ayyh hayırdır inşallah. Zuzum 35. haftaya geldik artık doğurcazmı ne delikafadulden
ay bilmemki kuzu..çok ilginçti..36yı da doldursunlar da gelirlersede sefa getirirler soora..ya ama ben garip garip ruh hallerine girmeye başlıyorum onu da söliyim..az kaldı..mesela bi düşünsenize 37 de doğum yaptığınızı..sadece 2-3 haftasonra ewde artık 3 kişiolucağınızı..ay ne bilimm bi garipmiyim neyim:))) ben işin sonrasını hiç düşünmemiştim hamileliğe kadar çalışmıştım ordan sorsunlar:)))))
gunaydın minnoslar sositososito
zuzucum o asamadan bende tırsıorum biras.cevremde duydugum bu gunlerinin kıymetini bil oluo hep delikafadulden
ablamdan da gordugum perisan bi goruntu ama her bebek bir deildir.bizim minikelr terazi bebegi olacaklar ya onların ozellikleri :
Terazi
İyi kalpli ve adildir. Kararsızdır, yanlış karar vermekten korkar. Huzur ve sessizlik ister. Çok sevimli olması, genelde şımartılmasını sağlar. Şımarık olduğu içinde okulda ve arkadaşlarının yanında denge kurmakta zorlanabilir. Zeki ve mantıklıdır. Tartışmayı sever. Temiz ve düzenlidir. Sanat yeteneği vardır
günaydın kızlarr...lalimm seni gördüm rüyamda bu gece..doğum yapıomuşsun hbr geldi bisde gulicanla beklioruz biyerin kapısında..kıs hamişş hamişş az dikmedin bizi kapıda :)))) akşama kadar ses çıkıo senden sonra hbr yolluyoruz meğer açılma rahat olsun diye we sancları az hisset diye bi hawuz gibi biyere göndermiş doktorun seni ama sıcak su..oranın kapısında bekliyoruz filan.hayırdır iişallah...ama hepimiz galiba son zamanalrdaydık ööle erken filan diildi bebişim korkma yanim:))
ay bilmemki kuzu..çok ilginçti..36yı da doldursunlar da gelirlersede sefa getirirler soora..ya ama ben garip garip ruh hallerine girmeye başlıyorum onu da söliyim..az kaldı..mesela bi düşünsenize 37 de doğum yaptığınızı..sadece 2-3 haftasonra ewde artık 3 kişiolucağınızı..ay ne bilimm bi garipmiyim neyim:))) ben işin sonrasını hiç düşünmemiştim hamileliğe kadar çalışmıştım ordan sorsunlar:)))))
wrose accık annat kuzuu nası bişiy ewe geldikten soorasıı
Gizem kıss bak geçen gün benim oğlan süpriz yapıp kız gelirmiş dedin dedin, sonunda Nalanın bebişine vurdu piyango kaydirigubbakcemile3
gunaydın minnoslar sositososito
zuzucum o asamadan bende tırsıorum biras.cevremde duydugum bu gunlerinin kıymetini bil oluo hep delikafadulden
ablamdan da gordugum perisan bi goruntu ama her bebek bir deildir.bizim minikelr terazi bebegi olacaklar ya onların ozellikleri :
Terazi
İyi kalpli ve adildir. Kararsızdır, yanlış karar vermekten korkar. Huzur ve sessizlik ister. Çok sevimli olması, genelde şımartılmasını sağlar. Şımarık olduğu içinde okulda ve arkadaşlarının yanında denge kurmakta zorlanabilir. Zeki ve mantıklıdır. Tartışmayı sever. Temiz ve düzenlidir. Sanat yeteneği vardır
zuzum eve geldikten sonrası daha bi güzel oluyoo miss gibi meleklerimiz kucağımızda ben bakmaya doyamıyorum her gördüğümde allahıma şükrediyorsun oy oy oy heyecan yaptım gelsinler kuzularr delikafadulden, bide ben hep ağlardım sevincimden :kedi:
canım benim günaydın.......opuyorumnanaktan
bitanem dün inanki bir ara gerçekten oğluşum gelio heralde dedimmmm..:bbo:
rüyalarına kadarda girmişim bilemicem artıkkkkyerimseniben
canım allah rüyanı hayırlara saysın ve bebişlerimizzz gününde gelsinnnn:Saruboceq:
he kitapların war oğluş da onu beklerdi sırnaşık şeyAyy ben hiç ööle düşünmemiştim yaa. 2-3 hafta çok erken. Hem benim odam hazır diil, ben hazır diilim, ne biliyim daha yeni izne ayrıldım, okunacak kitaplarım var
günaydın cnm.nalanın bebeği erkekmiş onu dio kızlarkaydirigubbakcemile3ANG€L, gizem1986+, gulican, iremmm, samyeli26, ZuZuu günaydın fıstıklarrr
ne oldu ya...anlamadım ben gülicanımmmmfisfisfisne vurdu nasıl vurdu kime vurduuuufisfisfis
kız dur lalimm beklesin sıpa erken daha:)) içime doğmuş demekki sıkıntın
he kitapların war oğluş da onu beklerdi sırnaşık şey
lal sen duymadınmı dünün bomba haberini kalemitinn yani biricik naloşumunnnnnnnn da paşası olcekk aylardır kız dye beklerken oğluşu geliyo kaydirigubbakcemile3
gülican heheeee kitaplarını beklicek söz verdi bize :))))))) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?