kayamel ben de şimdi internetten hastane çantası araştırıyodum victoriassecret a bakmaya çalıyorum ama sitesi hata veriyo. çekçekli küçük valiz tarzı bişey düşünüyorum.. siz nasıl çanta aldınız yada alacaksınız???
benim evde küçük bir bavulum var 1-2 günlük tatillerde kullanıyordum ona koyacağım bebeğede ayrı hazırlarım sanırım.
selamlar kıslarrrrr a.s. biraz uzandım tekrar geldimm
kalemiticim hışgeldin.
kızlar benim çıkmam gerekiyo. şu ev işimiz vardı ya kredi için exper geliyomuş onu götürecez eve nolur dua edin de hayırlsıyla şu kredimiz olsun evimizi alalım hayırlısıyla da kolayca ödeyebilelim...
merhaba anneler...
nasılsın bakem...
benım haftaosnum berbat gectı.tansıyonum düştü mide bulamntısı kusma..mahfoldum ..allah kımseye vermesın.
Kızlar hastane çantalarınızı nezaman hazırlıyacaksınız? Henüz erkenmi bilmiyorum ama yavaş yavaş hazırlasak iyi olur neler koyacaksınız?
merhaba anneler...
nasılsın bakem...
benım haftaosnum berbat gectı.tansıyonum düştü mide bulamntısı kusma..mahfoldum ..allah kımseye vermesın.
merhaba anneler...
nasılsın bakem...
merhaba anneler...
nasılsın bakem...
selam kızlarrr opuyorumnanaktan ben geldimm
herkez iyimi bakalımmmm ???????
çok geçmiş olsun arkadaşım.
canim yaa cok gecmis :tesellilsun simdi iyimisin peki?
geçmiş olsun canım . umarım bir daha tekrarlamaz.
geçmiş olsun cnmm şimdi nasılsınn???
geçmiş olsun nisancımmm:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?