cnm dikkat et kendinee....geçmiş olsun:1hug:slm kıssslar nasılsınız...ben bugün gündüz cok iidim maasallah ama aksamdan sonra fenayım..midem cok kötü..sanki yediğim hersey bogazımda .tekrar cıkacaklar...ööööööö :)))))))kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
cnm teşekkürler ben şimdilik iim sen nslsın nsl geçio hamişlikkŞenizselam kızlar iyi aksamlar nasılsınsınız merak ettim sizi 2 gun giremedim sayfaları oku oku bitmesii herkese saglık gusellik diliyorum opuyorum hepinizii
hayrlı olsun cnmMeraba kızlar ben de bebişimi gördüm çok şükür.Kalp atışlarınıda gördüm inan yeni hamile olduğuma inandım.
bitanemm ii gidiyor hamişlik açıkcası şuanlık çok iimmmmmerhaba kızlar ben geldim nasıl gidiyor hamişlik benim berbat belim ağrıyor vede midem bulsnıyor adeta içinde mikser çalışıyor ....
Slm kızlarrrrr
Dün gece arkadaşım doğum yaptı sabahın köründen akşama kadar hastanedeydimm tecrübe yaşadım resmen herşeyin bir zorlıuğu oluyor ama bebişi görünce bitiyor allah hepimize yaşatsın bu duygularııı...:Saruboceq:
Bua arada feci grip oldum üşüttüm galiba oralarda ilaçda yokk inşallah kolay atlatırım....:CüvCüv:
hoşbulduk bitanemmm
napıyor bebişin kocaman olmuş j-hayırlısıyla :CüvCüv:
Mrb kizlar, simdi hastaneden geliyorum, ilk randevum için gitmistim orada ginokoloj hemsire ilgilendi benimle, baya baya konustu bir sürüde brosür verdi bilgi edinmem için bebegin olusundan dogumuna kadar bilgiler içeren kitapçiklar falan. Sonra alttan muayene etti, plasenta var yani hamilesin kesin dedi. Birde azcik kanaman olabilir çünki vajinada kucuk kucuk damarlar var onlara biraz hasar vermis oluyoruz yoksa bebekle hic ilgisi yok dedi. Ama bende kanama falan olmadi. Bebegin kalbini ne zaman duyacagim diye sordum oda dediki 11ci haftadan sonra duyabilirsin bendeki makina ancak ozaman belli ediyor ama seni kirmamak icin bi deneyelim dedi fakat uzun ugraslara ragmen duyamadik. 2nisan'a 2li test icin ekografi randevu verdi hatta onada yeri zor buldu yer bulamazsam özele gideceksin 400 dolara yaptiracaksin istersen dedi saten mecbur degilmis o test ve daha sonra beni takip edecek doktor icin randevu verdi. Iste böyle kizlar. Koskoca kanadadaki ultrason aletleri geri kalmis kaydirigubbakcemile3 artik 2 nisani dört gozle bekleyecegim.:1shok:
,efet cnm büyümüş baya...yüzü elelri ayakları baya belirgeinleşmişşcuma günü dr.daydım...ayın 20 sindede ikili test için gidicem...
günaydın bulcukcummmyerimseniben
evet bitanem kahvaltı ettimm...cadı kıızımla beraberr:icecream:nasılsın şekerim yedirdinmi bebişe kahvaltısını bakiim kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar
ben grip olmuşum uff çok kötüyüm bol bol limon portakal tüketiyorum sizler nasılsınız.
günaydın kızlar
ben grip olmuşum uff çok kötüyüm bol bol limon portakal tüketiyorum sizler nasılsınız.
laalllll sende 45 kilomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?