- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
hayırlısı olsun, sağlıkla giysin canım...
anam hemencecik gelmesinler kıss büyüsünler daha delikafadulden
ehe evet ozaman melegim hıçkırıyo bunu çok yapıyo çünkü karnım kalkıp i,niyo hızlı hızlı sonra duruyo günde 2kere 3kere oluyo bu rahatça bende eşime diyom kızım heycan yaptı babası bianda diyom bilmiyodummmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşgeldiniz cnm saglıkla mutlu günlerde giysin minigin inşallah cnmmmmopuyorumnanaktan
musyas biliyodur tabii annesi kızın...
yerim onu ben Şeniz
yagız talha anlamı çok hoş talhanın
yagız taylan
yagız kutay
yagız göktan
yagız doruk
aklıma gelenler bunlar
iyi akşamlarrrr fıstıklar ne güzel herkes burada....
bugünüm sancıyla geçti kızlar acaip bişey bu sancı girince hareket bile edemiyorum çok canım yanıyorrrrr((
bugünüm sancıyla geçti kızlar acaip bişey bu sancı girince hareket bile edemiyorum çok canım yanıyorrrrr((
geçmiş olsun cnm benim doktorunu aradınmı normal agrımı nasıl agrı bu nerende dikkat et kuşumopuyorumnanaktan
bitanem saollopuyorumnanaktan geçen hafta sordum normal böyle sancılar artık dedide....çok zorluyor beni bu sancılar...sanki doğuracakmış gibi hissediyorummmm:çok üzgünüm:
canım doğum sancısı gibi 2 dak.filan sürüyor sonra geçiyor ama o 2 dak.ölümm banaaa:bbo:hoşgeldin cnm nasıl bi sancı ki acaba yanıltıcı falan mı gecio mu dinlenınce falan
hoşgeldin lalcimmmm
canım geçmiş olsun... ya bu sancı iki türlü oluyor bende...
bi alttan böyle bıçak saplanıyomuş gibi oluyor bi de karnımın alt kısmında oluyor fisfisfis
benimde 3gündür ayak kasılmaları bel kasılmaları vardı doktoru aradım süt içmniyosan günde iki bardak daha da artıcak kasılman ben sana demiştim dedi haklı adam içmeyi unutuyom günde iki bardak opuyorumnanaktan yaaaaa
canım süt içiyorum zaten kasılma değil benimki resmen sancı doğum sancısı gibiiiii...kızımdan tecrübeli olduğum için ayırabiliyorum kasılmam yok şükürler olsunnn ama bu sancı kasılmadan daha kötüüü:çok üzgünüm:benimde 3gündür ayak kasılmaları bel kasılmaları vardı doktoru aradım süt içmniyosan günde iki bardak daha da artıcak kasılman ben sana demiştim dedi haklı adam içmeyi unutuyom günde iki bardak opuyorumnanaktan yaaaaa
lalimm bitanem çok geçmiş olsun:teselli: nasıl sancı oldu cnm anlatsana biraz CADIARZU
canım doğum sancısı gibi 2 dak.filan sürüyor sonra geçiyor ama o 2 dak.ölümm banaaa:bbo:
canım benim sağ veya sol tarafımdan giriyor ama anlatammam yaa...o kadar acı veriyorki....:çok üzgünüm:zaten sancı girdiği an kımıldıyamıyorummmm....hareket edince daha çok sancı oluyorrr:çok üzgünüm:normalde günde 2 kezz oluyordu ama bugün çok fazla olduuuuu:çok üzgünüm:
canım doğum sancısı gibi 2 dak.filan sürüyor sonra geçiyor ama o 2 dak.ölümm banaaa:bbo:
bende olmuo daha ama düzenli degilse ve dinlenince falan geciosa korkma rahim kasları doguma hazırlık yapıo demişti dr um saate baq düzenli aralıklarla gelip 10dk da birin altına düşüncede gel dedi bi de yanıltıcı kasılma ise küvete ılık su doldurup içine yat rahatlatır diodu henüz yasamadım bilmiorum ama dene istersenopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?