2009 Ekim Anneleri

MODESADAN ALDI CANIM HEMDE ÇOK GÜSEL OYUNCAK KUTUSU DUVAR APARATIDA DA VAR BOYASI MOBİLYASI EN İİSİ MDF FELAN SANIRIM 1800 DEN 1400 E DÜŞÜRMÜŞLER PAZARLIKLAyerimseniben

güle güle kullansın cnm ablan...
haaa bide daha önceden büyüyen yatak kullanan bi arkadaş demiştiki bize yatağı büyütmeye kalktığımızda içindeki yatağında büyümesi gerekiyoya aradık taradık bulmadık dedi, adamlar başta yatak var demişler sonra hiçbiyerde bulamamışlar ve bize tavsiye etmediler...
Karyolayı atıp tek kişilik altı bazalı yatak almışlar...

maşallah kıslar ne gusel cok su içebiliyrsunuz ben içemiyrm gunde 3 4 bardak mafoldumben

efet canım onu bende çok duydum,ama ablamın aldıgı yerde yataklarıda varmış adam bizden alırsınız demiş kendileri imal ediolar zaten herşeyi bide kaynanası aldıgı için beleşe aldı iştekaydirigubbakcemile3 bende alıcaktım biliosun düşündüm almamaya karar verdim sonra i kuzenimde öle dedi onlarda böle almıilar çocuk çizmiş yatagı heryerini mahfetmiş büyütemeden yenisini almışlarkaydirigubbakcemile3

Normal olandan fazla suyun varmıs oda kilo yapar 10 kilodan da fazla gider :))) gorursun bakk
insallah canimmmŞeniz
ya mehayım ben günde rahat 4lt su içiorum alla alla azmı içmek lazmıış , canım sen hiç korkma dogumdan gider o kilolar vucut suda topluodur çok su içtimizden

valla benim suyum cok ciktigi icin azalt dedi doktor bende bu aralar gunde 4 litre iciyordum hemen hemen ama susadikca ictigim su miktariydi bu simdi susayinca biraz bekliycem sanirim dusundumde suyum dahada artarsa bebek bir taraftan buyuyor su artiyor bu karin catlar ortadan ikiye...su anda bile bazen catlayacak gibi hissediyorum kendimi nefes alamiyorum....sen doktoruna sor bir bakalim 4 litre su icin ne diyecek..fazla diyecekmi yoksa azalmi diyecek??

ayy doğru işin bide o boyutu var dimikaydirigubbakcemile3
nesee cnm gavurdan bi kıl koprsan kardır ii yapmış ablankaydirigubbakcemile3
bakalım ben napıcam hala muallaktayım-tatlicadiarzu-

hımm anladım canım yaaa suyun çok fazla olmasıda ii degil o yüzden azalt mutlaka dikkat et , benimde elimde degil sürekli susuyorum bardak bardak deviriyorum valla:bbo:bidaki gidişte sıorum bakalım

kıs daha neyin muallekındasın parkyatak aldın ya:mymeka:

kısım onu demiyom beeee, 6-7 aya kadar şifonyerde idare ettik diyelimde dolap almamız gerekecek dolap alırkende dolapla takım olarak ranzamı alsam diye muallaktayım, kapişvereliniortak

hımm anladım canım yaaa suyun çok fazla olmasıda ii degil o yüzden azalt mutlaka dikkat et , benimde elimde degil sürekli susuyorum bardak bardak deviriyorum valla:bbo:bidaki gidişte sıorum bakalım

aslinda suyu fazla olanin dogumu kolay olurmus diye duymustum ben...insallah oyledir az olmasi tehlikeliymis fazla olmasinin zarari yokmus asiri olmadikca..sen yine bardak bardak deviriyormussun ben 1.5 litrelik siselerden 2-3 tane bitiriyorum yatana kadar biberon gibi hep agzimda elimde siseyle geziyorum o kadar susuyorumki disari cikip gelsem cantamda bir sise mutlaka oluyor...ama eve zor atiyorum kendimi tabi orasi ayri :kedi: tuvalete kosuyorum hemenkaydirigubbakcemile3

kısım onu demiyom beeee, 6-7 aya kadar şifonyerde idare ettik diyelimde dolap almamız gerekecek dolap alırkende dolapla takım olarak ranzamı alsam diye muallaktayım, kapişvereliniortak

benim gibi asılan raflardan alsan olmazmı baya idare eder şifonyer + raf , kısım olmadı bi dolap alırsın ranza için çok erken olur bence sen bilirsin ama laelaelaelaelae

Yaaa kızlar benim şeyim kaşınıyoo:gitme: dünde anbiyotiğe başladım acaba o etki ediyoda andanmı oluyodurki ne alakaysaamafoldumben

ya benim bi arakadşaımda suyu fazlaydı doktor erken dogum olur çok suyun var demişti gerçi erken dogurmadı 38 de dogurdu ama olsun , ben bilerek bardak bardak içiorum çünkü ikidebir su almaya mutfaga gidiom işyerinde hareket oluokaydirigubbakcemile3sonrada wc gidiom 30 dk bi oda hareket oluokaydirigubbakcemile3

benim gibi asılan raflardan alsan olmazmı baya idare eder şifonyer + raf , kısım olmadı bi dolap alırsın ranza için çok erken olur bence sen bilirsin ama laelaelaelaelae

yaa kuşum askı asacak yer falanda lazım olacak ne bilim-tatlicadiarzu-
küçük bi odada tek başına bi dolap pek bi içaçıcı gelmiyodaamafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…