2009 Ekim Anneleri

nalan tatlım oğluşunmu olacak hahh neredeyse süpriz bebk olacakmışsın iyiki gitmişsin canım
canım bebişlerimizin kilosu aynı bu arada benimde 32+3 2085 g.

evet canım ya oglusumuz geliyor supriz bebek olmasına az kalmıstı kaydirigubbakcemile3 alısamadım ama :)))))
masallah kiloları cok guzel 1700 felan olmusuzdur die dusunmustum ben
Saglıklada gelirler inşallahh

kıs nalannn çok uygun fiyatı..çok mu yeni hastane,yenidoğan yoğun bakımı filan warmı.. bi de ilk kez foto galeride gerçek resim kullanılmadıını gördüm he:)) 3d modelleri koymuşlar:))

nalancım inş. canım tontiş tontiş sağlıkla gelsinler dünyaya
hastanenin fiyatları çok uygunmuş bu arada süper

inş. biraz tontiş olcaklar galiba kilolarına bakılırsa :))
fiyatlar gercekten iyi.. sanırım yeni tanıtım amaclı fiyatlar sunuyorlar
Arkadasım istde oturuyor eşinin ailesi kendi ailesi burada bu hastaneye geldi 2 ay oncesinden burada dogum yaptı fiyatlar gercekten iyi memnunda kalmış hasteneden

burda ssk lılardan çoğu özel hastane katkı payı almıyo benim doğum yapacağım yer ücretsiz mesela.

nalan valla hastane güzel gözüküyor ben beğendim doktorun nasıldı memnun kaldıysan problem yok hastane kadar doktorda önemli canım

hastanne valla süper naloşumm doktorumuz nasıl içine sindimi oda iyiyse yok bi problemmm

gizemim bizim hastanemizde yenidoğan yoğunbakım ünitesi varmı ya sen hiç araştırdın mı ben sormayı unuttum onu

kıs nalannn çok uygun fiyatı..çok mu yeni hastane,yenidoğan yoğun bakımı filan warmı.. bi de ilk kez foto galeride gerçek resim kullanılmadıını gördüm he:)) 3d modelleri koymuşlar:))

yeni sanırsam askım eşim tanıtım olsun diye fiyatları uygun dedi sitesinden bakıyorum ne zaman acılmıs yazmamıslar ama
yeni dogan unitesi varmış zuzumm
arkadaslara haber veriyorm yeni cinsiyetimizi :))))
Ünitenin Teknik Kapasitesi:

• Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi fiziksel olarak hastalarını en iyi hizmeti vermek için havalandırma, ses - ışık düzeni ve sterilizazyon bakımından uygun bir şekilde düzenlenmiştir.

• 2 adet vantilatör

• 4 adet açık yatak

• 2 adet transport küvözü

• 5 adet fototerapi cihazı

• 6 adet küvöz

• 5 adet hastaların tüm yaşamsal fonksiyonlarının izlenebildiği monitör

• Her yatak başında O 2 (oksijen), kuru hava ve aspirasyon sistemi ile her türlü yenidoğan hastalıklarına yönelik hizmet veren bir ünite.

Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesinde Yapılabilen İşlemler ve Tedaviler:

• Perkütan Kateter uygulamaları

• Umbilikan arteryel ve venöz kateter uygulamaları

• Total parenteral nutrisyon uygulamaları

• Hasta başı röntgen çekimi

• Premature bakımı ve sorunları

• Mekanik Ventilasyon

• Yenidoğanın Solunum Sıkıntısı (RDS) ve Sürfaktan Uygulaması

• Yeni doğan Sepsisi

• Kan Değişimi

• Yeni doğan Sarılığı- Fototerapi

• Yeni doğan Konvülsiyonları

doktorumuzdan memnun kaldım kızlar zaten arkadasların tavsiyesi uzerine bu doktoru tercih ettim
hastanenin sahiplerinden birisi benim doktorum akın karaca inş. iyi olur yaa :Saruboceq:
sadece normal dogum yok demesi dusunduruyor beni..rahme kesi atmamıslar daha onceki ameliyatımda neden normal yapamıyrm bunu sordum genede riskli dedi ((

naloşum kıss sağlıkla doğsunda sende sezeryanla doğur nolcek takma kafana bunu bakk son dakka kız beklerken oğlan gelcekti asıl o zaman kafan bozulcaktı doğumhanede değiştilermi oğlumu diye kaydirigubbakcemile3

dogru soyluyorsun gizoşumm
ama ne bilim :))) taktım sezeryan olucagıma asıl bombam oglusum
ne die basından beri gitmemişiz bu hastaneye devlette rezil olduk o kadar sıra ilgisizlik ((((

evet baharcım cinsiyeti degişti bebişimin :))))

ıREMCıMM çiğdem hanımı bende kime sorsam gayet olumlu yanıtlar alıyom hayırlısıyla doğuralım yaa ben artık iice sıkılmaya başladım öle keyifsiz öle mutsuz bi hamilelik geçiriyorum ki oğluşlum gelsin ondan başka bişi düşünmeyeyyimm istiyorum valla

NALOŞUMM valla günün olayı olarak anlatcam gece kocişe amma gülcek vay kekolar dicekk oğlanı nasıl kız yaparlar hadi kızı oğlan yapıyolarda gövbek kordonunu görüpte ama ya oğlanı kız nasıl yaptılar hala çözemedim olayı :))

selam kızlar şimdi hastaneden geldim.kızım iyiymiş 1860 gr olmuş.raporumu aldım şimdi işyerindeyim raporu vermek için geldim.bir kaç saat durucam yarından itibaren yokum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…