2009 Ekim Anneleri

kıslarr hepinize ii geceler diliyorum kociş bu akşam bırakmıyo oturayımm yatayım onla bari nede olsazarar gelmezz :roflol: yarın görüşürüzzz allah rahatlık versinn opuyorumnanaktan

ben uyuyamadım yaaaaa saat 11 de yattım yatağa dön dön bu saate kadar uyuyamadım..kalktımşimdi sabaha kadar oturacam sanırım :çok üzgünüm:mafoldumben

günaydınn ekim ayının kokoş annelerii bugünde keyifler iyidir inş.

lal nasılsın dadlumm

gizemcim düne göre daha iyiyim gece zaten pek fazla uyuyamadım ama olsun sancım yok enazındannn....sen nasılsın canımmm_?

ben allaha şükür iyiyim sadece sabah kalktım bi baktım gözlerim şişmiş geçmiş olsun tatlımm odayla uğraşırken yoruldun galiba ondan ağrı yaptı

ben allaha şükür iyiyim sadece sabah kalktım bi baktım gözlerim şişmiş geçmiş olsun tatlımm odayla uğraşırken yoruldun galiba ondan ağrı yaptı

saol canım..opuyorumnanaktan.odayla ilgisi yok canım ....daha öncede oluyordu ama bu kadar değildi dün bi ara kesin gelio bebişim dedimm....ama şükürler olsunnn hala benimle....zamanında gelir inşallah bebişlerimiz...:Saruboceq:

gözlerin neden şişmişki çok uyumaktan olabilirmiiiyerimseniben

aslında çok uyumadım ki tatlımm 11 di yattım sabah 7di kalktım çok uyumuş oluyormuyum dünde öle erken kalkmıştımm kociş giderken bi kalkıyom okalkış ama neden şişti anlamadım

aslında çok uyumadım ki tatlımm 11 di yattım sabah 7di kalktım çok uyumuş oluyormuyum dünde öle erken kalkmıştımm kociş giderken bi kalkıyom okalkış ama neden şişti anlamadım

geçmiş olsun canım ...dikkat et alerji filan olmasınnnnyerimseniben

yarın allahtan doktor randevumuz var tatlımm du bakalım yarına kadar geççmezse doktor bişiler yapar heralde bakalımm meleğimi çok özledim 9 temmuzdan beri görmüyorum meleğimi

yarın allahtan doktor randevumuz var tatlımm du bakalım yarına kadar geççmezse doktor bişiler yapar heralde bakalımm meleğimi çok özledim 9 temmuzdan beri görmüyorum meleğimi

çok uzun olmuş gizemcimmm......nasılda büyümüştür dora...:asigim:bende haftaya perşembe gidicem ve zaman geçmio sankiii...bir hafta var daha aslında geçen hafta görmüştüm bebişimi ama olsun özlüom yavrumu...:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…