hastane degiştirmemiz cok iyi oldu hala saskınım saglıklı gelsinde inş. normal dogum yok onermiyorm dedi daha onceki doktorum boyle demedi dedim zorlamıyorum seni dedi bilmyrm iyi bir doktor digeri devlet hastanesi doktoruyduanamm nalann demek hastane değiştirmeseniz süprüs bebek olcaktı oğluş..maşallah kocaman olmuş..üzülme cnm keşke yapabilseydin ama önemli olan onu sağlıkla kucağımıza almak gerisi teferruat
nalancım ilk sürpriz senden geldikaydirigubbakcemile3 oğluşun olcakmış haa hayırlısı olsun, devlet hastanesindeki doktorlar koskoca pipiyi görememişlermi yawkaydirigubbakcemile3
maşallh cnm kilosuda iyiymiş
inşallah ilk ve son süprüz bebik seninki olurkaydirigubbakcemile3
kalemiticimm süprüzz bebiş oldu seninkisi heeee:) aman sağlıklı olsun da gerisi boş maşallah kuzuna
1. sezaryen hakkı falan demişsin 2. bebeğin mi bu anlamadım orasını biri beni aydınlatsın kafamçokkarıştı
uzun 1,5 aydır doktora gidememiştik hep devlette devam etmiştim ordakilerde tam cinsiyetini soylemedigi için biz bebişimizi kız olabilir demişti bizde oyle sanıyorduk en son dr oyle soylemişti bugun ozel hastaneye gittik artık devam edicegimiz dr belli
oglusumm oluo kızlar.. kızım die sevdim yaa.. kocama kızdım durdum devlete goturdu die
ozelde fiatlar cok uygun 12 ytl ye giriş kan ve idrar tahlili aldılar 14,00 de sonucları eşim alcak ve bu testler ayrı bir ucrete tabi degil kesin sezeryan oluyormuşum dış gebelikten dolayı((((((((
oglusumun pipisini net bir sekilde gosterdi doktor keske daha onceden gelseydiniz dedi gercekten uzuldum tansiyonum biraz yuksek cıktı tuzlu salcalı yemek yasak kilosu 2100 gr mış
neyseki aldıgım esyaları unisexdi.. bir kardes daha yapabiliriz artık sadece kızlar 1.sezeryan hakkımız bitti simdi bide oglusum için sezeryan olursam( tek hakkımız kaldı normal dogum yapamıcagım için gercekten uzuldum aslında
kıss naloşşşşş süperr bi değişim oldu bu yaaa sen aylarca kız diye sev oğlan çıksın aman yarebbimm kısllarrrr oğlalara dikkat edin bu bi uyarı olabilirrr kaydirigubbakcemile3
kız ismi arıstırdımm hepppp :)))))))Canım hayırlı olsun oğluşun, oğlan analarına seni de kattık bak. opuyorumnanaktan
Hem de tombik tombikmiş oğluşun, maşallah
Yalnız devletteki dr.un anlayamaması gerçekten çok ilginç.
Şimdi bişey sorcam ama... erkek ismi düşünmeye başladın mı ben daha bulamadım da :kedi:
ayy ayıp oldu hep oglusuma kızım kızım diye sevdik kaydirigubbakcemile3kıss naloşşşşş süperr bi değişim oldu bu yaaa sen aylarca kız diye sev oğlan çıksın aman yarebbimm kısllarrrr oğlalara dikkat edin bu bi uyarı olabilirrr kaydirigubbakcemile3
iyiki öğrendim naloşumm ya doğduğunda oğlan çıksaydıı ortaya aman yarebbimmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
selam kizlar nasilsiniz???
nalosummmmm cok tebrik ederim canim oglusun oluyor demek... insallah birdahaki seferede bir kizkardesi olur..canim bu arada sezeryan oluyorum hakkim bitiyor falan diye dusunme... burda bir arkadas ilkini sezeryan yapti ikincisi normal dogum oldu seninde oyle olabilir birdahaki sefere sartlar uygun olursa)
kalemiti hayırlısı olsun cnmm allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin süpriz yapmış seninki son ayda :)) ben her dr gidişte acaba değişecekmi diye hala tedirginim aslında hehehe oğluşuma erkek kardeş gelirse hiç üzülmem yani kaydirigubbakcemile3
bugün günün bomba haberiii naloşumunnnnnnnnn paşası geliyooo sağlıkla gelir inş.
niye öle ucuz kıs bu hastane sakata gelmeyesin sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?