2009 Ekim Anneleri

Kahvaltı yapıp geldik kısslar.
Lall canım sancın mı vardı dün, dr. kontrolün ne zaman. Bi de bu sancı nası bişey, ben anlayamamaktan korkuyorum. Ne kasılmayı anlıyorum ne sancıyı, ya da bende pek olmuyo. Bilemiyorum kii

kıslarr bizim kokoşlukk saatimiz geldi kuaföre kaçıyoruz oğluşlumla yarın doktora gitcez güzel olalım dimi bakım yaptırmak lazımm bakımmm hade sonra görüşürük öpüyorum sizi kıslarrr

ANG€L;8693715 .!.:
günaydın nalancım.isim buldunmu bebişine babası ne dio
melekcim onda bir degişiklik yok biliyrmuş gibi davranıyor :)))

naloşumm biz iyiyiz gayetten tatlımm allaha şükür sen ve oğluşun nasıl canım
dunden gece cok hareketliydi gizoşummm uyutmadı

Günaydın kıslarrr opuyorumnanaktan

Kalemiti canım hayırlı olsun oğluşun :))
Sen de kaynana olcan heheeee benim gibi sırnaşık şey

Lalcim geçmiş olsun tatlım hayırdır ne sancısı?

gunaydın canımmopuyorumnanaktan
sagol canımmm.. daha sunneti varr askerligii varr ayy kız bebişte hiç bunları dusunmemiştim
dun gece bir isim dusundum onur tuna özdemir nasıl Şeniz

gunaydin kizlar nasilsiniz?

ben grip oldum sormayin geceleri ter icinde kaliyorum okusuruyorum doktora gittim atesiniz olmadigi surece size ilac veremem iyi olmaz dedi , bal ve sut iciyorum ama pek faydasida olmuyor acaba ne icsemde kurtulsam bu gripten , hele kis aylarini düsünemiyorum bne kolay kolay hasta olmazdim ama bu yil malesef daha hassasim sanirim özellikte bu sonbahar ve kis aylarinda virus yayilacakmis sürekli uyariyor doktorlar dikkatli olun diye ALLAH korusun hepimizi

Günaydın kıslarrr opuyorumnanaktan

Kalemiti canım hayırlı olsun oğluşun :))
Sen de kaynana olcan heheeee benim gibi sırnaşık şey

Lalcim geçmiş olsun tatlım hayırdır ne sancısı?
canım saol.opuyorumnanaktan..doğuma hazırlık sancısı canım...kasılma değil ama birebir sancı...zaten normaldede oluyordu ama dünkü kadar değil bugün çok iim amaa...hiç bişeyim yok....

afiyet olsun canım....opuyorumnanaktan
dr.kontrolüm 3 eylülde canım....yerimseniben
bitanem bu sancıyı anlamama gibi bir şansın yok ...sağ ve sol yanından girioo o an hareket edemiosun hareket etmeye çalışınca dahada çok sancı yapıyorrrr:bbo:

gunaydın canımmopuyorumnanaktan
sagol canımmm.. daha sunneti varr askerligii varr ayy kız bebişte hiç bunları dusunmemiştim
dun gece bir isim dusundum onur tuna özdemir nasıl Şeniz[/QUOTE]

Onur Tuna Özdemir çok karizmatik olmuş bence güselalkisalkisalkis

kıslarr bizim kokoşlukk saatimiz geldi kuaföre kaçıyoruz oğluşlumla yarın doktora gitcez güzel olalım dimi bakım yaptırmak lazımm bakımmm hade sonra görüşürük öpüyorum sizi kıslarrr
kokoşşş arkadasım benimmmm opuyorumnanaktan
kocaman opyurzz doramı ve seniii gozrusrzz

günaydın annişler sabah sabah kötü haber aldım sitede aglıyarak güne başladım umarım sizlerde sorun yokturrrr

hayırdır canım ne kotu haberi seninle mi ilgilii:uhm:

hoşcakall kokoşcummmopuyorumnanaktan
günaydın annişler sabah sabah kötü haber aldım sitede aglıyarak güne başladım umarım sizlerde sorun yokturrrr
canım hoşgeldin....opuyorumnanaktanüzme kendini böle haberleri okuyuppp:teselli:
amin ilkaycım geçmiş olsun dikkat et kendineeeeopuyorumnanaktan

kızxlar sohbet bölümünde ildemm nikli arkadaşımın vardı daha önce ikizlerini düşükle aldırdı kalpleri durmuştu kısmet 2ay sonra gebe kaldı dün 19haftalık olmuştu 3üzleri olcaktı çok sevinçliydik dün kalpleri yavaşlamış atışı ve almışlar bebeklerin hepsinide dahga acısı yeni kapanmışken kızı ameliyata aldılar ve biz çok umutluyduk hi,ç bi sorun yoktu görünüşte ama o farketmemiş hareketleri azalmış kalp ritmide tabiki yani 7ayda 5bebek kaybetti

nalancım sorma valla ben de şimdiden düşünüyorum askerliğini.benim kardeşimde ben 4,5 aylık hamileyken askere gitti çok zor ayrıldık ondan.ama bi yandanda diyom daha bizim bebişlere çok var o günleri bi görelimde hayırlısıyla o zamana kadar neler çıkar kimbilir.

ah gulcanim yanimda olsaydin canli canli izlerdin kasilmayi sanciyi , cunku bende heran oluyor artik , hele son 3.4 gundur özellikle birde bel agrisiyla beraber olmaya basladi , kasilma bebek bir yere toplaniyor insanin nefesini adeta kesiyor asagi dogru basinc oluyor ama her kasilma ayni olmuyor bazen agrisiz sizi olmadan geciyor bazende oyle cok hissediyorsunki anaaaaaa doguruyorum galiba dercesine :))))))))) bunlar anlik suruyor yani 15 ila 30 saniye arasi insallah ssende olmaz boyle devam eder son gune kadar :)

bbeklerin hareketleri,ne çok dikakt edelim kıslar bu aylarda ençok önemli olan oymuş sabah 9akşam 9 8 kere oynıcakmış miniklerrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…