2009 Ekim Anneleri

Ssouthernssun canım saollll...dr.um benide uyardı ve bu haftalarda normal demişti geçen hafta bu sancılar için ....doğuma kadarda olur demiştii...düzenli değil canım ama heran sancı olacak die tetikteyimmm..((

kızlar herkese iyi geceler çıkııyorumm gerçekten bugün hiç iyi değilim..öptüm sizi...dikkat edin kendinize ve bebişinize...

ahh cnm yaaa doğum sancısı nedir bilmiyorum ama bol bol dinlenmeye çalış, uzun sürersede doktoru arama şansın varsa arayıp sor cnm:teselli:

ahh cnm yaaa doğum sancısı nedir bilmiyorum ama bol bol dinlenmeye çalış, uzun sürersede doktoru arama şansın varsa arayıp sor cnm:teselli:

canım saol çok öptüm seniiiopuyorumnanaktanbir sorun olursa hast.gidicem zatenn..eşim tetikte bekliooo:asigim:dr.saolsun telini vermişti bi sorun olursa ararsın diyee

kızlar baqıorum bi çogunuz isimlere karar vermiş biz hala kızıma kesin bi isim bulamadık ama eşimle ortak begendigimiz tek isim ihya nasıl sizce:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…