ilkaycım canım bende çok istifra ediyorum elimde değil ama berbat yemek yediğim zaman elimde olmayan tepkiler veriyorum bbeişlerimz uyuyolar galiba bencede henüz daha hiç hissetmiyoruz
Yaaa kızlarr benim ağzımın içinde hep tuhaf bir tat oluyor yaa ne yesem değişmiyoorr tatt ...
Ya ben anlamadım zaten kadın hopluo zıplıo yunuslarla oynuo bu Çocuk nası dÜŞmedİ
selam kizlar. herkes iyidir insallah. bende simdi izledim videoyu. Kadin ne kadar sakin doguruyor degil mi? epiduralin cok etkisi var bence ama birde dikkat ettiyseniz bebek cok kucuk 2,5 kilo dolayisiyla dogarken zorlamiyor anneyi. bizde insallah bi avazda dogururuz yavrularimizi.
tatlim bebegin kilosu degil anne nin zorlanip zorlanmamasi , igneden dolayi boyle sanci hissetmiyor kadin dedigin gibi bence , cunku bebek 1 kiloda olsa 4 kilo da olsa fark eden birsey olmaz fark edecek tek sey annede yirtilma olmaz dogum esnasinda kucuk dogan bir bebekte , ama dogum sancisi aynidir zaten anneyi de etkileyen avaz avaz bagirtan dogum sancisidir :)) bebegin buyuklugu kucuklugu degil , ben raziyim avaz avaz bagirmaya yeterki zamaninda gununde saglikli bir dogum olsun :teytey:
Ben seslİ İzleyemedİm ya baŞka neler sÖylÜyorlar
vallaha cok uzun handancim 1 saat 22 dakika a.s ilk baslardaki aciklamalar cok etkileyiciydi. ilk yumurtayla spermin karsilasma anini anlatiyor super. aslinda cok olaganustu bisey gerceklesiyor yani. sesli bi pc bulabilirsen ordan izle canim daha etkili olur. kaydirigubbakcemile5
kızlar yaa benim canım sucuk ve sosis cekio.yesem bisey olur mu?Çok üzgünüm çoook
kızlar yaa benim canım sucuk ve sosis cekio.yesem bisey olur mu?çok üzgünüm çoook
canım çok canın çekiyorsa azıcık tatmanda bi mahsur yoktur
ama sakatatlardan yapılan herşey zararlı diye biliyorum ben
bide kesinlikle çig yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?