2009 Ekim Anneleri

kalemiticimm süprüzz bebiş oldu seninkisi heeee:) aman sağlıklı olsun da gerisi boş maşallah kuzuna
1. sezaryen hakkı falan demişsin 2. bebeğin mi bu anlamadım orasını biri beni aydınlatsın kafamçokkarıştı

naloşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aman benim paşama arkidiş mi geliyooo allahım yarebbimm sağlıkla gelsin paşann tatlımm şok oldum yanlızz resmenn

naloşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aman benim paşama arkidiş mi geliyooo allahım yarebbimm sağlıkla gelsin paşann tatlımm şok oldum yanlızz resmenn:asigim:

anamm nalann demek hastane değiştirmeseniz süprüs bebek olcaktı oğluş..maşallah kocaman olmuş..üzülme cnm keşke yapabilseydin ama önemli olan onu sağlıkla kucağımıza almak gerisi teferruat
hastane degiştirmemiz cok iyi oldu hala saskınım saglıklı gelsinde inş. normal dogum yok onermiyorm dedi daha onceki doktorum boyle demedi dedim zorlamıyorum seni dedi bilmyrm iyi bir doktor digeri devlet hastanesi doktoruydu
tahlillerde temiz cıkar doktor ilerde tansiyon hastası olabilirsin dedi (((

evet canım yaa oglusum olcakmıs valla sok:))kaydirigubbakcemile3
oglusumun koskaca pipisini gormediler bende kızım diye seviyrdum dr inanmadıgımı gorunce resmini cekti elime verdi :)))

canım ben daha once dıs gebelik nedeniyle acık ameliyat oldum ama yumurtalıklarımdaydı 2 aylıktı
rahimde kesilme olmadıgı için normal dogum sansın var demişti beni ameliyat eden doktorum simdi devam edicegim doktor bu yuzden sezeryan oneriyorum dedi ((

Canım hayırlı olsun oğluşun, oğlan analarına seni de kattık bak. opuyorumnanaktan
Hem de tombik tombikmiş oğluşun, maşallah
Yalnız devletteki dr.un anlayamaması gerçekten çok ilginç.
Şimdi bişey sorcam ama... erkek ismi düşünmeye başladın mı ben daha bulamadım da :kedi:

kıss naloşşşşş süperr bi değişim oldu bu yaaa sen aylarca kız diye sev oğlan çıksın aman yarebbimm kısllarrrr oğlalara dikkat edin bu bi uyarı olabilirrr kaydirigubbakcemile3

iyiki öğrendim naloşumm ya doğduğunda oğlan çıksaydıı ortaya aman yarebbimmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
selam kizlar nasilsiniz???
nalosummmmm cok tebrik ederim canim oglusun oluyor demek... insallah birdahaki seferede bir kizkardesi olur..canim bu arada sezeryan oluyorum hakkim bitiyor falan diye dusunme... burda bir arkadas ilkini sezeryan yapti ikincisi normal dogum oldu seninde oyle olabilir birdahaki sefere sartlar uygun olursa )

kıss naloşşşşş süperr bi değişim oldu bu yaaa sen aylarca kız diye sev oğlan çıksın aman yarebbimm kısllarrrr oğlalara dikkat edin bu bi uyarı olabilirrr kaydirigubbakcemile3

ilk baslardalistede erkek bebekler yok denecek kadar azdi sonra birden atak yapti......kaydirigubbakcemile3

kalemiti hayırlısı olsun cnmm allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin süpriz yapmış seninki son ayda :)) ben her dr gidişte acaba değişecekmi diye hala tedirginim aslında hehehe oğluşuma erkek kardeş gelirse hiç üzülmem yani kaydirigubbakcemile3

kız ismi arıstırdımm hepppp :)))))))
kocişin sevincini gormeliydiniz caktırmadan baya seviniyordu farkettim bence kızımız olsaydı daha cok severdi
mirac dusunmustum erkek olursa ama bilmiyrm
kilosu iyi degilmi _?

ayy ayıp oldu hep oglusuma kızım kızım diye sevdik kaydirigubbakcemile3
iyikide dogumda ogrenmedim ya valla dedigin gibi

teşekkur ederim mehayımm hayırlısı boyleymiş demek opuyorumnanaktan
ikincinde normal dogummu yaptı hımmm normal olsa cok iyi olurdu korkularım vardı ama Allah yardım ederim olur inşallah bir sekilde diyordum (((

aminnn canım benim hepimiz inşallah saglıkla kucagımıza alırız inşallah Şeniz

kızlar bide bu gittigim ozel hastanede sezeryan fiyatınıda ogrendim
226 tl sezeryan
120 yt normal

bugün günün bomba haberiii naloşumunnnnnnnnn paşası geliyooo sağlıkla gelir inş.

niye öle ucuz kıs bu hastane sakata gelmeyesin sonra

bugün günün bomba haberiii naloşumunnnnnnnnn paşası geliyooo sağlıkla gelir inş.

niye öle ucuz kıs bu hastane sakata gelmeyesin sonra

valla bilmyrm ki tatlımm cok iyi demi fiatlar tek kişilik veya iki kişilik odaları
hastanenin sitesi var linkini versem buraya bir sorun olurmu baska site Linki verince
daha yeni acılan bir hastane temizde acaba tanıtım amaclı mı_?

bencede deminden beri giremiyodum naloşumm ama açtı şimdi

belkide öledir canım aman ii araştırr sakat bi durum olmasınn

Son düzenleme:
ayy yerimm ben o oğluşun pipisiniii kıyamam yazık zavallım nede tekme atmıştır sana beni kız diye sevme diye ama sen dinlemedinn meleğini

nalan tatlım oğluşunmu olacak hahh neredeyse süpriz bebk olacakmışsın iyiki gitmişsin canım
canım bebişlerimizin kilosu aynı bu arada benimde 32+3 2085 g.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…