mehay bebişinin iyi olmasına çok sevindim canım. böyle devam etsin inşallah.
ben de yıkayıp ütüledim yerleştirdim. yatağının uyku setini de yerleştiricem ama camları sildiricem önümüzdeki hafta. o işi halledeyim yatağını da yerleştiricem başka işim kalmıcak.
Ne yapayım nedense bugün bir durgunlar üstümde bende oyun oynuyorum sen ne yaptın paşamız kıpırdıyormu. CADIARZU
cnm ben geçen hafta hepsini yıkayıp ütüledim mislerr gibi kokuyolaropuyorumnanaktan
şifonyere temiz bi çarfafa sararak koydum...
bide ne olur ne olmaz diye hastaneye götürceklerimide bi bogçaya sardım, onuda çekmeceye koyup eşime acil durumda alacağın şey ahanda bu dedimkaydirigubbakcemile3
cnm walla 2 gündür kaşıntı ve sarı akıntı var ama koku yok gibi
bende günde 2 kez don değiştiriyom, enfeksiyonsada zaten antibiyotik kullanıyom yapcek bişey yok artık:kedi:
kız ela boklu denizin mikrobunu mu bulaştırdı kocin kızz ne halt yedin çabuk söle.. :)))))
kıss amazon du şimdi kötü dedin sen doruu cuma denize girdi kociş pazar günüde fanfinifinfonn öğğğğğğğğ ağlamak istiyommmmafoldumben mafoldumben mafoldumben
kıss amazon du şimdi kötü dedin sen doruu cuma denize girdi kociş pazar günüde fanfinifinfonn öğğğğğğğğ ağlamak istiyommmmafoldumben mafoldumben mafoldumben
ya sacmalamayin kizlar bu olamazlmaz: ela kocisin denizden gelip dus yapmadanmi saldiriya gecti??:roflol:sırnaşık şey
ben de sana bebeeeem hastayım sana ŞenizAmazon bayılıyorum sana :teytey: Şeniz sositososito
:gitme: evet kuşum yaa o günleri de görücez inşallah..sonra gelsin bebisler dimi??hihoyyytayy ben yikayip utulerken kokladim optum o minicik kiyafetlerini o minicik coraplarini optum oksadim...icinde dusundum bebisimi bir an yaa..cok duygulandim...senağlama:ecrin_bebek:
hendenim stres yapma, dün çalıştın koca gün, iş çıkışı da dışarda takılmışsınız , hemen dinlenemedin tabii, bi de stres yapıyosun misafir olayını , yorulmuş ali arasçık annesi bişey yok. 1-2 gün dinlen toparlar kendini. bana da öyle oluyo.havadandır canım sinek gibi bayılcaz yakında:bbo:etti teyzesi öglen yemeginden sonra ama tekme atmadı böle kıvrıldı bişiler yaptı sonra ara ara hareket edio gerilio felan sanırım i,çim rahatladı ama önceki hareketlerine göre gene çok az hareket etti ama olabilir arada sanırım böle demi
Elalım ilaç söktürüyordur canım o yüzden kaşınıyordur belki
elam 40 yılda bir yediğin halt ne anlamadım daCADIARZU
canim iliskiye girmekle enfeksiyon kapmis olamazsin olacagi varsa oluyor zaten....ama ben sadece bir ihtimel dedim yani olmayabilirde...
Amazon bayılıyorum sana :teytey: Şeniz sositososito
:lepi:delikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tamam tamam anladım yaaaaaaaaaa
ela ilacın adı neydi yafrum??
Handan sevindim canım arada oluyor demekki geçen hafta 2 gün benim kızımda çok az hareket ediyordu biraz stresliydim sanırım ondan etkilendi 3. günü moralim düzeldi oda kıpır kıpırdı sende stres falan yaptıysan :gitme: ondandır canım.
hendenim stres yapma, dün çalıştın koca gün, iş çıkışı da dışarda takılmışsınız , hemen dinlenemedin tabii, bi de stres yapıyosun misafir olayını , yorulmuş ali arasçık annesi bişey yok. 1-2 gün dinlen toparlar kendini. bana da öyle oluyo.
QUOTE]
dimi teyzesi bencede sence off bu evdeki vatandaş yüzünden oglum bile gerildiklava: klava:
kizlar cinsel iliskiyi ne zaman kesmeniz gerektigi hakkinda bisey dedimi doktorunuz??ne zaman keseceksiniz yada kestinizmi???
evet canim bende temiz bir carsafa sarip kaldirdim ama acil durumlar icin olanlari ayirmamistim daha ayirsammiki onlarida..CADIARZU
ya sacmalamayin kizlar bu olamazlmaz: ela kocisin denizden gelip dus yapmadanmi saldiriya gecti??:roflol:sırnaşık şey
kizlar cinsel iliskiyi ne zaman kesmeniz gerektigi hakkinda bisey dedimi doktorunuz??ne zaman keseceksiniz yada kestinizmi???
hahahahah ela olay anını anlat bize:roflol:
ben de sana bebeeeem hastayım sana Şeniz
:gitme: evet kuşum yaa o günleri de görücez inşallah..
hendenim stres yapma, dün çalıştın koca gün, iş çıkışı da dışarda takılmışsınız , hemen dinlenemedin tabii, bi de stres yapıyosun misafir olayını , yorulmuş ali arasçık annesi bişey yok. 1-2 gün dinlen toparlar kendini. bana da öyle oluyo.
ayyy ayyyy utanmıyonuz koca göbeeenizle bee azgınlar ordusuuu. sen de durdun durdun sonradan coştun :)))
handan =stresss kocişine cumaya kadar muhlet vermişti kaldı 2 gün dananın kuyruğu kopunca bebişi başlar çiftetelli oynamaya:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?