2009 Ekim Anneleri

gecmıs olsun canım? o nasıl iş anlamadım ..düşük hapı vermıs.bebek olabılrmıs.kafan karısmakta haklısın canım... ama kesınlıkle bebek olmasaydı belli olurdu ve soylerdı doktor canım? u

canım 4 hafta 5 günlüktüm testi yaptırdığımda bilmiyorum ablanın durumu tam olarak nasıldı biraz anlatabilirmisina.s.

CANIM elevitin içinde tum vıtamınle rvarmıs gebelere özel bır vıtamın folıkasıtte varmıs ıcınde

Merhaba arkadaslar , dun gece gene kabus oldu benim icin istifar ede ede bir hal oldum , benim anlayamadigim neden geceleri migdem bulaniyor ???:1no2: 3 gecedir aayni sey icim disima cikiyor simdi ustelik bulantilarin son zamanlari olmasi gereken bir donemde millet istifar etmeyi birakinca bendemi baslayacak bu durum , gunduzleri zaten canim birsey istemiyor bir sey yemek icimden gelmiyor azcik elime ne gecerse onu yiyorum sabah sut iciyorum , ama aksamlari yemek yiyorum yedigime pisman oluyorum cunku aradan 2.3 saat gecmeden midem bulaniyor geceleri uyku falan yoksenağlama sasitim kaldim bu ise pazartesi ye daha cokkkkkk var ayin 16 sinda randevum var bakalim off

canım 4 hafta 5 günlüktüm testi yaptırdığımda bilmiyorum ablanın durumu tam olarak nasıldı biraz anlatabilirmisina.s.

adet gecikmesi oldu. idrar testi yaptik pozitif. kan testi yaptik positiv. hemen randevü alindi doktordan. kese gözükmedi. ablamda senin gibi iltihaplanma olmustu. bide yani sen 4 haftaliksin daha. ablam 6 haftalikti gözükmedi! tam olarak nasil oldu bilmiyorum ama tek bildigim ablam cok agladi. cok üzüldü. bizde tabii. ama bi hafta sonra gitti sanki kapkaranlikti dünyasi birden aydinlandi. senin dedigin gibi haplar verildi. o düsük hapida verdi doktor. onu iyi hatirliyorum. ablam 2006 senesinde dogum yapti. o yüzden pek hatirliyamiyorum. ama tek bildigim korkma. göreceksin 2 hafta sonra RABBIM nasip ettiyse kesinlikle göreceksin. insallah

Gecmis olsun canim sabret bakalim 2 hafta belki doktorun dedigi gibi rahim ters donmustur , saskinligini anliyorum bu durumda elbet insan varsayimlarla gün gecirmesi ve beklemesi zor bir durum ama iste hersey taktir hayirlisi ne ise nasil ise o olsun tatlim

selam hosgeldin hayatumm :)). migde bulantisi bendede sadece cok yiyince oluyor aksamlari. ya bide ishal oluyor!? iltihaplanma olmus idrar yolunda birazdan cikacam eczaneden almam gerekenleri alacam. yok yok 16 si gelmicek sanki! hergün böyle sayiyorum. bugünüde saymazsak egerrr 6 gün kaliyor:)))))

tekrar selam kızlar.elevit ilacı ne işe yarıyor doktorum bana sadece folbiol verdi

Melekcim bende 7.haftadan itibaren folik asti kesip elevit e geçti, elevit tüm vitamin + minerallerin içinde bulunduğu bir ilaç ayrıca folik asitte var içinde anne için ve bebek için çok iyi olduğunu biliyorum.yerimseniben

canım çok teşekkür ederim ben kan testini yaptırdığımda 4 haftalıktım hiç bir sorun yoktu şu anda 6 haftalığım dün ilk kez oldu inşallah 2 hafta sonra bizde görebiliriz çok çok teşekkürler tekrar,:1hug:a.s.

KIZLAR HEPİNİZE TEKER TEKER TEŞEKKÜR EDİYORUM YORUMLARINIZ İÇİN İNŞALLAH İYİ DİLEKLERİNİZ GERÇEK OLUR BENDE BEBİŞİMİ GÖRÜRÜM a.s.a.s.a.s.:1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.:1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.a.s.

insallah canim benim. hep pisitif düsün. moralini yüksek tut. ALLAH yardimcin olsun! RABBIM hepimizin bebeklerini korusun. cok dikkat et kendine. yorma kendini.

tekrar selam kızlar.elevit ilacı ne işe yarıyor doktorum bana sadece folbiol verdi

canım bana doktorum hiç folik asit vermedi uzun zamandır elevit içiyorum içinde demir folik asit ve daha bir sürü o kadar çokki vitamin mineral var doktor bunda sana yeticek folik asitte demirde var ekstra vermicem dedi

canım benim sakin olmaya çalış bebeğine zarar verme inan iğneler işe yarıo ben 40tan fazla oldum sabah akşam oluyodum şimdik sadece akşamları verdi doktor 3 ampulü karıştırıp vuruyolar emin ol işe yarıcak iğne progesterondur sanırım düşük olmaması ve bebeğin tutunmasını sağlayan bi hormon salgılatıo inşallah 2 hafta sonra görcen meleğini değerin baya yüksek korkma

bebek cok haraketli olursa erkek olurmus az haraketli ise kiz olurmus dogrumu bu acaba? arkadasimnki 12. haftasinda cok ama cok haraketliydi. böyle bi söylenti var dogrumu bu meraktan catlicaktda :))

merhaba kıslar ben de inş ekim annesi olacagım
bebegimde benim gibi terazi burcu olacak

bebek cok haraketli olursa erkek olurmus az haraketli ise kiz olurmus dogrumu bu acaba? arkadasimnki 12. haftasinda cok ama cok haraketliydi. böyle bi söylenti var dogrumu bu meraktan catlicaktda :))

bu konuda çeşitli rivayetler var arkadaşım
benim başıma tuz konulmuştu erkek dediler
bide makas ve bıçak koymuşlar ben gittim bıçagın üstüne oturdum yine erkek
bide habire tatlı yemek istiyorum o yüzden yine erkek diyorlar
nasipp
ama hareketli olursa erkek sözünü hiç duymadım canım

Gecmis olsun canim , ilaclarini ihmal etme evet 6 gun var daha yerimseniben ama ne yapalim beklemekten baska caremiz yok tatlim

merhaba kızlar bengeldim bebişlerimiz napıyor
Hosgeldin canim , bebisler uyuyor sanirim :)))))))) hissetmiyorum ben geceleri istifar haricinde sen nasilsin bebegin nasil ??

merhaba kıslar ben de inş ekim annesi olacagım
bebegimde benim gibi terazi burcu olacak

hosgeldin sirin merhaba ALLAH tamamina erdirsin canim bebegini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…