kıslar yarın kaşıntım için doktora gidicem kan vericem karaciğer testi yapcak galiba umarım bi şey çıkmaz offf fenalık geldi artık bu hastanelerden :umursamaz:
kıslar bide benim oğluşum çok hareketli değil tekme atmıyor böyle oynadığını hissediyorum sadece normal mi sizce
karaciğer bozukluğu nedeni ile bebeğimi erken bilem alabilirlermiş offf takarım sonucu alana kadar artıkk deyin hele bana bi şeyler :gitme:
yasmin nann tekme olması önemli değil, önemli olan hareket etmesi cicim...
hatırlasana bi ara bu konuya bende taktıydım ama herkes hareket olmasının yeterli oldunu sölemişti...
canım normal sanırsam yerleri daralıyor bende de cok oyle cok az tekme attıgı oluyor
genel ayaklarını ellerini ittiriyor bi taraflarını dayıyor cıkıntı yapıyor
inş. temiz cıkar canım sonucların benim bugun temiz cıktı eşim aldı sonucları receteyide ona vermiş umarım kasıntılar içinde ilac yazmıstır cok kotu bu kasıntılarrbenneyaptımki
bende boyle minik minik sigiller var ayaklarımda el parmak aralarımda senin karnında da varmı _? sigiller kasıntılar
inşallah temiz cıkar canım ya
yasemincim geçmiş olsun nerden çıktı şimdi bu karaciğer bozukluğu?
sağolun kıslar uyuzlular gibi kaşınıyom doktorumu aradım yarın polikliğe gel dedi araştırmamız lazım dedi aç gel dedi inş. ciddi bi şey yoktur kalemitim ayaklarımın her yerinde pıtır pıtır gece ayağımın altını bi kaşıntı alıyor soğuk suya sokmadan rahatlamıyor ellerimde aynı kaşıyıncada acıyor el bileklerimede sardı pıtırcıklar kaşınmayan tek yerim kutummm mafoldumben
karaciğer bozukluğu nedeni ile bebeğimi erken bilem alabilirlermiş offf takarım sonucu alana kadar artıkk deyin hele bana bi şeyler :gitme:
kızlar bende oğluşuma ikinci isim arıyorum ilk isim yağız.varmı aklında şöyle güzel yağıza uygun bi isim.
kızlar benim kızım günde 2-3 kez hıçkırıyo, şuanda bile hıçkırıyo bugün bu üçüncü...
sizdede bu kadar çok oluyomu? bu kadar çok olmasının bi sakıncası varmıdır acaba bilgisi olan var mı?
kızlar bende oğluşuma ikinci isim arıyorum ilk isim yağız.varmı aklında şöyle güzel yağıza uygun bi isim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?