bebek cok haraketli olursa erkek olurmus az haraketli ise kiz olurmus dogrumu bu acaba? arkadasimnki 12. haftasinda cok ama cok haraketliydi. böyle bi söylenti var dogrumu bu meraktan catlicaktda :))
Merhaba arkadaşlar, belki izlemiş olanlarınız vardır ama ben diğerlerini düşünerek bir belgesel linki ekliyorum. Bebeğin anne karnındaki oluşumunu, ve bu esnada filme konu olan ailenin yaşadığı heyecanları evre evre görebiliyorsunuz.İzlemenizi şiddetle tavsiye ederim. Ben çok duygulandım ve çok şey öğrendim. Hepinize ve bebeklerinize sağlıklı günler dilerim ;D...
Bebeğin Oluşumu | Belgesel Video Görüntüleri İzle
ben inanmıyorum böyle bişey. çünki annem anlatıyor en küçük kardeşime hamileyken bu karnımdaki neyse kızımın hareketleriyle aynı diyormuş. ve bi erkek kardeşim oldu.
bu arada bende çok hareketliyişim
bende izledim bu videoyu muhtesem heyecanlandim , ama kadin dogum yaparken hic aci hissetmedi :)))))) ne guzel belkide eprudural ignesi oldu , ben olsam ortaligi aya kaldirirdim sanirim bagirmaktan
orda insan hayatı değerli. bizim burda kadının canını çıkarmadan çocuğu çıkarmıyorlar. orda yaptırılan doğumlar ağrısız oluyor herhalde
hayir canim ya alakasi yok ama gercekten önem veriyorlar cok dikkatli yaklasiyorlar bu yönden cok guzel ama acisiz dogum oluyorsa bence igne yapiliyor cunku ben ilk bebegimi erken dogum yaptim igne epudural olmadan canim cikti zaten gece 12 den sabah 6 ya kadar dogum sancisi cektim , aciyi dindirmenin tek yolu igne yoksa normal dogumda aci mutlaka vardir ,
ALLAH in izni ile su testleride bir atlatsak insallah hersey yolunda gider benim derdim simdi bu testler ikili test 3 test sonrada erken dogum endisesi suan ekim ayinda olmayi cok isterdim saglikli bir sekilde
bende doğum yaptım malesef 4,5 aylık ölü bebeklerimi doğurdum. 1,5 gün doğum sancısı çektim. inan burda o kadar önem verilmiyo doğum yapan kadınlara. ben kendim gördüm. ebeler doğum yaptırıyo. dr. değil (eğer riskliyse belki dr. gelir) kadına bağıra çağıra hakret ederek. onlar günde kaç tane kadını doğurtuyorlar. onlarda sabır adına bişey kalmıyo.
kizlar ben durmadan acikiyorum.. sabah.. öglenden sonra.. bugün yediklerimi saysam afedrrsiniz ohaa dersiniz yaniii. ama yine hic bisey yememis gibi migdem kaziniyor :S:S cok aciktim gene.
kizlar ben durmadan acikiyorum.. sabah.. öglenden sonra.. bugün yediklerimi saysam afedrrsiniz ohaa dersiniz yaniii. ama yine hic bisey yememis gibi migdem kaziniyor :S:S cok aciktim gene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?