melekcim onda bir degişiklik yok biliyrmuş gibi davranıyor :)))ANG€L;8693715 .!.:günaydın nalancım.isim buldunmu bebişine babası ne dio
dunden gece cok hareketliydi gizoşummm uyutmadınaloşumm biz iyiyiz gayetten tatlımm allaha şükür sen ve oğluşun nasıl canım
Günaydın kıslarrr opuyorumnanaktan
Kalemiti canım hayırlı olsun oğluşun:))
Sen de kaynana olcan heheeee benim gibi sırnaşık şey
Lalcim geçmiş olsun tatlım hayırdır ne sancısı?
günaydın annişler sabah sabah kötü haber aldım sitede aglıyarak güne başladım umarım sizlerde sorun yokturrrr
günaydın annişler sabah sabah kötü haber aldım sitede aglıyarak güne başladım umarım sizlerde sorun yokturrrr
canım saol.opuyorumnanaktan..doğuma hazırlık sancısı canım...kasılma değil ama birebir sancı...zaten normaldede oluyordu ama dünkü kadar değil bugün çok iim amaa...hiç bişeyim yok..Günaydın kıslarrr opuyorumnanaktan
Kalemiti canım hayırlı olsun oğluşun:))
Sen de kaynana olcan heheeee benim gibi sırnaşık şey
Lalcim geçmiş olsun tatlım hayırdır ne sancısı?
Kahvaltı yapıp geldik kısslar.
Lall canım sancın mı vardı dün, dr. kontrolün ne zaman. Bi de bu sancı nası bişey, ben anlayamamaktan korkuyorum. Ne kasılmayı anlıyorum ne sancıyı, ya da bende pek olmuyo. Bilemiyorum kii
kokoşşş arkadasım benimmmm opuyorumnanaktankıslarr bizim kokoşlukk saatimiz geldi kuaföre kaçıyoruz oğluşlumla yarın doktora gitcez güzel olalım dimi bakım yaptırmak lazımm bakımmm hade sonra görüşürük öpüyorum sizi kıslarrr
hoşcakall kokoşcummmopuyorumnanaktankıslarr bizim kokoşlukk saatimiz geldi kuaföre kaçıyoruz oğluşlumla yarın doktora gitcez güzel olalım dimi bakım yaptırmak lazımm bakımmm hade sonra görüşürük öpüyorum sizi kıslarrr
canım hoşgeldin....opuyorumnanaktanüzme kendini böle haberleri okuyuppp:teselli:günaydın annişler sabah sabah kötü haber aldım sitede aglıyarak güne başladım umarım sizlerde sorun yokturrrr
amin ilkaycım geçmiş olsun dikkat et kendineeeeopuyorumnanaktangunaydin kizlar nasilsiniz?
ben grip oldumsormayin geceleri ter icinde kaliyorum okusuruyorum doktora gittim atesiniz olmadigi surece size ilac veremem iyi olmaz dedi , bal ve sut iciyorum ama pek faydasida olmuyor acaba ne icsemde kurtulsam bu gripten , hele kis aylarini düsünemiyorum bne kolay kolay hasta olmazdim ama bu yil malesef daha hassasim sanirim özellikte bu sonbahar ve kis aylarinda virus yayilacakmis sürekli uyariyor doktorlar dikkatli olun diye ALLAH korusun hepimizi
Kahvaltı yapıp geldik kısslar.
Lall canım sancın mı vardı dün, dr. kontrolün ne zaman. Bi de bu sancı nası bişey, ben anlayamamaktan korkuyorum. Ne kasılmayı anlıyorum ne sancıyı, ya da bende pek olmuyo. Bilemiyorum kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?