canım bende kan testini özel labaratuvarda yaptırdım kızılayda yaptırmadım
yani sizce benim kan testim en baştan yanlış ve ben hamile olmayabilirmiyim anlamadım 2 kez yaptırınca mı oluyor?????????
yaw guzelim elbette hamilesin demek istedigim deger daha yukarı olabilir
yani sizce benim kan testim en baştan yanlış ve ben hamile olmayabilirmiyim anlamadım 2 kez yaptırınca mı oluyor?????????
kızlar kimse yok galibaa yaa ben sabahdan akşama kadar feci gaz sancısı çektim şimdi isal oldum sürekli değil ama napabilirim bu durum için
geçmiş olsun canım haşlanmış patates ye iyi gelir...bide bol su iç...benimde çok gazım oluyo ama malesef deil ishal normal tuvaletime bile zor çıkıyorum karnım resmen davul oluyo nefes aldırmıyo beni çok bunaldım valla...3 haftadır böyleyim hazımsızlık sorunu yaşıyorum...herhalde hormonlardan bunlar başımıza geliyor....
kızlar kimse yok galibaa yaa ben sabahdan akşama kadar feci gaz sancısı çektim şimdi isal oldum sürekli değil ama napabilirim bu durum için
geçmiş olsun canım haşlanmış patates ye iyi gelir...bide bol su iç...benimde çok gazım oluyo ama malesef deil ishal normal tuvaletime bile zor çıkıyorum karnım resmen davul oluyo nefes aldırmıyo beni çok bunaldım valla...3 haftadır böyleyim hazımsızlık sorunu yaşıyorum...herhalde hormonlardan bunlar başımıza geliyor....
Slm kızlarrrrr
Dün gece arkadaşım doğum yaptı sabahın köründen akşama kadar hastanedeydimm tecrübe yaşadım resmen herşeyin bir zorlıuğu oluyor ama bebişi görünce bitiyor allah hepimize yaşatsın bu duygularııı...:Saruboceq:
Bua arada feci grip oldum üşüttüm galiba oralarda ilaçda yokk inşallah kolay atlatırım....:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?