2009 Ekim Anneleri

hoşbulduuuk:)))) benimki 3den 4 den fazla hıçkırıyor yaaa...zaten son zamanlarda sürekli hareket halinde maasallah..bi de bu hafatalardan sonra daha az hareket eder demizlerdi ama ne bilim cok hareketli...

opuyorumnanaktan

iyi akşamlarrrr fıstıklar ne güzel herkes burada....
bugünüm sancıyla geçti kızlar acaip bişey bu sancı girince hareket bile edemiyorum çok canım yanıyorrrrr((

hoşgeldin lalcimmmm
canım geçmiş olsun... ya bu sancı iki türlü oluyor bende...
bi alttan böyle bıçak saplanıyomuş gibi oluyor bi de karnımın alt kısmında oluyor fisfisfis

geçmiş olsun cnm benim doktorunu aradınmı normal agrımı nasıl agrı bu nerende dikkat et kuşumopuyorumnanaktan

bitanem saollopuyorumnanaktan geçen hafta sordum normal böyle sancılar artık dedide....çok zorluyor beni bu sancılar...sanki doğuracakmış gibi hissediyorummmm:çok üzgünüm:

bitanem saollopuyorumnanaktan geçen hafta sordum normal böyle sancılar artık dedide....çok zorluyor beni bu sancılar...sanki doğuracakmış gibi hissediyorummmm:çok üzgünüm:

benimde 3gündür ayak kasılmaları bel kasılmaları vardı doktoru aradım süt içmniyosan günde iki bardak daha da artıcak kasılman ben sana demiştim dedi haklı adam içmeyi unutuyom günde iki bardak opuyorumnanaktan yaaaaa

iyi akşamlarrrr fıstıklar ne güzel herkes burada....
bugünüm sancıyla geçti kızlar acaip bişey bu sancı girince hareket bile edemiyorum çok canım yanıyorrrrr((

lalimm bitanem çok geçmiş olsun:teselli: nasıl sancı oldu cnm anlatsana biraz CADIARZU

hoşgeldin cnm nasıl bi sancı ki acaba yanıltıcı falan mı gecio mu dinlenınce falan
canım doğum sancısı gibi 2 dak.filan sürüyor sonra geçiyor ama o 2 dak.ölümm banaaa:bbo:
hoşgeldin lalcimmmm
canım geçmiş olsun... ya bu sancı iki türlü oluyor bende...
bi alttan böyle bıçak saplanıyomuş gibi oluyor bi de karnımın alt kısmında oluyor fisfisfis

canım benim sağ veya sol tarafımdan giriyor ama anlatammam yaa...o kadar acı veriyorki....:çok üzgünüm:zaten sancı girdiği an kımıldıyamıyorummmm....hareket edince daha çok sancı oluyorrr:çok üzgünüm:normalde günde 2 kezz oluyordu ama bugün çok fazla olduuuuu:çok üzgünüm:

geçmiş olsun canımcım opuyorumnanaktan

kıslar şu son zamanlar içelim sütlerimizi yarasın kuzularımıza

canım süt içiyorum zaten kasılma değil benimki resmen sancı doğum sancısı gibiiiii...kızımdan tecrübeli olduğum için ayırabiliyorum kasılmam yok şükürler olsunnn ama bu sancı kasılmadan daha kötüüü:çok üzgünüm:
lalimm bitanem çok geçmiş olsun:teselli: nasıl sancı oldu cnm anlatsana biraz CADIARZU

saol elamm...canım bebiş geliyormuş gibi ....resmen doğum sancısı....:çok üzgünüm:

aman deyimmm dikkat et canım yaa dinlenmeye çalış :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…