2009 Ekim Anneleri

evet canim erken kesmis gercekten ama bebis icin bu yapacak bisey yok...

Ben birşey yapmıyorum sonra elalım gibi kaşınmak istemiyorum.. kaydirigubbakcemile2 :sm_cool: :lepi:
:roflol::roflol:
cnm ben ne olur ne olmaz diye yerleştirirken ayırdım zırt pırt açıp ellenmşcek çünküyerimseniben

yok kıs 2 gün sonra saldırdıı:roflol:

bizim pazar sondu bitti artık
2 gun sonraysa ondan degildir canim hatta psikolojik olabilir..kasidikca kasinir kasima bakalim biraz kesilecekmi kasinti...

ben yiyiom en son pazar günü yedim o haltı dün gece kocim gene yicekti ama stop dedim oda haklısın stop dedi:roflol:

ulenn bide fatoşa dersinn eferin stop demişinnkaydirigubbakcemile3
kıs evde misafir varken nasıl olur o iş pek bi cesaretli gördüm sizi, yoksa kaçırma politikasımı ahh ahhh heee söle hadiiiiiii:roflol:

:roflol::roflol:

2 gun sonraysa ondan degildir canim hatta psikolojik olabilir..kasidikca kasinir kasima bakalim biraz kesilecekmi kasinti...

inşallah cnm, dayanması zor amaa kaşımamaya çalışimyerimseniben

manyak karuuuu taha yanımda neden gülüyon annneeeee diye bağırıyo çok komiksin ya
kaydirigubbakcemile3
ulenn bide fatoşa dersinn eferin stop demişinnkaydirigubbakcemile3
kıs evde misafir varken nasıl olur o iş pek bi cesaretli gördüm sizi, yoksa kaçırma politikasımı ahh ahhh heee söle hadiiiiiii:roflol:

kısım misafirle aynı odada yatmıoz ya alla allakaydirigubbakcemile3 bizim için zaman mekan farketmez volume kısılır sadece:roflol:aslında ii fikir yıldırma politikası olabilir yuhhhhCADIARZU:roflol:

bebeklerin kıyafetlerini neyle yıkadınız? ben hacısakir toz aldım.yumusatıcı zararlıymıs kullanmıcam. 30 derecede yıkasam yeter zannımcaCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…