2009 Ekim Anneleri

herhalde iyice pişirince sorun olmaz
Bende bundan korkuyorum inş. canım çiğköfte istemez diyorum normalde çok seviyorum ama kesinlikle yasak

şirin son adet tarihin belli değilmi canım neden dr farklı tarih veriyorki inş. bebeğini görürüsün ultrasonda kesin tarihte belirlenir canım.

Pembe ben arada bı ÇıgkÖfte yıyorum ama etsız zaten dıŞarıda yapılan ÇıgkÖftelere et koyulması yasak yıyebılırsın yanı

Valla canım ben hamılelıgımın ılk haftalrında delı gıbı acı bıber turŞuna aŞerdım:)) mıdenı rahatsız etmezse bı sorun olmaz ne sorunu olabılır kı?

demeyin daaa canim cekiyo ((( cig köfte ((( basta istahsizdim simdi kurt gibiyim cok acikiyorum. kizlar ben sey îstiyorum hani günlük olurya. böyle hergün yazmak istiyorum. ama bebek günlügü kitaplar olurya ya anlatabildimmi :)? bebisim 18 yasina geldiginde allah nasip ederse ona vermeyi düsünüyorum. böyle günlük tutan varmi aranizda suan? ama türkce istiyorum burdada nerden bulabilecegimi bilmiyorum..

Bende ıstıyorum fatoscum Şımdıye kadar nolur nolmaz dıye gÜnlÜk yazmadım ama allah nasıp ederse cuma gÜnÜ doktora gıdıcem bebegım ıyıyse ınŞallah baŞlıcam artık gÜnlÜge 3 ay bıtecek daha yazmadım:))

yok canım cinsiyet için erken 11.haftamızın içindeyiz çok şükür

3 ayimi bitirecem diyince öyle sandim canim :)))). ALLAHTAN hayirlisiii yatip kalkip sükrediyorumki bebegim benimle. birakmadi beni simdiye kadar insallahda birakmaz. ben isden sonra bugün gidip bi bakip günlüklere ama iste türkce degil almanca.

rockwellllllllll seninle haftamiz ve gunumuz ayniymis tatlim :dance: bakalim hayirlisi ayni gun dogum yapariz belki

aaa evet ayni haftadayiz canim. birbirimizden haberdar olalim son ayda :CüvCüv: benim icimde bi his var dogum biraz gecikecek benim. normal verilen tarihten sonra 1 hafta falan beklerim ne bileyim oyle doguyor icime. bakalim bekleyip gorucez hayirlisiyla.

fatoşcum haftaya 12.haftamız doluyor yani 3. ayı bitirmiş oluyoruz ondan öle dedim:))inşallah canım aminnnnnnnnnnnn

kızlar hastaneye gitsem mi acaba bir tane iyi doktor var hastanede de ona baktırsam mı acaba kan testi yaparlar mı ki devlet hastanesinde

slm kızlr nasılsınız ??ya belgeseli izledim de cok güzeldi...süper bişey. Rabbim insallah hayırlısıyla bize de nasıi eder bebeğimizi kucagımıza alacagımız günü..

ya bi de size bişey soracam.benim karnım sanki biraz şişti..okulda gören arkadaslarımne cabuk buyudü senin karnın diyorlar. gazdır falan diye düşünüyorum ama normalden büyük diyor herkes.normalde 4 5 aylıkken böle olurmus.normalde zayıf biriyimdir.öle göbeğim falanda yoktur..yemek de yiyemiyorumki kiloaldım desem..aranızda benim gibi olan var mı?

canım benim sanırım en kilolu benim tam tamına 85 kıloyum rekor bende galıba:))
annen için şimdiden acil sifalar diliyoruma.s.

amin canım ya inşallah

selduş cum bazı kişilerin iç karınları geniş olurmuş o yüzden olabilir benim arkadaşımın da hemen çıktı karnı ki herkes sen duba gibi olursun dedi 62 ile hamile kaldı 25 kilo aldı ve doğumdan sonra 58 oldu yani o biraz da yapı meselesi

kızlar hastaneye gitsem mi acaba bir tane iyi doktor var hastanede de ona baktırsam mı acaba kan testi yaparlar mı ki devlet hastanesinde

anacım çok gerilere gidip okuyamıycim benim sıpa durmuyo ama senin yazı dikkatimi çekti, bak ne diycem, bizim burda özel laboratuarlarda da yapılıyo, biçok kere özel laboratuarda yaptırmıştım ben, eğer varsa bildiğinbi laboratuar yaptır gitsin, üçbeş kuruş verirsin alt tarafı, yok olmadı sağlık ocaklarında da yapıyolar , büyük ihtimal devlet hastanelerinde de yapıyolardır ama o konuda pek bi bilgim yok açıkçası
bu konuyu hala çözebilmiş değilim ama iç karın filen diyolar, bazılarının iç karnı geniş olurmuş bebeği belli etmezmiş, bazılarıninki dar olurmuş hemen karnı çıkarmış filen işte, bugün bize bebek görmeye işyerinden bi müdürle arkadaşlar geldi, müdür de 5 aylık hamileymiş inanamadım, hiç karnı çıkmamış, hala incecik duruyodu, galiba bu iç karın meselesi doğru CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…