lalim nasıl oldun cnm? sancın geçti mi?
günaydınnn elam bugün şükürler olsun çok iimmmmyerimseniben
Günaydın kıslaropuyorumnanaktan nasıl keyiflerzemuszemus
nalanın cinsiyet değişimi benim rüyamada etkili oldu sanırım, rüyamda üçüz oğlan dooğurdum-tatlicadiarzu-
evet içine doğmuş zuzumyerimseniben hazırlıklara başladı sanırım oğluşumm..:asigim:38 haftayı doldururr inşalllah bitanemm...:Saruboceq:.
angel gizem hiç şaşırmadım biliosunuz bende nerdeyse 26 haftada öğrendim...ve o zamana kadar hep kız olduğunu düşünmüştük...sonra büyük bir şok yaşadıkk...sağlıkla gelsinlerde kız erkek önemli değil....ama dr.ların tam görmedikleri halde aileleri yanıltmaları hiç hoş değil...insan kendini hazırlıo çünküüüüklava:ve sonradan hayakkırıklığı yaşıyorlar.... klava:
naloşum oğluşun hayırlı olsun sağlıkla gelsinnnnn:asigim:
naloşummm günaydınnnnn topiğimizin bomba annesi kaydirigubbakcemile3
anam bak dicem ama şimdi olumsuz biişi yazıyosa üzülme ondan hayrayor kısmetli gelcek bebişinn diyelim öle olsun
gunaydın kıslarr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
elammm hehehe üçüz hee :)))) nasıl bakılır o kadar bebişe ayyy
ruyanıda 3 çok guzel haber alıcaksın diye yoralım cnmmm opuyorumnanaktan
sagolll lal cımmm valla hayırlısı ile gelsinler saglıkla da cinsiyeti onemli degil
ama şokunu daha yeni yeni atlattımm
gecmiş olsun canım senin sancıların olmus dun zamanında gelir inş. barış paşamız kuzucuklar saglıklaa gelsinler inş.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
amin canım saol....opuyorumnanaktan
oğluşun tekrardan hayırlı olsunnn sağlıkla zamanında gelsin paşannn:asigim:
canım o şok olayını bende bi kaç günde atlatmıştım birde kızım die sevdiğim için oğlum die sevmek baya zor gelmişti sonra alıştım ama....delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?