2009 Ekim Anneleri

ben hiç hıçkırdığını hissetmedim :S

aybikim üzülme her bebik hıçkırcak diye bişey yokki, benim kızım bana çekmiş anası gibi hık hıkk hıçkırıp duruyokaydirigubbakcemile3

Canım benimkini saymadım ama 3 ten fazla olduuğundan eminim. Ama aklıma kötü birşey getirmedim hiç. Umarım hıçkırması kötü değildir. Bilgisi olan varmı sahiden :uhm:

ayy seninkide hee iyi bariiyerimseniben

elalım benimki de hıçkırıyor çok... belkim ciğerleri gelişiyordur bi yerde okumuştum hıçkırması iyi diye :asigim:

inşallah dediğin gibidir cnmopuyorumnanaktan

ya hıçkırık dediginiz böyle hızlı hızlı aniden hareket etmesimi saniye bir 3-4kere oynuyo karnım benimde aynı anda duruyo sonraaaa

ya hıçkırık dediginiz böyle hızlı hızlı aniden hareket etmesimi saniye bir 3-4kere oynuyo karnım benimde aynı anda duruyo sonraaaa

musyascım belli aralıklarla aynı pıt pıtları yakalıyorsan onlar hıçkırık canım...
ama öyle 3-4 kere değil baya bi fazla oluyor

selam kızlar biz geldik
kaçgündür bebişimjn alışverişleri için kosturduk durduk bugunde yıksyıp ütüledim
ayyy cok sabırsızlandım kıyafetlerle ugrasırken gelsin istedim bi an önce :ecrin_bebek:

evet cnm böle 20-30 kez oluyo benimki arka arkaya düzenli bi şekilde...
aynı zamanda göbişdede hareket oluyo pıt pıt havaya kalkıyoyerimseniben

evet cnm böle 20-30 kez oluyo benimki arka arkaya düzenli bi şekilde...
aynı zamanda göbişdede hareket oluyo pıt pıt havaya kalkıyoyerimseniben

ehe evet ozaman melegim hıçkırıyo bunu çok yapıyo çünkü karnım kalkıp i,niyo hızlı hızlı sonra duruyo günde 2kere 3kere oluyo bu rahatça bende eşime diyom kızım heycan yaptı babası bianda diyom bilmiyodummmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hayırlısı olsun, sağlıkla giysin canım...
anam hemencecik gelmesinler kıss büyüsünler daha delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…