2009 Ekim Anneleri

angelcım bu doktorları anlamak zor...banada %51 kız kıza benzio demişti dr.um...sonra doktoru değiştirdim bebişimin cinsiyetide değiştiii....erkek olduuu:roflol:
ve elimize pipisinin resmini verip gönderdi...çünkü doğal olarak biz çok şaşırdık dr.da soru işareti kalmasın diye fotoğrafladıııı bebişimin pipisiniidelikafadulden

valla angell eğer öle bi değişiklik olursa pembe giyme gibi bi şansa sahip olamaz hoş zten benim oğlumun öle aman aman mavi renkte kıyafeti yok ama pembede giyemez hep unisex renkler aldımm ama ayy kafam karıştı yaa ağlıkla gelsinlerde kıyafetler hazırlıklar önemli değil sonuçta paraya bakar öle değilmi

Günaydın kıslaropuyorumnanaktan nasıl keyiflerzemuszemus

nalanın cinsiyet değişimi benim rüyamada etkili oldu sanırım, rüyamda üçüz oğlan dooğurdum-tatlicadiarzu-

walla gizem 3 tane oğlandı esmerdi hatırlıyom net...
nasıl bakcam diye 3,5 attım, ben herşeyi tek kişilik aldım diyodum :))
nasıl emzircem nasıl yetcem diye düşünüyodum, bide süğt gelsin diye memelerime iğne yapıyodum, rüya tabirlerine bakmamak için zor tutuyom kendimi...

anam bak dicem ama şimdi olumsuz biişi yazıyosa üzülme ondan hayrayor kısmetli gelcek bebişinn diyelim öle olsun

Günaydın kıslaropuyorumnanaktan nasıl keyiflerzemuszemus

nalanın cinsiyet değişimi benim rüyamada etkili oldu sanırım, rüyamda üçüz oğlan dooğurdum-tatlicadiarzu-

gunaydın kıslarr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

elammm hehehe üçüz hee :)))) nasıl bakılır o kadar bebişe ayyy
ruyanıda 3 çok guzel haber alıcaksın diye yoralım cnmmm opuyorumnanaktan

sagolll lal cımmm valla hayırlısı ile gelsinler saglıkla da cinsiyeti onemli degil
ama şokunu daha yeni yeni atlattımm
gecmiş olsun canım senin sancıların olmus dun zamanında gelir inş. barış paşamız kuzucuklar saglıklaa gelsinler inş.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

anam bak dicem ama şimdi olumsuz biişi yazıyosa üzülme ondan hayrayor kısmetli gelcek bebişinn diyelim öle olsun

kaydirigubbakcemile5

gunaydın kıslarr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

elammm hehehe üçüz hee :)))) nasıl bakılır o kadar bebişe ayyy
ruyanıda 3 çok guzel haber alıcaksın diye yoralım cnmmm opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile5

amin canım saol....opuyorumnanaktan
oğluşun tekrardan hayırlı olsunnn sağlıkla zamanında gelsin paşannn:asigim:
canım o şok olayını bende bi kaç günde atlatmıştım birde kızım die sevdiğim için oğlum die sevmek baya zor gelmişti sonra alıştım ama....delikafadulden

aminn inş. zamanında gelsinler kuzularımız :Saruboceq:
ben yeni yeni atlatıyorm kociş coktannnnn adepte olaya :1shok:

Günaydın kıslarrr opuyorumnanaktan

Kalemiti canım hayırlı olsun oğluşun :))
Sen de kaynana olcan heheeee benim gibi sırnaşık şey

Lalcim geçmiş olsun tatlım hayırdır ne sancısı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…