ben biraz yatayım kızlar yoruldum sabah sabah hastane falan tekrar görüşürüz inş.opuyorumnanaktan
SEVDA hoşgeldin şeker
ELALI korkma canım neden korkuyosun alt tarafı rüya relaks ol canım
ahh cnmm yaa , niye öyle saçma sapan şeylere inanıyorsun bakimm senklava: hayra yor bakma öyle kötü yorumlaraa
gizem fatıma sagolun canlarım ,
ELALIM rüyanı hayra yor canım önemli olan rüyanın tabiridir hayra yor hayır olsun rüyan inş.
Allah kabul etsin canımmm
sırnaşık şey sırnaşık şey
hoşbuldukk opuyorumnanaktan
kıs elamın anasıı hayır olsunn..bidaa tabire filan bakma..aylardır görmediimiz kabus kalmadı..düşünme lütfen iyiye yor iyi olsun rüyan
elalı rüyaya takılma biliyorsun gebe olanlar cins cins rüyalar görürler bunları yorumlamamak en doğrusu.
tşk ederim dilmuhcum...
bu arada aramıza hoşgeldin...
elam hayra yor canım döütün mü acıkta kaldı kız ben anlatsam oo neler nelerrr görüyom hiç bakma öyle rüya tabirlerine falan öğrenemedin hala hamişler abuk subuk rüyalar görür kaydirigubbakcemile
kızlar dualarınıza ihtiyacım var sabaha kadar akıntı oldu dr u aradım dun ku tahlile gore bebegimin suyuymus erken dogum olabilir ama cok kucuk melegim dua edin yatak istirahati verdi ne olur dualarınıza ihtiyacım var
uzun 1,5 aydır doktora gidememiştik hep devlette devam etmiştim ordakilerde tam cinsiyetini soylemedigi için biz bebişimizi kız olabilir demişti bizde oyle sanıyorduk en son dr oyle soylemişti bugun ozel hastaneye gittik artık devam edicegimiz dr belli
oglusumm oluo kızlar.. kızım die sevdim yaa.. kocama kızdım durdum devlete goturdu die
ozelde fiatlar cok uygun 12 ytl ye giriş kan ve idrar tahlili aldılar 14,00 de sonucları eşim alcak ve bu testler ayrı bir ucrete tabi degil kesin sezeryan oluyormuşum dış gebelikten dolayı((((((((
oglusumun pipisini net bir sekilde gosterdi doktor keske daha onceden gelseydiniz dedi gercekten uzuldum tansiyonum biraz yuksek cıktı tuzlu salcalı yemek yasak kilosu 2100 gr mış
neyseki aldıgım esyaları unisexdi.. bir kardes daha yapabiliriz artık sadece kızlar 1.sezeryan hakkımız bitti simdi bide oglusum için sezeryan olursam( tek hakkımız kaldı normal dogum yapamıcagım için gercekten uzuldum aslında
uzun 1,5 aydır doktora gidememiştik hep devlette devam etmiştim ordakilerde tam cinsiyetini soylemedigi için biz bebişimizi kız olabilir demişti bizde oyle sanıyorduk en son dr oyle soylemişti bugun ozel hastaneye gittik artık devam edicegimiz dr belli
oglusumm oluo kızlar.. kızım die sevdim yaa.. kocama kızdım durdum devlete goturdu die
ozelde fiatlar cok uygun 12 ytl ye giriş kan ve idrar tahlili aldılar 14,00 de sonucları eşim alcak ve bu testler ayrı bir ucrete tabi degil kesin sezeryan oluyormuşum dış gebelikten dolayı((((((((
oglusumun pipisini net bir sekilde gosterdi doktor keske daha onceden gelseydiniz dedi gercekten uzuldum tansiyonum biraz yuksek cıktı tuzlu salcalı yemek yasak kilosu 2100 gr mış
neyseki aldıgım esyaları unisexdi.. bir kardes daha yapabiliriz artık sadece kızlar 1.sezeryan hakkımız bitti simdi bide oglusum için sezeryan olursam( tek hakkımız kaldı normal dogum yapamıcagım için gercekten uzuldum aslında
kızlar dualarınıza ihtiyacım var sabaha kadar akıntı oldu dr u aradım dun ku tahlile gore bebegimin suyuymus erken dogum olabilir ama cok kucuk melegim dua edin yatak istirahati verdi ne olur dualarınıza ihtiyacım var
merhabalar herkese biz dün gidemedik hastaneye bugün gittik doğum izni raporumu aldım birde kızımı gördüm 2085 olmuş tontiş kızım.
slm kuzularopuyorumnanaktan
evde durmak yaramadı bana, rüyamda eşim benim sürekli su içtiğim büyük kupam var onu kırıyodu, yaa ben onu çok seviyodum ama falan dedim rüyamda...
rüya tabirklerine baktım evin içinden birinin öleceği anlamına gelir yazıyo, korkuyorummmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?