Handan nann stres yapma bak paşamızda etkileniyorr misafir bu adı üstünde gidecek işte
benim cuma günkü kontrolümde cinsel ilişkiyi kesti yafrum. (sanki bi nane yediğimiz varmış gibi). ama benim plesanta henüz yukarı çıkmamış rahim girişini kapatıyomuş. kanama yapabilir diye kesti. yoksa daha erken yani.3 hafta sonra tekrar gidicem. yukarı çıkmış mı diye bakacak. çıkmazsa normal doom yapamazsın dedi çünkülüm. mafoldumben
Ben birşey yapmıyorum sonra elalım gibi kaşınmak istemiyorum.. kaydirigubbakcemile2 :sm_cool: :lepi:
kıslarr anlaşılan kimse bi halt yiyemiyooo yazık koçişlere dicem ama onlarda çeksin:teytey:
kıslarr anlaşılan kimse bi halt yiyemiyooo yazık koçişlere dicem ama onlarda çeksin:teytey:
:roflol::roflol:Ben birşey yapmıyorum sonra elalım gibi kaşınmak istemiyorum.. kaydirigubbakcemile2 :sm_cool: :lepi:
2 gun sonraysa ondan degildir canim hatta psikolojik olabilir..kasidikca kasinir kasima bakalim biraz kesilecekmi kasinti...cnm ben ne olur ne olmaz diye yerleştirirken ayırdım zırt pırt açıp ellenmşcek çünküyerimseniben
yok kıs 2 gün sonra saldırdıı:roflol:
bizim pazar sondu bitti artık
ben yiyiom en son pazar günü yedim o haltı dün gece kocim gene yicekti ama stop dedim oda haklısın stop dedi:roflol:
ben yiyiom en son pazar günü yedim o haltı dün gece kocim gene yicekti ama stop dedim oda haklısın stop dedi:roflol:
kizlar cinsel iliskiyi ne zaman kesmeniz gerektigi hakkinda bisey dedimi doktorunuz??ne zaman keseceksiniz yada kestinizmi???
ELAYA BAK A PAZAR GÜNÜ SONDU DİYOOO KIZIM BİZDE 7 AYDIR YOK BORU MUU KOSKOCA 7 AY kaydirigubbakcemile3
taham sen neden ilacın adını sordun yafrum...
:roflol::roflol:
2 gun sonraysa ondan degildir canim hatta psikolojik olabilir..kasidikca kasinir kasima bakalim biraz kesilecekmi kasinti...
kaydirigubbakcemile3manyak karuuuu taha yanımda neden gülüyon annneeeee diye bağırıyo çok komiksin ya
ulenn bide fatoşa dersinn eferin stop demişinnkaydirigubbakcemile3
kıs evde misafir varken nasıl olur o iş pek bi cesaretli gördüm sizi, yoksa kaçırma politikasımı ahh ahhh heee söle hadiiiiiii:roflol:
24.haftadaki kontrolumde bana cinsellik yok artık dedi. bende icimden sanki oluoduda dedim zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?