2009 Ekim Anneleri

ilkaycım canım bende çok istifra ediyorum elimde değil ama berbat yemek yediğim zaman elimde olmayan tepkiler veriyorum bbeişlerimz uyuyolar galiba bencede henüz daha hiç hissetmiyoruz

Gececek canim , bulanti falan kalmayacak insallah 3-4 hafta sonra :)) evde leblebi ye migdeni bastirir havuc ye iyi gelir birde temiz havada yuruyus yap , :ecrin_bebek:

Yaaa kızlarr benim ağzımın içinde hep tuhaf bir tat oluyor yaa ne yesem değişmiyoorr tatt ...

selam kizlar. herkes iyidir insallah. bende simdi izledim videoyu. Kadin ne kadar sakin doguruyor degil mi? epiduralin cok etkisi var bence ama birde dikkat ettiyseniz bebek cok kucuk 2,5 kilo dolayisiyla dogarken zorlamiyor anneyi. bizde insallah bi avazda dogururuz yavrularimizi.

Yaaa kızlarr benim ağzımın içinde hep tuhaf bir tat oluyor yaa ne yesem değişmiyoorr tatt ...

al bendende o kadar canim. deliricem resmen. yemek yerken cok mutlu oluyorum heh kayboldu diyorum 5 dakika sonra yine geri geliyor. kime sorsam olur oyle hamilelikte diyorlar yani bu boyle devam edecek 9 ay. hic boyle degisecegimi dusunmezdim hamileyken ama birsuru degisim geciriyor vucut. 9 ay bi bitsin agiz tadiyla istedigimiz herseyi yeriz insallah cokacimcoook

bizde hormonlarda degisti ya simdi duygullagimiz ,endiselerimiz , sinirlerimiz yogun bir devrede esimde bana zaten degistigimi söylüyor , psikolojik olarak hersey bizi bu dönemde etkiliyor , ALLAH hayilirisini versin hazanyagmuru insallah aliriz bebeklerimizi kucagimiza , en riskli benim belki aranizda cunku % 25 % 50 erken dogum riskim var benim zaten ilk erken dogdugu icin , sizler bari biraz rahat tutun kendinizi ve moralinizi olacak hersey oluyor hayatta yarin ne olacagini bilemiyoruz dua edecegiz birbirimize destek olacagiz bu ortamda sanal bir dunyada olsa kalpdeki dile gelirmis önemli olanda budur ,

handan degilmi ama boyle tekmelerini atsalar hehe :))))) 4 aya gelindiginde sanirim duymaya baslayacaklar , ama suan bebeklerimiz hareket ediyor bizler hissetmesek dahi gecen hafta ben yatakta biraz hisseder gibi oldum boyle karnimda bir balik kayiyor gibi ama artik hissetmiyorum bekleyecegiz artik

Ya ben anlamadım zaten kadın hopluo zıplıo yunuslarla oynuo bu Çocuk nası dÜŞmedİ

evet ona bende dikkat ettim canim. havuzun icinden cikarken kenara tutunup ziplayip nasil oturuyor :1shok: o hareket bile basli basina tehlikeli. havuzda yatiyor ya bide yunuslar uzerinden atliyor. allah korusun insan korkar ya ustume duserlerse diye. korkusuz su yabancilar yahu. kaydirigubbakcemile2 kadin ayrica o hareketlerden dolayi problem yasamadi sanirim sadece cok havuza ve denize grdigi icin rahim agzinda bisey birikmis diyor. cok ilginc CADIARZU

tatlim bebegin kilosu degil anne nin zorlanip zorlanmamasi , igneden dolayi boyle sanci hissetmiyor kadin dedigin gibi bence , cunku bebek 1 kiloda olsa 4 kilo da olsa fark eden birsey olmaz fark edecek tek sey annede yirtilma olmaz dogum esnasinda kucuk dogan bir bebekte , ama dogum sancisi aynidir zaten anneyi de etkileyen avaz avaz bagirtan dogum sancisidir :)) bebegin buyuklugu kucuklugu degil , ben raziyim avaz avaz bagirmaya yeterki zamaninda gununde saglikli bir dogum olsun :teytey:

dedigin dogru olabilir canim ama duydugum ve gordugum kadariyla sanki kilolu dogan bebeklerin dogumu daha zor gibi aklimda kalmis. birde cocuk belli bir kilonun uzerindeyse sezeryan yapiyorlar mecburuz diyorlar doguramazsin bu kadar buyuk bebegi. demekki arada bir denge olmasi gerekiyor yerimseniben

Ben seslİ İzleyemedİm ya baŞka neler sÖylÜyorlar

vallaha cok uzun handancim 1 saat 22 dakika a.s ilk baslardaki aciklamalar cok etkileyiciydi. ilk yumurtayla spermin karsilasma anini anlatiyor super. aslinda cok olaganustu bisey gerceklesiyor yani. sesli bi pc bulabilirsen ordan izle canim daha etkili olur. kaydirigubbakcemile5

rockwellllllllll seninle haftamiz ve gunumuz ayniymis tatlim :dance: bakalim hayirlisi ayni gun dogum yapariz belki

bana hoşgeldin diye bütün arkadaşlara teşekkür ederim
bende yarın doktora gidecegim
inş bu sefer bebişimi görebiliriz
çok heyecanlıyım
yarın inş kaç haftalık olduguda belli olur
hamişliğimin başından beri
bu 2 doktor degiştirdim
biri 6,5 haftalık dedi
biri 3,5 haftalık bakalım yarınki kaç diyecek:)
bide korkuyorum ilk doktor korkutmuştu beni
inş bu doktor korkutmaz

Buketcım geÇen hafta benımde canım sosıs Çektı ııce pıŞırdım yedım ııce pıŞerse bı sorun olmaz bence :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…