tatlim umut olurum belki ama aynisi benim ablamin basinada gelmisti. 6+4 hamileydi. 1 hafta sonra gitti hersey gayet normaldi. doktorun dedikleri dogru. burcdaki doktorda onlari demisti. bi an ablam yaziyor sandim :)))))).
ama aklimi karistiran 2 hafta önce kac haftaliktin? 841 baya yüksek degilmi
canım 4 hafta 5 günlüktüm testi yaptırdığımda bilmiyorum ablanın durumu tam olarak nasıldı biraz anlatabilirmisina.s.
Merhaba Kızlar ;
dün biliyorsunuz kanamam olmuştu:çok üzgünüm:
dün gece acile gittik devlet hastanesine ve ne gariptir ki icapçı doktor yoktu bu nedenle bizde bugün için randevu aldığımız özel hastaneye gittik mirmirmirmir doktorum yaşlı ve tecrübeli bir doktordu ve çok ilgilendiler...
önce ultrasonla baktılar ve ne yazıkki keseyi göremedi doktor bey.senağlamasenağlamasenağlama
daha sonra vajinal muayene yapması gerektiğini söyledi benim moralim inanılmaz bozuldu ve elle kontrol etti Allahım hiç bu kadar ağlamamıştım resmen elini soktu yasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ben bundan yaklaşık 2 ay önce idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ve benim o zaman rahimin sağa kaymış bu nedenle göremeyebileceklerini söyledi doktorumuz şu anda göremedikleri için yok sayamadıklarını söyleyip bana düşük hapı iğne ve elevit verdi 2 hafta sonra tekrar gideceğim ve ona göre kesin bir cevap verilecek tabi benim moralim oldukça kötü durumdasenağlamasenağlamasenağlama
resmen adet oluyorum şu anda bu da dr a göre o iltihaptan kaynaklanıyormuş düşük tehlikem yokmuş elle muayene ettiğinde söyledi o kanal kapalı düşük tehlikesi yok dedi verdiği ilaçlar rahimi yumuşattığı için iltihap hemen atılacak ve rahim yine eski yerine gelecekmiş ve eğer varki ki inşallah vardır bebek gözükecekmiş birde rahimin ters olmasından şüphelendi ki buna da 2 hafta sonra bir değişiklik olmazsa bakacaklarmış
kızlar sizin etrafınızda buna benzer bir durum yaşayan tanıdığınız oldumu acaba bana yardımcı olursanız çok sevinirim zira kendimi gerçekten şaşkın ve çaresiz hissediyorum mirmirmirmirsenağlamasenağlama
ne olacak hiç bilmiyorum bana hamile değilsin falan demedi doktor offff kafam öyle karışık ki bu arada kan testim 841 çıkmıştı 2 hafta önce
Merhaba arkadaslar , dun gece gene kabus oldu benim icin istifar ede ede bir hal oldum , benim anlayamadigim neden geceleri migdem bulaniyor ???:1no2: 3 gecedir aayni sey icim disima cikiyor simdi ustelik bulantilarin son zamanlari olmasi gereken bir donemde millet istifar etmeyi birakinca bendemi baslayacak bu durum , gunduzleri zaten canim birsey istemiyor bir sey yemek icimden gelmiyor azcik elime ne gecerse onu yiyorum sabah sut iciyorum , ama aksamlari yemek yiyorum yedigime pisman oluyorum cunku aradan 2.3 saat gecmeden midem bulaniyor geceleri uyku falan yoksenağlama sasitim kaldim bu ise pazartesi ye daha cokkkkkk var ayin 16 sinda randevum var bakalim off
tekrar selam kızlar.elevit ilacı ne işe yarıyor doktorum bana sadece folbiol verdi
adet gecikmesi oldu. idrar testi yaptik pozitif. kan testi yaptik positiv. hemen randevü alindi doktordan. kese gözükmedi. ablamda senin gibi iltihaplanma olmustu. bide yani sen 4 haftaliksin daha. ablam 6 haftalikti gözükmedi! tam olarak nasil oldu bilmiyorum ama tek bildigim ablam cok agladi. cok üzüldü. bizde tabii. ama bi hafta sonra gitti sanki kapkaranlikti dünyasi birden aydinlandi. senin dedigin gibi haplar verildi. o düsük hapida verdi doktor. onu iyi hatirliyorum. ablam 2006 senesinde dogum yapti. o yüzden pek hatirliyamiyorum. ama tek bildigim korkma. göreceksin 2 hafta sonra RABBIM nasip ettiyse kesinlikle göreceksin. insallah
canım çok teşekkür ederim ben kan testini yaptırdığımda 4 haftalıktım hiç bir sorun yoktu şu anda 6 haftalığım dün ilk kez oldu inşallah 2 hafta sonra bizde görebiliriz çok çok teşekkürler tekrar,:1hug:a.s.
