2009 Ekim Anneleri

gizoşumm valla bende sok oldum oyle saskın saskın bakınca doktora ne erkekmii tekrar pipisine geldi iyice baktırdı yani resmen ordaydı :))))) sonra resmini cekti verdii opuyorumnanaktan gidip arada bakıyrm valla ekleye bilsem :kedi: resimlerini

Son düzenleme:
nalancım bebişin sana son dakka sürprizi yapmışsen kız ismide bulmuşundur ama şimdi erkek ismi araştırmaya başlıcan kolay gelsin sanadelikafadulden

devlet hastanesinde pek bilgi vermiyorlar ozelde ben sormadan hemen herseyi saydılar
hemde fiyat farkı cok yok arada (((

kızlar ben biraz dinlenicem cok yoruldum sandalye basında opyurz kocaman sizler oglusumla :))))))))))))))))))

kalemiticim sen 8 ay kız annesi olucam de sonra erkek çıksın ......sağlıklı olsunda....ama doğumhaneden sonra görseydin oğluşu şoka girerdin....hayırlı olsun...

görüşürüz naloşum bende biraz uzanayım sabahtan beri netin başında arada kalktım iş yaptım ama hiç uyumadımm

KIlzar bir çoğumuz odaları hazırladık heralde bende erken olduğunu düşünüyorum ama eşim sayesinde sipariş verdik oda da boyandı park beşiği geldi arabası puseti falan ama kokuyo hergün havalandırıyorum

şkerr devamlı açık kalsın kapıları bide odanınn pencereleri biraz toz oluyo ama anca çıkıyo kokuu

toz olsun koku gerçkten var dolap gelmedide park yatak bebek arbası puset boya vs şeylerr uff kötü ama ya başka neyse çıkar bu
büyük bir temizlik yapılcak inşallah geçer ben deim erken aldık ama koku çıkması için bi yandan iyi heralde

ii tabi canımm benimki 20 günde anca çıktııı takımın ölekii en son tüm evi kapatıp gittiğimizde hala bile kokuyodu geldiğimizde kapıyı bi açtık hala kokuyo anlatabildimmi şeker

enis ismi nasıl gizosumm oyy isim bulamıyorum yaa
ygmurcm hergun havalandır inş. gecer kokusu

inş.kalemiticim bu hafta sonu evdende gidicem bakalım ne olcak

bu arada enis koyma canım düşünme bile ama enes olabilir büyüyünce lakap takmasınlar anlayın siz onu
bende Bora koyucam boru derler diyorum ama olsun :)

enis dost arkadas demekmiş enes seceresi belli arap atı demekmiş gerci tek siteye baktmm
soylee içime sinen bir iisim olsn istyrmm

kıslar yarın kaşıntım için doktora gidicem kan vericem karaciğer testi yapcak galiba umarım bi şey çıkmaz offf fenalık geldi artık bu hastanelerden :umursamaz:

kıslar bide benim oğluşum çok hareketli değil tekme atmıyor böyle oynadığını hissediyorum sadece normal mi sizce

karaciğer bozukluğu nedeni ile bebeğimi erken bilem alabilirlermiş offf takarım sonucu alana kadar artıkk deyin hele bana bi şeyler :gitme:

yasmin nann tekme olması önemli değil, önemli olan hareket etmesi cicim...
hatırlasana bi ara bu konuya bende taktıydım ama herkes hareket olmasının yeterli oldunu sölemişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…