2009 Ekim Anneleri

ayyh hayırdır inşallah. Zuzum 35. haftaya geldik artık doğurcazmı ne delikafadulden

ay bilmemki kuzu..çok ilginçti..36yı da doldursunlar da gelirlersede sefa getirirler soora..ya ama ben garip garip ruh hallerine girmeye başlıyorum onu da söliyim..az kaldı..mesela bi düşünsenize 37 de doğum yaptığınızı..sadece 2-3 haftasonra ewde artık 3 kişiolucağınızı..ay ne bilimm bi garipmiyim neyim:))) ben işin sonrasını hiç düşünmemiştim hamileliğe kadar çalışmıştım ordan sorsunlar:)))))

wrose accık annat kuzuu nası bişiy ewe geldikten soorasıı

zuzum eve geldikten sonrası daha bi güzel oluyoo miss gibi meleklerimiz kucağımızda ben bakmaya doyamıyorum her gördüğümde allahıma şükrediyorsun oy oy oy heyecan yaptım gelsinler kuzularr delikafadulden, bide ben hep ağlardım sevincimden :kedi:

bütün kıslardan onay alalım bakalımm katılım çok olursa topik açalımm bizim baya houmuza gitti

canım benim günaydın.......opuyorumnanaktan
bitanem dün inanki bir ara gerçekten oğluşum gelio heralde dedimmmm..:bbo:
rüyalarına kadarda girmişim bilemicem artıkkkkyerimseniben
canım allah rüyanı hayırlara saysın ve bebişlerimizzz gününde gelsinnnn:Saruboceq:

Ayy ben hiç ööle düşünmemiştim yaa. 2-3 hafta çok erken. Hem benim odam hazır diil, ben hazır diilim, ne biliyim daha yeni izne ayrıldım, okunacak kitaplarım var

terazi bi arkadaşım war we pek hazetmiyorum şahsen..ama olsun benim kızım ona benzemess yükselni başka olar:))

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kız dur lalimm beklesin sıpa erken daha:)) içime doğmuş demekki sıkıntın
Ayy ben hiç ööle düşünmemiştim yaa. 2-3 hafta çok erken. Hem benim odam hazır diil, ben hazır diilim, ne biliyim daha yeni izne ayrıldım, okunacak kitaplarım var
he kitapların war oğluş da onu beklerdi sırnaşık şey

lal sen duymadınmı dünün bomba haberini kalemitinn yani biricik naloşumunnnnnnnn da paşası olcekk aylardır kız dye beklerken oğluşu geliyo kaydirigubbakcemile3

gülican heheeee kitaplarını beklicek söz verdi bize :))))))) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
evet içine doğmuş zuzumyerimseniben hazırlıklara başladı sanırım oğluşumm..:asigim:38 haftayı doldururr inşalllah bitanemm...:Saruboceq:.
angel gizem hiç şaşırmadım biliosunuz bende nerdeyse 26 haftada öğrendim...ve o zamana kadar hep kız olduğunu düşünmüştük...sonra büyük bir şok yaşadıkk...sağlıkla gelsinlerde kız erkek önemli değil....ama dr.ların tam görmedikleri halde aileleri yanıltmaları hiç hoş değil...insan kendini hazırlıo çünküüüüklava:ve sonradan hayakkırıklığı yaşıyorlar....klava:
naloşum oğluşun hayırlı olsun sağlıkla gelsinnnnn:asigim:

ne oldu ya...anlamadım ben gülicanımmmmfisfisfisne vurdu nasıl vurdu kime vurduuuufisfisfis

kaydirigubbakcemile3 Biz bebişinin cinsiyeti en son belli olan sensin sanıyoduk ama kalemitinin kız dedikleri bebeği erkek olcakmış dün öğrendi canım

kız dur lalimm beklesin sıpa erken daha:)) içime doğmuş demekki sıkıntın

he kitapların war oğluş da onu beklerdi sırnaşık şey

Sormayın hem kitaplarım bi de bi sürü filmim var. Depolamıştım izinde izlerim diye. :kedi:
35 bitcek yaa bu hafta 37 de gelmesi de çok normal. ayy heyecan bastııı

ya cnm doğumda bile bebeğinin gerçek cinsiyetini öğrenenler var.doktorlarda yanılabiliyor.düşünsene sen şimdi 9 ay erkek bekle kız olduğunu gör doğumda:)bütün hazırlıkları yapılmış falan:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…