2009 Ekim Anneleri

Evet pembecım aynı hamıle kaldık:)))ınŞ canım saol

benım gÖgÜslerım eskısı gıbı acımıo ama Çok kaŞınıo kıslar Özellıkle uÇ kısımları nası kaŞınıo anlatamam

zeytinciğim normalde çamaşırımı takamıyordum polar yeleğim vardı onu giyiyordum belli olmasın takmadığım diye ama dün ve bugün taktım ama dokununca acıyor benimki eskisi gibi değil yani.

Kızlar benimde göğüslerim eskisine nazaran daha az acıyo, sıkınca dahada acıyo...
yanlız göğüs ucu çevremde bariz bi farklılık var, sanki koyulaşıyo ve ucu dışarı çıkıyo gibi :))

günaydın kızlar...
Benimde dokununca sızlıyor..Benim gögüs uçların küçük diyorum bebiş nasıl emcek bunları kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar...
Benimde dokununca sızlıyor..Benim gögüs uçların küçük diyorum bebiş nasıl emcek bunları kaydirigubbakcemile3

büyürler anam üzülme sen büyürlerkaydirigubbakcemile3, emdikçe ucuda çıkar sen merak etmeyerimseniben

cnm ben bugün 10+1 im, takvimimdede gözüküyo zaten...
sende yapsana bi takvim daha iyi olur...

nasıl yapılıyor bilmiyorumki canım bi anlatsanız bende yapayım.Sizinkiler büyük benim bebişten ben 7+1 oldum.3. aya az kalmış inş. atlatırız şu ayları hayırlısıyla.

Saolun kızlar cevaplarınıza bende korkttum bende mi problem var dedim herşeyden pimpiriklendik herşeyi takar oldummm offff...

cnm ben bilmiyorum banada başka bi arkadaş yapmıştı, bilenler yardımcı olucaklardır sana...

takvim ekledim canım ama şu an çok yoğunum . baby gaga veya mytickerz sitelerine gir

istersen öğleden sonra anlatayım :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…