2009 Ekim Anneleri

lalcimm bide bana sor doktorumuz seminere gidince bu ay gecikti randevu bende acayip özledim belki artık 15te bir gel der bende devamlı oğlumu görürümm canım oğlumm 1 kiloydu bakalım yarın ne kadar olmuş olacak

arzucum günaydınn

lalcim iyi olmana sevindim canım...
gizoşcum hadi hayırlısı Dora'yı gör de güzel haberler getir bize...
opuyorumnanaktan

yaa kıslarr mart anneleri çok hoş bişi yapmışş çekiliş hazırlayıpp birbirine çıkanlara hediye yollayacaklar bizde öle bişi yapsak ya çok hoş bişi benim çok hoşuma gitti hem birbirimizi anmış oluruzzz hemde dostluklarımızz sanallıktan öte olurr ne dersiniz

gizemcim iki kiloyu geçmiştir şimdi dora....ve bence 15 günde yada haftada bir gelmeni isteyebilirrrryerimseniben
bluecum günaydınn...opuyorumnanaktanşükürler olsun bugün iyiyimmm.....sanırım oğluşum gelmek için hazırlık yapıyorrrrrr:asigim:

nasıl organize olcaz ama du bakalım belki bir organize eden olurr lalcimm haftada birde gelmemi isteyebilir mi ayy ne güzel :))

benim yaptıkları acayip hoşuma gitti çok hoş dostluklar kurduk burda çünkü herşeyimizi paylaşıyoruzz daha yakında olabiliriz galiba toplansın kızlar bi bakalımm

günaydın iremcimm ayy çok güzel olurr canım bende biliyorum fakat işte organize olmak önemli herkes gelsin bakalımm bi konuşalımm

günaydın kızlarr...lalimm seni gördüm rüyamda bu gece..doğum yapıomuşsun hbr geldi bisde gulicanla beklioruz biyerin kapısında..kıs hamişş hamişş az dikmedin bizi kapıda :)))) akşama kadar ses çıkıo senden sonra hbr yolluyoruz meğer açılma rahat olsun diye we sancları az hisset diye bi hawuz gibi biyere göndermiş doktorun seni ama sıcak su..oranın kapısında bekliyoruz filan.hayırdır iişallah...ama hepimiz galiba son zamanalrdaydık ööle erken filan diildi bebişim korkma yanim:))

ayyh hayırdır inşallah. Zuzum 35. haftaya geldik artık doğurcazmı ne delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…