevularda soru sorma ihtimalim var ve inan her soracagim soru aklimda oyle birikiyorki gittigimde hepsini unutmus oluyorum bazen ( bu arada suyun fazla olmasi su icmekle ilgili degildir saniyordum cunku ben ilk 4 ay cok kustum yemek yiyemememnin yani sira su da icemiyordum ictigim suyu dahi cikariyordum bu 2 aydir su icmeye baslamistim suyum fazla cikti sasirdim doktor suyu azalt dedi (bu sicaklarda nasil becereceksem....

mehayyyy hoşgeldin tatlımm herkes seni soruyo iki gündür ne kadar sevildiğini anla nasıl geçti büyük buluşma gördün mü yavrunu anlatsanaa.s.

büyük yatagı hazır zaten..bazalı yatak var misafir içindi ama cok misafirim gemlediği için kullanılmıyor..2 sene idare etse beni yeter yaa.
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
kocacım ellemeden almıyo napimm...

bence güzel huy :roflol::roflol::roflol:

handan nerden buldun 129 tl ye hadii amaaaa bencillik yapma paylas :))) kaydirigubbakcemile3

ben de alarım ozaman güzel benim 200 lük olana benziyor..netten alacam ben de burda güzel bulamadım hiç.hepsi dandik..:))) ama fiyat 159 du nettede.

tatlım onu dandan desin sana o ucuzcuyaa bulur sana :roflol:
ben bilmiyom linkiniopuyorumnanaktan

büyük yatagı hazır zaten..bazalı yatak var misafir içindi ama cok misafirim gemlediği için kullanılmıyor..2 sene idare etse beni yeter yaa.

bence güzel huy :roflol::roflol::roflol:

bencede senceyerimseniben

nasıl beslenmesiyle alalkalı kilosu falan mı azmış bebekler 1 hafta önden veye geriden takip edebilir bi süre önce bende de var dı o bence doktorun endişelendirmiş seni:1hug:

selamlar kızlar tekrarr
mehay hoşgeldinn canım merak ettik senii oglusun nasılmışş ultrasona aldılarmı seni ne dedi doktor

mehayyyy hoşgeldin tatlımm herkes seni soruyo iki gündür ne kadar sevildiğini anla nasıl geçti büyük buluşma gördün mü yavrunu anlatsanaa.s.

saolun canlarim bende sizleri cok seviyorumŞeniz hepinizi....
kizlar yavrumu gordum cok sukur iyi hicbir problemi yok sadece suyum fazlaymis karnimin ani buyumesinin nedeni buymus...nefes almakta zorlanabilirsin dedi zorlaniyorumda zaten hele aksam yemeklerinden sonra acayip bir kasilma agri nefes darligi var iste boyle....ama bebisim iyiymis yalniz yine kilosunu soylemedi ben bu ay aldigim kilolarin bbegemi banami yaradigini merak etmistim..cunku aslinda gecen ay cok dengesiz beslendim ben almisimdir kesin diye dusunuyordum ve kendimi suclu hissediyordum hala devam ediyor sucluluk duygum kilosunu soylemedigi icin....kilosu iyi deseydi icim rahatlardi biraz...sagligi iyi bebisimin kilosuda normaldir insallah....:Saruboceq:

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
kocacım ellemeden almıyo napimm...

senidemi öle aldı kıs:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

bebek odasi alacam ben ama park yatagida alacam ama türkiyeden alacam hani köye yada annemlere felan giderken rahat olur diye bebgim icin. ya ben bi oda buldum cok hosuma gitti ama buralarda varmidir bilmiyorum durun gösterim bulabilirsem tabii
ilkayim isvicre tarafinda gördüysen sende bana de da orayada gelirim cok beyendim cünkü. cok kullanisli dolap baya bi gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…