kıslar bizim evdeki misafire cumartesi eşim sölemiş aşkın artık ev işini hallet bikaçgün içinde handan dayanımıo rahat edemio artık demiş beyefendi bozulmuş:umursamaz: neyse pazar günü evi tutmuşlar 2 gündür gelmio bize arkadaşında kalıomuş evine geçer artık çok rahatladım kıslar çok mutluyumopuyorumnanaktan
kıslar bizim evdeki misafire cumartesi eşim sölemiş aşkın artık ev işini hallet bikaçgün içinde handan dayanımıo rahat edemio artık demiş beyefendi bozulmuş:umursamaz: neyse pazar günü evi tutmuşlar 2 gündür gelmio bize arkadaşında kalıomuş evine geçer artık çok rahatladım kıslar çok mutluyumopuyorumnanaktan
ben akşamalrı iç çamaşırlarımla yatıyom valla çok rahat oluyor ohhh serin serin allahtan adamı baştan çıkarmıyom o uyuuyunca çıkarıyom geceliğimi :dance:evet musyascım sıcaklar iice etlkilio artık ben de vantiratörsüz uyuyamıom artık :umursamaz:
teşekkür ederim canım üstümden bi yük kalktı valla allahıma şüküropuyorumnanaktanay onu sorcaktım ben de..hadi geçmiş olsunnnzemuszemus
bozulduysa buzdolabınaa girsin geçerrkaydirigubbakcemile3
gözün aydın dandanımyerimseniben
hee hastane için çamaşır bende almadım kıslar onuda unutmum bide emizrme sutyani gerekli ddilmiş zuzum şu yarım badiler varya onlar çok ii oluomuş ben öle düşünüom şuandada onlardan giyiniom zaten
kısalr bebek bezinide aldık prima uyu oyna aldık siz ne aldınız ?
kısalr bebek bezinide aldık prima uyu oyna aldık siz ne aldınız ?
Handan canım gözünaydın misafirin kısa kalanı makbulmuş zati.
randevumu aldım kıslar 7 agustos saat 15-00 de ogluşuma gidiom
dandanım bende oğluşumu cuamrtesi gördüm çok tatlıydı teyzesi 1274 gr olmuş iyimi acaba kilosu sende hayırlı haberlerle gel yalnız oğluşumun pozisyonu tersmiş bu ters olunca sezeryanmı oluyor acaba dönewrmi sizce ne dersiniz ben normal doğum istiyomda sezeryana kendimi hazırlamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?