2009 Ekim Anneleri

cnm dikkat et kendinee....geçmiş olsun:1hug:
selam kızlar iyi aksamlar nasılsınsınız merak ettim sizi 2 gun giremedim sayfaları oku oku bitmesii herkese saglık gusellik diliyorum opuyorum hepinizii
cnm teşekkürler ben şimdilik iim sen nslsın nsl geçio hamişlikkŞeniz
Meraba kızlar ben de bebişimi gördüm çok şükür.Kalp atışlarınıda gördüm inan yeni hamile olduğuma inandım.
hayrlı olsun cnm çok güzel bir heyecan allah herkese tattırsın:Saruboceq:
merhaba kızlar ben geldim nasıl gidiyor hamişlik benim berbat belim ağrıyor vede midem bulsnıyor adeta içinde mikser çalışıyor ....
bitanemm ii gidiyor hamişlik açıkcası şuanlık çok iimmmmmiden için tuzlu çubuk yiyebilirsinn ii geliyoryerimseniben

arkadaşının bebişi hayırlı olsun cnm..allah analı babalı büyütsündarısı bizeyerimseniben
cnm geçmiş olsunnn..ıhlamur iç bol limonlu ...inşlah hemen geçerrrr:1hug:

Mrb kizlar, simdi hastaneden geliyorum, ilk randevum için gitmistim orada ginokoloj hemsire ilgilendi benimle, baya baya konustu bir sürüde brosür verdi bilgi edinmem için bebegin olusundan dogumuna kadar bilgiler içeren kitapçiklar falan. Sonra alttan muayene etti, plasenta var yani hamilesin kesin dedi. Birde azcik kanaman olabilir çünki vajinada kucuk kucuk damarlar var onlara biraz hasar vermis oluyoruz yoksa bebekle hic ilgisi yok dedi. Ama bende kanama falan olmadi. Bebegin kalbini ne zaman duyacagim diye sordum oda dediki 11ci haftadan sonra duyabilirsin bendeki makina ancak ozaman belli ediyor ama seni kirmamak icin bi deneyelim dedi fakat uzun ugraslara ragmen duyamadik. 2nisan'a 2li test icin ekografi randevu verdi hatta onada yeri zor buldu yer bulamazsam özele gideceksin 400 dolara yaptiracaksin istersen dedi saten mecbur degilmis o test ve daha sonra beni takip edecek doktor icin randevu verdi. Iste böyle kizlar. Koskoca kanadadaki ultrason aletleri geri kalmis kaydirigubbakcemile3 artik 2 nisani dört gozle bekleyecegim.:1shok:

cnm hayırlı olsun bebişinnnn...:ecrin_bebek:

efet cnm büyümüş baya...yüzü elelri ayakları baya belirgeinleşmişşcuma günü dr.daydım...ayın 20 sindede ikili test için gidicem...
,
,,,,
,,

inş. canım ii haberlerle dönersin benimde 24 ünde bakalım ne olcek daha çok ufaktı enson gittiğimde :CüvCüv:

günaydın bayanlarrrr a.s.
hepinizie sağlıklı güsel bir gün daha diliyoruuumm m

günaydın kızlar
ben grip olmuşum uff çok kötüyüm bol bol limon portakal tüketiyorum sizler nasılsınız.

nasılsın şekerim yedirdinmi bebişe kahvaltısını bakiim kaydirigubbakcemile3
evet bitanem kahvaltı ettimm...cadı kıızımla beraberr:icecream:
günaydın kızlar
ben grip olmuşum uff çok kötüyüm bol bol limon portakal tüketiyorum sizler nasılsınız.

cnm geçmiş olsun...bol c vitamini al ıhlamurda iyi geliyor...:1hug:

günaydın kızlar

günaydın canım geçmiş olsun aman dikkat et kendine
bende isal oldum ama sürekli değil havalar hasta olmaya çok müsait napsak korunamıyoruz :sm_confused:

günaydın kızlar, nasılsınız?
ben gene sabah sabah 2 kez boş öğürtüden sonra istifra ettim, yaa korkuyorum acaba alışkanlık mı oldu bende (

teşekkür ederim kızlar bulcuk sanada geçmiş olsun canım bu aralar çok dikkat etmeliyiz kendimize
kim 45 kilo lalll a ben 51 kilo çıktım doktorun tartısında bakalım sonumuz ne olacak kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…