Buketcİm geÇen hafta benİmde canım sosİs Çektİ İİce pİŞİrdİm yedİm İİce pİŞerse bİ sorun olmaz bence :))
Bende İstİyorum fatoscum Şİmdİye kadar nolur nolmaz dİye gÜnlÜk yazmadım ama allah nasİp ederse cuma gÜnÜ doktora gİdİcem bebegİm İyİyse İnŞallah baŞlıcam artık gÜnlÜge 3 ay bİtecek daha yazmadım:))
yok canım cinsiyet için erken 11.haftamızın içindeyiz çok şükür
rockwellllllllll seninle haftamiz ve gunumuz ayniymis tatlim :dance: bakalim hayirlisi ayni gun dogum yapariz belki
günaydın arkadaşlar,
cumartesi menin miniği gördük. çok şükür , kalbi de atıyor dedi doktor amcası.
dinlememiz için erken dedi. 10-15 gün sonra gel bir bakalım dedi.
hazancığım benim ki de ufak çıktı hesaba göre. 8+2 yim normalde. ama ultrasonda cumartesi 6+6 çıktı . bugün 7+1 olmuş oluyorum yani.
inşallah çarçabuk , sağlıcakla büyür minnoşlar.:Saruboceq:
bu arada annem cumartesi ameliyat olacak fıtık ve rahim ameliyatı. çok heyecan yapıyorum. dr kesinlikle stres , heyecan yok dedi.
bu arada arkadaşlar bütün ev işleri eşime kaldı. daha önce düşüğüm olduğu için dr ilk 3 ay çok dikkatli olmalısın dedi. ne sen ne biz üzülelim diye konuştu.
ayrıca mide bulantısı sabah olmuyor ben de, ama gün içinde yavaş ayavaş artarak akşamları had safhaya geliyor.
çok rahatsızsan bulantılardan , hastaneye yatırayım, serum verelim, iyi gelir dedi. ben de şişmanlarım diye kabul etmedim. idare ederim dedim. bu arada tartıldım ve 80 kilo geldim.en kilolu benim galiba. beryal de heralde kilolu ama o dikkat ediyormuş.
bendeki gelişmeler böyle işte.:CüvCüv:
kızlar hastaneye gitsem mi acaba bir tane iyi doktor var hastanede de ona baktırsam mı acaba kan testi yaparlar mı ki devlet hastanesinde
ya bi de size bişey soracam.benim karnım sanki biraz şişti..okulda gören arkadaslarımne cabuk buyudü senin karnın diyorlar. gazdır falan diye düşünüyorum ama normalden büyük diyor herkes.normalde 4 5 aylıkken böle olurmus.normalde zayıf biriyimdir.öle göbeğim falanda yoktur..yemek de yiyemiyorumki kiloaldım desem..aranızda benim gibi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?