2009 Ekim Anneleri

ben bu videoyu daha öncede izlemiştim ama bi kez daha izlemek güzeldi paylaşımın için teşekkürler canım benim

bebek cok haraketli olursa erkek olurmus az haraketli ise kiz olurmus dogrumu bu acaba? arkadasimnki 12. haftasinda cok ama cok haraketliydi. böyle bi söylenti var dogrumu bu meraktan catlicaktda :))

ben inanmıyorum böyle bişey. çünki annem anlatıyor en küçük kardeşime hamileyken bu karnımdaki neyse kızımın hareketleriyle aynı diyormuş. ve bi erkek kardeşim oldu.
bu arada bende çok hareketliyişim

cok guzel ya duygulanmamak elde degil ins. bebisimizi bizde kucagimiza alirizsenağlama

artik bende inanmiyorum o zaman :))))))))))))))))))))

varya cok sey dogru degil aslinda. mesela hamileligin ilk hafgtalarindan beri kusma olursa kiz olmazsa erkek felan diyolar mesela. kuzenimin ilk iki kizinda bisey hissetmemisti. bu ücüncü kizinda 8 ay boyunca cok istifra etmisti. degisiyo yaa. ne güzel bir duygu degilmi kizlar? kendinizden süphe ediyosunuz test yapiyonuz positif. sonra keseyi görme gününü bekliyorsunuz. sonra kalp atisini duyma gününü.. sonra allahim ne olur bebegim saglikli olsun diye dualar.. haplar.. acaba dünya güzeli kizimmi olacak yoksa yakisikli oglummu. yavrumun cinsiyeti ne derkeeen ögreniyorsunuz. sonra bi bakmi^sizki 14-16 hafta geride kalmis :))

bende izledim bu videoyu muhtesem heyecanlandim , ama kadin dogum yaparken hic aci hissetmedi :)))))) ne guzel belkide eprudural ignesi oldu , ben olsam ortaligi aya kaldirirdim sanirim bagirmaktan

bende izledim bu videoyu muhtesem heyecanlandim , ama kadin dogum yaparken hic aci hissetmedi :)))))) ne guzel belkide eprudural ignesi oldu , ben olsam ortaligi aya kaldirirdim sanirim bagirmaktan

orda insan hayatı değerli. bizim burda kadının canını çıkarmadan çocuğu çıkarmıyorlar. orda yaptırılan doğumlar ağrısız oluyor herhalde

ALLAH in izni ile su testleride bir atlatsak insallah hersey yolunda gider benim derdim simdi bu testler ikili test 3 test sonrada erken dogum endisesi suan ekim ayinda olmayi cok isterdim saglikli bir sekilde

orda insan hayatı değerli. bizim burda kadının canını çıkarmadan çocuğu çıkarmıyorlar. orda yaptırılan doğumlar ağrısız oluyor herhalde

hayir canim ya alakasi yok ama gercekten önem veriyorlar cok dikkatli yaklasiyorlar bu yönden cok guzel ama acisiz dogum oluyorsa bence igne yapiliyor cunku ben ilk bebegimi erken dogum yaptim igne epudural olmadan canim cikti zaten gece 12 den sabah 6 ya kadar dogum sancisi cektim , aciyi dindirmenin tek yolu igne yoksa normal dogumda aci mutlaka vardir ,

ya ben bu videoyu izlemiştim ama sonunu izlememiştim şimdi çok duygusallaştım babanın mızıka çalması filan daha bitmedi ama ağlıyorum çok fena oldum

bende doğum yaptım malesef 4,5 aylık ölü bebeklerimi doğurdum. 1,5 gün doğum sancısı çektim. inan burda o kadar önem verilmiyo doğum yapan kadınlara. ben kendim gördüm. ebeler doğum yaptırıyo. dr. değil (eğer riskliyse belki dr. gelir) kadına bağıra çağıra hakret ederek. onlar günde kaç tane kadını doğurtuyorlar. onlarda sabır adına bişey kalmıyo.

ilkaycım canım bende çok istifra ediyorum elimde değil ama berbat yemek yediğim zaman elimde olmayan tepkiler veriyorum bbeişlerimz uyuyolar galiba bencede henüz daha hiç hissetmiyoruz

kizlar ben durmadan acikiyorum.. sabah.. öglenden sonra.. bugün yediklerimi saysam afedrrsiniz ohaa dersiniz yaniii. ama yine hic bisey yememis gibi migdem kaziniyor :S:S cok aciktim gene.

ALLAH in izni ile su testleride bir atlatsak insallah hersey yolunda gider benim derdim simdi bu testler ikili test 3 test sonrada erken dogum endisesi suan ekim ayinda olmayi cok isterdim saglikli bir sekilde

amin cnm bende şimdiden girdim ikili test stresinee....allahım bebişlerimize sağlık versinnn,bizi testler konusunda üzmesinler:Saruboceq:

canim benim miniklerin seni cennete bekliyorlar , üzüldüm simdi ama ALLAH in taktiri iste , ALLAHim insallah bu bebegini sana bagislar hazan yagmuru saglikli bir sekilde kucagina alirsin canim benim , evet cok defa duydum Türkiyede dogum esnasinda yapilan muameleleri kotu sartlar altinda kalan hamile anneleri , ve hatta bir tanidigin dogumuna gitmistim orda cok sasirdim kendimi tutamadim ordaki ebeleri az daha dövecektim insancil muamele yapmamislardi kadincagiza kadin kurtarin ölüyorum dedikce kes sesini bekle demeleri beni hayrete düsürmüstü cok yazik bu meslegi benimsemeyen insanlar orda olmamali diye dusunuyorum , ve hastanede ayni oda da dogum yapacak olan ve yapmis olan ayni oda da kalmasi insani nerdeyiz nasil bir sistem nasil bir saglik bakanligi demekten kendimi alamadim , dünya ya bir insan geliyor ve ne doktor var ne dogru durust uzman bir hekim olacak sey degildi benim gözlerimle gördüklerim gercekten cok uzuldum , ALLAH im kimseyi o durumlara dusurmesin emin olmadiginiz guvenmediginiz bir yerde dogum yapmayin zaten hygien denen bir sey yok ALLAH korusun

kizlar ben durmadan acikiyorum.. sabah.. öglenden sonra.. bugün yediklerimi saysam afedrrsiniz ohaa dersiniz yaniii. ama yine hic bisey yememis gibi migdem kaziniyor :S:S cok aciktim gene.

Fatoş bende öyleyim canım çok çabuk acıkıyorum neredeyse ağzım boş kalmıyor diyeceğim artık kaydirigubbakcemile3

Benim canim pek istemiyor , ama sende dikkat et az az ye kilolari simdiden sadece kendine alirsin ve ayrica su toplarsin bol bol 9 ayda yuruyemezssin tatlim ona gore , simdilik bebeklerimizin henuz fazla gidaya ihtiyaci yok 12 haftadan sonrada duzenli bir beslenmemiz gerekiyor ,simdi alacagimiz her kilo bize nakil oluyor :))) ama 11 haftadan itibaren zaten haftada 500 gr almaya baslayacagiz , hic yemeyenler icinde en azindan sabah ve aksamlari sut icin sut icemiyorsaniz bol yogurt yiyin kalsiyum önemli vitamin almayida ihmal etmeyin gerisi yavas yavas gelir insallah kaydirigubbakcemile5

kızlar ya belgeseli izledim ben çok duygulandım şimdi ağlıyorum. bigün bizde bebeklerimizi kucağımıza alacakmıyız. çok kötüyüm ya bana müsade sonra tekrar gelirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…