tekrar selam kızlar.elevit ilacı ne işe yarıyor doktorum bana sadece folbiol verdi
Merhaba Kızlar ;
dün biliyorsunuz kanamam olmuştu:çok üzgünüm:
dün gece acile gittik devlet hastanesine ve ne gariptir ki icapçı doktor yoktu bu nedenle bizde bugün için randevu aldığımız özel hastaneye gittik mirmirmirmir doktorum yaşlı ve tecrübeli bir doktordu ve çok ilgilendiler...
önce ultrasonla baktılar ve ne yazıkki keseyi göremedi doktor bey.senağlamasenağlamasenağlama
daha sonra vajinal muayene yapması gerektiğini söyledi benim moralim inanılmaz bozuldu ve elle kontrol etti Allahım hiç bu kadar ağlamamıştım resmen elini soktu yasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ben bundan yaklaşık 2 ay önce idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ve benim o zaman rahimin sağa kaymış bu nedenle göremeyebileceklerini söyledi doktorumuz şu anda göremedikleri için yok sayamadıklarını söyleyip bana düşük hapı iğne ve elevit verdi 2 hafta sonra tekrar gideceğim ve ona göre kesin bir cevap verilecek tabi benim moralim oldukça kötü durumdasenağlamasenağlamasenağlama
resmen adet oluyorum şu anda bu da dr a göre o iltihaptan kaynaklanıyormuş düşük tehlikem yokmuş elle muayene ettiğinde söyledi o kanal kapalı düşük tehlikesi yok dedi verdiği ilaçlar rahimi yumuşattığı için iltihap hemen atılacak ve rahim yine eski yerine gelecekmiş ve eğer varki ki inşallah vardır bebek gözükecekmiş birde rahimin ters olmasından şüphelendi ki buna da 2 hafta sonra bir değişiklik olmazsa bakacaklarmış
kızlar sizin etrafınızda buna benzer bir durum yaşayan tanıdığınız oldumu acaba bana yardımcı olursanız çok sevinirim zira kendimi gerçekten şaşkın ve çaresiz hissediyorum mirmirmirmirsenağlamasenağlama
ne olacak hiç bilmiyorum bana hamile değilsin falan demedi doktor offff kafam öyle karışık ki bu arada kan testim 841 çıkmıştı 2 hafta önce
bebek cok haraketli olursa erkek olurmus az haraketli ise kiz olurmus dogrumu bu acaba? arkadasimnki 12. haftasinda cok ama cok haraketliydi. böyle bi söylenti var dogrumu bu meraktan catlicaktda :))
merhaba kıslar ben de inş ekim annesi olacagım
bebegimde benim gibi terazi burcu olacak
selam hosgeldin hayatumm :)). migde bulantisi bendede sadece cok yiyince oluyor aksamlari. ya bide ishal oluyor!? iltihaplanma olmus idrar yolunda birazdan cikacam eczaneden almam gerekenleri alacam. yok yok 16 si gelmicek sanki! hergün böyle sayiyorum. bugünüde saymazsak egerrr 6 gün kaliyor:)))))
Hosgeldin canim , bebisler uyuyor sanirim :)))))))) hissetmiyorum ben geceleri istifar haricinde sen nasilsin bebegin nasil ??merhaba kızlar bengeldim bebişlerimiz napıyor
merhaba kıslar ben de inş ekim annesi olacagım
bebegimde benim gibi terazi burcu olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?