2009 Ekim Anneleri

canım bende kan testini özel labaratuvarda yaptırdım kızılayda yaptırmadım

canım ozelde de bazen yanlıs cıkıyor
gecen cuma bi hastanede bana test yaptılar 536 cıktı
bir hafta onceki 506 idi resmen sok oldum
cmtesi gunu baska bir hastanede yaptırdım 2697 cıktı
cuma gecesi yapılan test yanlsımıs
moralini bozma

yani sizce benim kan testim en baştan yanlış ve ben hamile olmayabilirmiyim anlamadım 2 kez yaptırınca mı oluyor?????????

yaw guzelim elbette hamilesin demek istedigim deger daha yukarı olabilir

ay ne bileyim esteryacım ya beynim allak bullak oldu bir yandan korku bir yandan ağrı of inşallah benimle kalır burada sorun yaşayan arkadaşları mesela fundayı zehrayı falan okuyunca Allahım yardım et onlara inşallah kaybetmezler ne kötülerdir şimdi diye düşünüyordum o anki psikoloji berbattır herhalde diye ben onlardan beter durumdayım oysa neyse inşallah yarın hayırlı haberlerle gelirim sizlerin yanınaa.s.

herkese iyi akşamlar kızlar
özgecim inş.yarın güzel haberler veririsin bize dualarımız seninle canım . Allah yardımcın olsun inş.

yani sizce benim kan testim en baştan yanlış ve ben hamile olmayabilirmiyim anlamadım 2 kez yaptırınca mı oluyor?????????

yok güzelim, hamilesin değilsin mevzuu değil bu, özelde de olsa devlette de olsa işin içine insan faktörü girdi mi hata da kaçınılmaz olabiliyor, demem o ki aklında bir şüphe kalacağına 48 saat arayla birer beta hcg testi yaptır, başka bir yerde. Muayeneye de bu sonuçlarınla gidersin, böylece doktora da yardımcı olur bu kan değerleri. Kızılayı da küçümsediğimden değil, tam aksine ben kızılaya çok güvendiğim için gidip orada test yaptırmıştım. Hatta aynı gün, yani 641 çıktığı gün karından bakıldığında kese ve bebek görülmüştü.Zaten bu yüzden de sonradan gittiğim doktorum, o 641 çıkan testin kesinlikle yanlış olduğunu söyledi, çünkü karından görülebilmesi için en az 3000 olması şartmış.
bu testi yaptırınca 48 saat sonra tekrarlayacaksın, 2.si ilkinin 1,5-2 katıysa problem yok demekmiş. O yüzden 2 kere yapılıyor artış normal mi diye. Hem vereceğin minicik 2 tüp kan, hiçbir zararı yok, inşallah bebek oradadır, hayırlısını nasip etsin Allah!

yeni aramıza katılan arkadaşlar hoşgeldiniz...a.s.bebeklerinizi sağlıcakla kucağımıza almanız dileğiyle
cerensesil bitanem hoşgeldin...herşeyin düzeldiğine çok sevindimm....bebiş iyi sen iyi işede başlamışsın süperr wolla:asigim:

kızlar kimse yok galibaa yaa ben sabahdan akşama kadar feci gaz sancısı çektim şimdi isal oldum sürekli değil ama napabilirim bu durum için

kızlar kimse yok galibaa yaa ben sabahdan akşama kadar feci gaz sancısı çektim şimdi isal oldum sürekli değil ama napabilirim bu durum için

geçmiş olsun canım haşlanmış patates ye iyi gelir...bide bol su iç...benimde çok gazım oluyo ama malesef deil ishal normal tuvaletime bile zor çıkıyorum karnım resmen davul oluyo nefes aldırmıyo beni çok bunaldım valla...3 haftadır böyleyim hazımsızlık sorunu yaşıyorum...herhalde hormonlardan bunlar başımıza geliyor....

bende öyledydim gaz bi yandan kabızlık bi yandan böyle şişkinlik oluyodu rahatsız edici isal ounca karınağrısıda oldu iki defa oldu zaten işallah sürmez bol su içiyorum devam ederse zaten doktoru araım artık bebişler bizi alt üst etti:çok üzgünümnların sağlıklı olduğunu bilelimde biz çekeriz

bulcukumm çok geçmiş olsun.....:1hug:
cnm bol bol su iç..ve zeynepin dediği gibi haşlanmış patates ii geliyor...yerimseniben

slm kıssslar nasılsınız...ben bugün gündüz cok iidim maasallah ama aksamdan sonra fenayım..midem cok kötü..sanki yediğim hersey bogazımda .tekrar cıkacaklar...ööööööö :)))))))kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

selam kızlar iyi aksamlar nasılsınsınız merak ettim sizi 2 gun giremedim sayfaları oku oku bitmesii herkese saglık gusellik diliyorum opuyorum hepinizii

Meraba kızlar ben de bebişimi gördüm çok şükür.Kalp atışlarınıda gördüm inan yeni hamile olduğuma inandım.

merhaba kızlar ben geldim nasıl gidiyor hamişlik benim berbat belim ağrıyor vede midem bulsnıyor adeta içinde mikser çalışıyor ....

kızlar hazımsızlık daha uzun bi süre başınızın belası olacak ben son çareyi activia da buldum hakikaten düzenli yerseniz asla hazımsızlık sorunu olmaz.

Slm kızlarrrrr

Dün gece arkadaşım doğum yaptı sabahın köründen akşama kadar hastanedeydimm tecrübe yaşadım resmen herşeyin bir zorlıuğu oluyor ama bebişi görünce bitiyor allah hepimize yaşatsın bu duygularııı...:Saruboceq:

Bua arada feci grip oldum üşüttüm galiba oralarda ilaçda yokk inşallah kolay atlatırım....:CüvCüv:

canım çok geçmiş olsun bol bol portakal sık iç c vitamini ii gelir arkadaşınında allah analı babalı büyütmek nasip eder inş. darısı bizim başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…