2009 Ekim Anneleri

kıslar yarın kaşıntım için doktora gidicem kan vericem karaciğer testi yapcak galiba umarım bi şey çıkmaz offf fenalık geldi artık bu hastanelerden :umursamaz:

kıslar bide benim oğluşum çok hareketli değil tekme atmıyor böyle oynadığını hissediyorum sadece normal mi sizce

canım normal sanırsam yerleri daralıyor bende de cok oyle cok az tekme attıgı oluyor
genel ayaklarını ellerini ittiriyor bi taraflarını dayıyor cıkıntı yapıyor
inş. temiz cıkar canım sonucların benim bugun temiz cıktı eşim aldı sonucları receteyide ona vermiş umarım kasıntılar içinde ilac yazmıstır cok kotu bu kasıntılarrbenneyaptımki

kızlar bende oğluşuma ikinci isim arıyorum ilk isim yağız.varmı aklında şöyle güzel yağıza uygun bi isim.

karaciğer bozukluğu nedeni ile bebeğimi erken bilem alabilirlermiş offf takarım sonucu alana kadar artıkk deyin hele bana bi şeyler :gitme:

bende boyle minik minik sigiller var ayaklarımda el parmak aralarımda senin karnında da varmı _? sigiller kasıntılar
inşallah temiz cıkar canım ya

yasmin nann tekme olması önemli değil, önemli olan hareket etmesi cicim...
hatırlasana bi ara bu konuya bende taktıydım ama herkes hareket olmasının yeterli oldunu sölemişti...

bende boyle minik minik sigiller var ayaklarımda el parmak aralarımda senin karnında da varmı _? sigiller kasıntılar
inşallah temiz cıkar canım ya

sağolun kıslar uyuzlular gibi kaşınıyom doktorumu aradım yarın polikliğe gel dedi araştırmamız lazım dedi aç gel dedi inş. ciddi bi şey yoktur kalemitim ayaklarımın her yerinde pıtır pıtır gece ayağımın altını bi kaşıntı alıyor soğuk suya sokmadan rahatlamıyor ellerimde aynı kaşıyıncada acıyor el bileklerimede sardı pıtırcıklar kaşınmayan tek yerim kutummm mafoldumben

yasemincim geçmiş olsun nerden çıktı şimdi bu karaciğer bozukluğu?

valla 2 haftadır kaşıntılarım var ilaç verdi bana mısın demedi azcık hafifletti ama başka yerlerime sardı bu sefer kaşıntııdan da geçtim bebğime zararı olmasın bebeği erken bile alabilirlermiş çok korkuyorum inş. testler tesmiz çıkarr :1no2:

yasemincim tekrardan geçmiş olsun ben de hamile kalmadan önce çok kaşıntım olurdu bi kaç kere cildiyeciye gitmiştim ama sonuç alamamıştım. kaşımaktan yara yapıyodum artık.. hamile kalmadan 1 ay evvel falan geçti. biraz stresten olabileceğini birazda kuruluktan olabileceğini düşünüyorum ama sen gene de bütün tetkikleri yaptır. ama gönlünü ferah tut allahın izniyle temiz çıkar herşey

kızlar o ayaktaki kaşıntılar bednede var gece kalkıyom kaşımak için ve yırtana kadar kaşıyom ve karnım oçk kaşınıyo ama doktor normal demişti geriliyo die karnım acaba bişi var diemi kaşıntının nedenleri ayagımda egzama vardı ilaç alıyodum hamiş kalınca kestim

kızlar benim kızım günde 2-3 kez hıçkırıyo, şuanda bile hıçkırıyo bugün bu üçüncü...
sizdede bu kadar çok oluyomu? bu kadar çok olmasının bi sakıncası varmıdır acaba bilgisi olan var mı?

Yasemin doktorun sana en kötü ihtimali söylemiş ... o safhaya gelene kadar bir sürü tetkik uygulanır. Sen yinede negatif şeyler düşünüp te çağırma. Pozitif düşünmelisin. Ayrıca en kötü ihtimal bile olsa 35. haftadan sonra bebkler sorunsuz yaşayabiliyorlar. ki sen 34. haftadasın.
Hiç sıkma canını...
Dilerim Allahtan bebeğini tosuncuk olana kadar içinde büyütürsün
öpüyorum çok

Canım benimkini saymadım ama 3 ten fazla olduuğundan eminim. Ama aklıma kötü birşey getirmedim hiç. Umarım hıçkırması kötü değildir. Bilgisi olan varmı sahiden :uhm:

hepinise iyi akşamlar arkideşler a.s.
yasemincim geçmiş olsun canım... kızlar kaşıntı kan dolaşımıyla ilgili de olabilir hamişlikle ilgili yani...
ama içini ferah tutmak için tabii gereken tahlilleri yap cicim...

elalım benimki de hıçkırıyor çok... belkim ciğerleri gelişiyordur bi yerde okumuştum hıçkırması iyi diye :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…