günaydın kızlar, nasılsınız?
ben gene sabah sabah 2 kez boş öğürtüden sonra istifra ettim, yaa korkuyorum acaba alışkanlık mı oldu bende(
teşekkür ederim kızlar bulcuk sanada geçmiş olsun canım bu aralar çok dikkat etmeliyiz kendimize
kim 45 kilo lalll a ben 51 kilo çıktım doktorun tartısında bakalım sonumuz ne olacak kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar, nasılsınız?
ben gene sabah sabah 2 kez boş öğürtüden sonra istifra ettim, yaa korkuyorum acaba alışkanlık mı oldu bende(
bende 44 kiloyum hala herkes çok zayıfsın diyo gebelikde problem olurmu bu zayıflık doktorum bişi demedi bana bu konudaevet tatlım hala 45 kilo gözüküommmm:icecream:
teşekkür ederim kızlar bulcuk sanada geçmiş olsun canım bu aralar çok dikkat etmeliyiz kendimize
kim 45 kilo lalll a ben 51 kilo çıktım doktorun tartısında bakalım sonumuz ne olacak kaydirigubbakcemile3
cnm ben zaten minyon bişeyimm:roflol:ufak tefek kilo almakdada problem yaşıyorum...belki bu hamilelikde kilo alırım dedim ama hiç bi gelişme yokk:çok üzgünüm:ilk hamileliğimde sadece 6 kilo almıştımyerimsenibenbundada öle olacak sanırım bari 10 kilo alsammm
ya bende kilo almak istiyorum :çok üzgünüm: daha hiç almadım bende
bulcukum ben ilk gebeliğimde dediğim gibi 6 kilo aldım ve kızım dünyaya 3,100 gr geldi no problem yani...yerimsenibendoğum yaptım herkes hadi cnm bunu senmi doğurdun diyorduuu:icecream:
cnm gebelikde normal istifra etme...3 ayın sonunda düzelir inşlahhhh:1hug:korkma zannetmiyorum alışkanlık olduğunuyerimseniben
yok canım belli süre sonra geçicektir bunlar merak etme
bulcukum ben ilk gebeliğimde dediğim gibi 6 kilo aldım ve kızım dünyaya 3,100 gr geldi no problem yani...yerimsenibendoğum yaptım herkes hadi cnm bunu senmi doğurdun diyorduuu:icecream:
sağol cnm hepimizinki inşlah nur topu gibi doğar...:ecrin_bebek:Birden korkmuştum 6 kilo aldım diyince ama okuyunca rahatladım inş bu bebişinde nur topu gibi sağlıkla gelir dünyaya canım
Bulcukum için ferah olsun canım a.s
kızlar bende sizin gibi düşünüyorum 3 ay sonra geçer inşallah diyorumda nebilim işte yaa bundan 2 sene önce bende 1 ay kadar sabahları böle boş öğürtü oldu, reflü başlangıcı ama sonra geçti kendiliğinden.
şimdi gene sabahları kalktıktan 10dk sonra sonra olunca alışkanlıkmı acaba demekten kendimi alamadım, şu 1 hafta geçsede rahatlasam doktora gidince:Saruboceq:
tü tü tüü 41 kere maşallah sana, çeyrek porsiyon annekaydirigubbakcemile3
kızlar herkesin isminin sol alt köşesinde 4 tane kutucuk var onlar neişe yarıyor? yeni kondu sanırım...
bebiş iyi olsundaa bende doktora gittim bu konu ile ilgli banda sapasağlam demişti bünye dedğin gibi işallah hamilelikde 15 kilo alırım kaydirigubbakcemile3üzülme cnm bünye meseli işte...bazısına su içse yarar bende yerim yerim hiç bi işe yaramaz..hatta bu konuyu acaip kafama takmış ve hasta filan olduğumu düşünüodum dr.gittim sapasağlamımm..metabolizmam hızlı çalışıomuş..problem yok demişti dr..yerimseniben
sağol canımBirden korkmuştum 6 kilo aldım diyince ama okuyunca rahatladım inş bu bebişinde nur topu gibi sağlıkla gelir dünyaya canım
Bulcukum için ferah olsun canım a.s
tü tü tüü 41 kere maşallah sana, çeyrek porsiyon annekaydirigubbakcemile3
evet cnm bugün gördüm bende...hatta hızlı yanıtın yanınada bir işaret gelmişş....ne işe yaradığını henüz çözemedimmm:uhm:
hızlı yanıtın yanındaki kendi bloğumuzla ilgiliii diğerleride farklı sitelere açılıoooo:uhm:
bebiş iyi olsundaa bende doktora gittim bu konu ile ilgli banda sapasağlam demişti bünye dedğin gibi işallah hamilelikde 15 kilo alırım kaydirigubbakcemile3
sağol canım
kaydirigubbakcemile3
bende 3 kilo verdim sürekli yiyorum çok şükür istifra problemimde yok ama hala kilo almadım dr şuan içinde müthiş bir çalışma var doğaldır dedi insan kilo almayınca bebekte büyümüyormuş gibi geliyor insana :1rolleyes: ama öyle değilmiş tabi.
ELALI kullanıcısından alıntı
tü tü tüü 41 kere maşallah sana, çeyrek porsiyon anne alemsin elalı bu sabah çok neşeli başladık çok şükür günümüze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?